FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ok a last exilenek tetszik a stilusa képek alapján majd belenézek,igazából a claymoret elkezdtem máár multhéten de annak is csak elsö pár részét néztem meg mert untam kicsit hogy csak ölik azokat a szörnyeket aztán a flashback 3. részénél abbahagytam ,bár gondolom nem ez a szrönyölés megy végig de vhogy nem fogott meg,ugyanigy voltam az elfen lieddel azt is csak első pár rész alapján döntöttem el h nem nézem. igazábol ez azért van mert amik nekem nagyon tetszettek animek (a 100+ részesek közül szinte mindegyik) azok mind ugy voltak hogy jol indult tetszett a story stb és pl Wolfs rain,death note ezek mind már első része nagyon tetszett és ezután végig eért olyat szeretek nézni ami már az első részek alapján is jó..az hogy később izgalmasabb lesz az igazábol érdekel de nem szeretek ugy animét nézni h unom a részeket és azért h eljöjjön az amikor izgalmasabb. Persze sokat végig fogok még nézni biztos mert claymoret be fogom fejezni mert az tetszik csak most máshoz van kedvem.