kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • berlinboy6329
    Lehet nem itt kellene megkérdezni de valahol muszáj:

Soul eater 5öt akarok nézni magyar felirattal.A felirat formázott ASS a late night showhoz,nekem meg sima Raw van...A baj az,hogy se a gom,se az SMplayer nem nyitja meg rendesen a feliratot,mert az ékezetek helyén buzi umalutos a meg copyright meg mindenféle más idióta jelek vannak..Egyedül a Media player classic tudja normálisan megnyitni,de 5 másodpercet késik a felirat,mert az elején ki irja a late night showt,az enyém meg ugye sima és nem tom állitani a feliratkéslelteést(Régen volt vmi az play->filtersben volt vami directshow v mi a franc azzal tudtam késleltetni de most meg az sincs ott..Próbáltam feliratszerkesztőkkel,azok is máár ugy nyitják meg h hülye jelekkel és konvertálás után már a media player classic is ezeket az idióta jelekkel mutatja.Hogy lehet normálisan megcsinálni?(nem akarok late night showt szedni).