Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
jam, a listán fent van
blue gender után valszeg meg is nézem, azt jöhet a gundam victory 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ottto
EZT tessék megnézni! Mikor Aoin megláttam, rögtön tudtam hol kell keresni(!!!) El se hiszem, hogy végül végig subbolták. Fél évet vártam erre!!! Szép (hát szerelmi) történet, látványos, érdekes harcokkal, (k*rva) hangulatos zenékkel, tehát mindenképp ajánlott <#eljen>
A jelszó pedig: NINDZSÁ!!!44

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
érdemes elõtte szerintem Death and rebirt (mármint end of eva elõtt) én legalább is úgy néztem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

InfectedMann
megnéztem a Battleg Angel Alita-t meg a Hellsinget 😊 mind2 nagyon bejött...
köv. sorozat a Neon Genesis Evangelion lesz 😛 😊 aztán az End of EVA movie...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jagi
Az 100 😄DD

Tuti, hogy a japók nem 100-as népség! 😊

BEAST
<#idiota>

de utálom a részeket amiben õ is szerepel 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CSOCSO
bwahahahaha
Sadun Tryst
sztem az elsõ képen mindneki király, fõleg Kon. 😊
de a 3. kép mindent visz 😄

Bucser
Az elsõ képen Komamura a másodikon pedig Hitsugaya nagyon ott van!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
úgy éreztem, hogy ha ezeket nem osztom meg mindenkivel, akkor az kibaszás lenne. 😊

BLEACH KÉP 01
BLEACH KÉP 02
BLEACH KÉP 03

Sadun Tryst
nemtom miez, de gundam fanokat lehet érdekli, így kiaraktam: gundam seed destiny final plus 01

Malakai
Én is éppen azon vagyok, mert nemrég néztem meg az animeot és hát, nah, a vége, na mind1, amúgy addig rettenetesen tetszett... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ottto
Az i-re pontot? Pont hogy nyitva hagyott sokmindent. Mai napig zavar, hogy nem tudom pontosan mi történt a végén. Ha több idõm lenne már rég a mangát olvasnám....

Bucser
JA jó hosszú pont.. már szinte vesszõ😄

Egyébként elkezdtem nézni a Memoirs of a Geisha... Hatalmas zavaró tényezõ van benne ami böki a szemem kegyetlenül... ANGOLUL BESZÉLNEK JAPÁN AKCENTUSSAL!!!!

Miért nem lehetett japánul hagyni az egészet??? És nem szinkronizált mert ha figyeled a szájukat angolt beszélnek a színészek... Ez nagyon zavar😞 Olyan jó lett volna japánul hallgatni... Abszolút nem illik ez a tört angol a környezetbe...

via_mala
Hát az i-re messze nem teszi fel a pontot, azt csak a manga végzi el.
Szóval kezdd el nézni a mangát, és kapaszkodj!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Ahhoj
jé most látom milyen szép új logó van :]

amúgy mostanában pótoltam be két súlyos lemaradást: Those Who Hunt Elves, és Vandred (S1, S2)... Hát aki nevetni akar, annak mindenképpen ajánlom ezeket 😄D

InfectedMann
köszi a tippeket 😉

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Sadun Tryst
😊

ha már fullmetal, akkor inkább alchemist, azzal jobban jársz ^^
battle angel alitából pedig nehohgy kihagyd a mangát. nagyon ott van.

InfectedMann
Végignéztem a Berserk-et...az utolsó 2 rész nagyon érdekes volt... de feltette az i -re a pontot... nagyon nagyon nagyon tetszett ez az Anime... köv. az a Battle Angel Alita lesz aztán pedig a hellsing sorozat 😛 😊 aztán majd meglátom... talán a Full Metal Panic vagy a Neon Genesis Evangelion... nemtom még 😊

Bucser
Bleach 70 dattebayotol és Bleach ch 216LQ manga megérkezett Bleach7.com -on.

Happy downloading😊

Ha tetszett olvasd el a Mangáját is! Sokkal részletesebb és jobb! Telejsen az elejétõl, Gats születsésétõl kezdi, és a sorozat vége után is fojtatja....
InfectedMann
áhhh ááááh ááááhh
ez a Berserk ez valami nagyon király... az Elfen Lied is nagyon bejött az emberi kegyetlenség bemutatása miatt, de a Berserk felülûbereli, de nem is egyszerûen...
most tartok a 15. résznél... de lehet, hogy ma még megnézek egy párat 😊
aztán nem is tudom mivel folytassam majd...

Jagi
Teljesen más az angol ritmusa és hanghordozása, mint a japáné. Az indulatok is sokkal erõteljesebbek, többek között ezért kedvelem annyira.

A jenkik meg ráerõltetik a szinkronra a saját mentalitásukat ami néha igen gáz.

"még a simma hümmögéseknek is iszonyat fontos jellentése volt." Na ja és ezeket természetesen elfelejtik. Kik csinálják ezeket a szinkronokat? Miért nem hozzáértõk. Visznylag amatõr, laikus is simán levágja, hogy valami nem stimmel...

Viszont az angol szinkronokban iszonyat gyengén szoktak szerepelni a színészek (néhány kivételtõl eltekintve), a hanghordozásukban a tizedéd nem közvetítik annak, amit az eredeti japán hangok próbálnak átadni. A Habane Renmei-ben pl. még a simma hümmögéseknek is iszonyat fontos jellentése volt.

"már csak azért is mert a japánok által használt angolt sok helyen jap-englishnek vagy minek hívják a sok szó végi toldó hang miatt. pl. adam-et, adamu-nak ejtik és írják is romanjiban."
Kicsit bonyolultabb. Ugyebár nincs egyértelmûen különbség náluk az R/L a V/B és még pár hangnál. Ergo kevesebb hangból kéne kigazdálkodniuk az angolhoz szükségeseket. Hát így sikerül nekik. Anno egy Sony küldötségrõl egy magyar cégnél csak este 6 körül jöttek rá, hogy egésznap angolul (próbáltak) beszélni hozzájuk 😊
A szó végén meg csak bizonyos hangzók után ejtik az U-t szerintem.

Jagi
Ja, az angol a kiejtésre visszatérve a Hack-ben visznylag jól nyomatják... ott is van 1-2 furcsán kiejtett szó, de elmegy

Jagi
ja 😄D

Bucser
"Ilyen kis helyen értelmetlen így kirántani a kardot..."

Jagi
Ja a banner meg kitály lett<#worship> felõlem is mehet. (na nem mintha számítana a véleményem : DD)

Jagi
Kitano egy másik mágus : ))) nagyon tetszenek a filmjei, a Zatoichi meg kolosszális! A kedvenc jelenetem, a kocsmában van a következõ mondat elõtt:
"Ilyen helyzetben értelmetlen így kardot rántani..." (vagy ilyesmi)

Sadun Tryst
zatoichi szinte alapmû (nem is, legyen alapmû ^^), a gés meg 1 órája töltöm 😊
sokanmondták h faja, szal nagy elvárásaim vannak.
meg zatoichi legjobb jelenete az, amikor a parasztok ritmusra kapálnak 😄

meg aki takeshi "beat" kitano-tól, a nagymestertõl akarnak filmet látni, azoknak a Brothers és Hana-bi (Fireworks) filmet ajánanám még a zatoichi mellett

mindkettõt láttam, mindkettõ fasza 😊

akkor már rakd fel a galériádba, ne törlödjön megint...

Bucser
Ma megnéztem a Zatoichi-t.. és nem találok szavakat😊 Nagyon tetszett.. néha mintha a Vagabond manga jelent volna meg elõttem mozgásban😊 Mintha egy anime-t néznék.. (ugye a kocsmáros és a 4 állandó vendég vagy a bolond gyerek a tante háza körül aki szamurájnak hiszi magát) komoly is vicces is és látványosak is a harcok.. mint egy animeben😊 10/10-es

Holnapi menü a Memoirs of a Geisha😊

Kellemes fogyasztást😊

Ottto
Kössz mindenkinek (:

Via_mala: Mindenképp Abe mûvet akartam, mert az efféle rajzolási stílus nekem rettentõen tetszik, és szerintem nem vagyok egyedül (:

Seth
Frankó, szvsz mehet ki

PSN ID.: Beegabor

via_mala
Szép! Lain után Haibane Renmei.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Tetszik!
Jöhet ez!

A Last EXile -ben is jó volt Moran Sherand bemutatkozása...

Átásai Morán Morán Setoránd!
Sadun Tryst
a ragnarok varázsszavai alapban durvák voltak mert nagyon a játékot hozta 😊
pl: "HILÜ!" 😄

a banner király lett, grat hozzá 😊
szal felõlem mehet ^^

Ottto
Szóval ezt hoztam össze:

Ottto
Bennem a Ragnarok angolul kiejtett varázslatai hagytak mény nyomot. Brrrr....

Banner: Megpróbálok egy újat összehozni, nemtudom mikor lesz kész. Vagy ha esetleg a régit akarnátok viszont látni akkor megpróbálhatom rekonstruálni, de itt nem ígérek semmit....

Én azon haltam meg amikor a FF7:AC trailerének a végén egy kemény japámn hang bemondta nagy komoran, hogy...

Finairiuu Fanatsiu Seven? Adventu Childrenu!

Kemény volt.

EVA: A 9 részben viszont szépen mondja a Guten Morgen-t.
Jagi
😄DDDD
Ihihi!

Seth
Evangelion 8. részében amikor Asuka németül aktiválja az EVA-t, hátõ. Jól tudok németül, de az az akcentus valami durva volt 😄

Jagi
szerintem jópofa az angol japán akcenttel 😄DD
"Bát hiíz blák" kb. a másik a Hawaii, na az is királyság : )

Sadun Tryst
persze, h van köztük. elég csak a last exile féle opening endingre gondolni. gyönyörûen beszéli mind az éneke és énekesnõ is az angolt.
de valljuk be, azért általánosággban nem beszélik szépen. (már csak azért is mert a japánok által használt angolt sok helyen jap-englishnek vagy minek hívják a sok szó végi toldó hang miatt. pl. adam-et, adamu-nak ejtik és írják is romanjiban.)

via_mala
Az azért túlzás, hogy irritáló, én inkább érdekesnek tartom. Egyébként van közöttük is néhány, aki elég tisztességes kiejtéssel beszéli az angolt (is).

Seth
hátigen, az angol kiejtésük szörnyû, a németjük katasztrófális 😄

Sadun Tryst
igen, ez már nekem is feltûnt 😊
de így legalább elkerülnek 1 még irritálóbb dolgot. idegen nyelven beszélni. ^^
(engem már az angoluktól is a hideg kiráz)