Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként is a ps2mre jönnek a legélvezetesebb játékok már egy jó ideje(számomra legalábbis). Ebbõl következik, hogy a ps3 a jelenleg favorizált platform számomra.
de ilyen h memória, vid kártya, alaplap, procit azért évente veszek majd 😊
konzolt meg akkor veszek ha nagyon sok pénzem lesz megint.
pedig ps2-m volt, csak hát megette az idõ, és elszált a meghajtója, mert sokáig nem használtam... 😞
(pedig van hozzá 30 gém, közötte 4 eredeti)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Költeni pc-re köszönöm többet nem. 😄
elõbb vennék super nintendot! 😛 nagyon szar lett az x360.
ha már konzol akkor csakis ps3.
Vagabond:
van 21. kötet is, csak ki tidja, h mikor lesz digitális formában. a VIZ a M-S szerint 2005ben adta ki a 21. kötetet...
Apropó! Kicsit árulóként vagyok jelen, teljesen leköt a stargate sorozat! <#idiota>#idiota>
nekem elég lesz a dvd ripp is 😊
Na de majd nyáron...
a szobám ajtaján pedig kint a Számítógépes múzeum cédula 😊
már alig várom a nyarat, akkor egy 3000-es amd-t fogok venni, 17 tft monitor, stb... 😊
Jagi:
ahhoz tényleg kéne gép, hiba lenne kihagyni ^^
Hamarabb meglesz a gamma, de kell hozzá az erõmû...
meg a másik dolog ami erõt ad, h nyáron veszek cakk-pakk új gépet, és akkor az zsír lesz. 😊
(végre kidobom az ablakon ezt a szar 1300+ amd-t...)
(20GB anime és manga szállt el, meg 5gb zene, válogatott + 1 updatelt raganrok online xD)
bannerért én vagyok a felelõs. (gomen)
sajna ma tönkrement a winyóm. megbolondult és eltûntek a particiók. ergo elveszett minden. <#rinya>#rinya> és már feltölteni sem tudok újra a cuccot... :S (SG tárhelyemrõl is letöröltem, és csak most esett le, h onnan volt linkelve)
(most is fasza winfos millenium van fent xp helyett xD)
Hová tünt? : )
Tryst --> Musashi nekem is "szimpi". A róla szóló 5 kötetes gyüjt. páratlan részeit nehéz beszerezni... : (
Elveszett a bannerünk!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Tök szomorú vagyok, h Musashi törénete nem folytatódott eddig (18as kötet).
Bár Kojiro története sem rossz, de Musahi szimpatikusabb volt. 😊
Apám meg busszal, õ Gutts tesója és én keményebb vagyok még nála is 😄DD
Mellesleg a napfogyatkozás idején volt bõven ilyen méretû szörny, még cifrábbak is ezeknél.
Viszont mérettõl függetlenül még akkor is Zodd a legkeményebb!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
egyszrûen nem tudok betelni vele, nagyon pöpec a sorozat ^^
aki még nem nézte meg azonnal pótolja be!
no meg Lir rulz!
szvsz olyan 45 köteteses lesz így a manga. 😊
SZerintem hogy fog folytatódnmi a Berserk
avagy
Lehetséges Spoilerveszély! (Ha esetleg ráhibáznék. 😊)
Szal Gats és kis csapata még írt egy kicsit majd hajóra szálnak ugyebár az eéfek felé. Persze a hajóút nem lessz eseménytelen. Jó pár viszontagság, vihar szörnyek, kalózok stb veszélyeztetik hõsünk életét.
Megérkeznek másik kontinensre. Persze az út az elfekhez nem eseménytelen. (Képzelhetitek.)
Aztán elérnek az elfekhez. Persze épp nagy bajban vannak mert Griffith uygebár nem tûrheti hogy egy iylen erõ dacoljon vele. Megmentik õket. Az elfek vagy visszaadják Casca eszét vagy nem... Esetleg nem tudják de sejtik hogy lehet. Persze elhalmoznak mindenkit ajándékkal (feltápolják õket.)+feltápoljáh Gats-ot. (igen mégjobban!) akinek így már jó eélyei lehetnek Griffith ellen.
Hazérnek... (Persze képzelhetitek mennyi viszontagság után.)És akkor végre elkezdhetik Griff bá alvezéreit felszeletelni, persze mindet jó hosszú köteteken át. 😊
És aztán jön Griff...
Lehetséges Spoiler vége.
Na?
Már amúgy kitaláltam egy történetszálat amin mehet és akár még be is jöhet... eddig leaglábbis bejött... Nos? Leírjam?
meg amitõl 1 kicsit félek, h a hajón is 5-6 rész lesz azzal, h megjelenik a nagy viziszörny... 😞
Bucser: ha úgy lenne, az alaposan meglepne, mivel Farnese még elég alacsony szinten áll a mágiában. Akkor már inkább Serpico, vagy a minden kritikus helyzetben megjelenõ Skull Knight. Vagy maga -- jajj kimondani is alig merem -- Griffith! 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
link
Link: Ergo Proxy
csak mert a 7. kötet már letölthetõ 😊
20. volume végére értem és nincs több😞 Mondjátok, hogy írják még a Vagabondot!!!!