kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • via_mala
    Tisztában vagyok vele, hogy miért nem zárták le a sorozatot, de szvsz a folytatásnak nincs sok esélye. Egyszerűen az anime sorozatok között a nyitott végűek vannak többségben. A legdurvább ebből a szempontból a Berserk volt, de az mangában folytatódott, sőt a mai napig is készülnek hozzá újabb részek.
    A .hack//SIGN Legend of Twilight's Bracelet (aka .hack//DUSK) - .hack//Tasogare no Udewa Densetsu
    12 részes sorozatból 3 részt láttam, és a SIGN folyatásának mondják, valójában nem sok köze volt a .hack//SIGN-hoz. Más karakterek sőt talán a rajzstílusa is más volt. A .hack//SIGN nem folytatódott mangában sem, most néztem utána az animenewsnetwork.com-on. A világ (World) és az "Alkony Karperece" megegyezik bennük, de más közvetlen kapcsolat nincs.