Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vettem munkához tegnap egy laptopot. Többet nem nagyon fogok játékra használt pc-re költeni, mert nincs olyan játék amiért megtenném. Amiért megtenném, jön boxra.
Egyébként is a ps2mre jönnek a legélvezetesebb játékok már egy jó ideje(számomra legalábbis). Ebbõl következik, hogy a ps3 a jelenleg favorizált platform számomra.

Sadun Tryst
ööö, én is most fogok 1 nagyot beruházni, monitor, új ház, winyó, táp, stb...
de ilyen h memória, vid kártya, alaplap, procit azért évente veszek majd 😊
konzolt meg akkor veszek ha nagyon sok pénzem lesz megint.

pedig ps2-m volt, csak hát megette az idõ, és elszált a meghajtója, mert sokáig nem használtam... 😞
(pedig van hozzá 30 gém, közötte 4 eredeti)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Nem vagyok szimulátor rajongó.

Bucser
Az a baj, hogy lock-onozni vagy Il-2-zni nem tudok Dobozon...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
nem Tryst cseszett el valamit ha jól tudom😊 legalább is magára vette😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Apropó! Csak én nem látom a bannert?

Nekem is inkább ps3, de ha pc-s, a jövõben nagy gépigényt igénylõ játékokat akarok játszani, majd inkább boxon teszem 😊
Költeni pc-re köszönöm többet nem. 😄

Bucser
láttam hírét😄

Sadun Tryst
x360? 😄
elõbb vennék super nintendot! 😛 nagyon szar lett az x360.
ha már konzol akkor csakis ps3.

Vagabond:
van 21. kötet is, csak ki tidja, h mikor lesz digitális formában. a VIZ a M-S szerint 2005ben adta ki a 21. kötetet...

Oblivionhoz csak annyit,hogy inkább veszek egy xbox360-t hozzá 100k huf körüli áron, mint a gépre költsek....
Apropó! Kicsit árulóként vagyok jelen, teljesen leköt a stargate sorozat! <#idiota>

Sadun Tryst
sok sikert hozzá 😄
nekem elég lesz a dvd ripp is 😊

Jagi
Ééééés: a Collectors Edition-ra hajtok! 😄

Valam hasonlót tervezek én is. Csak nekem 1200-es intelem van. Minden nap komplett múzeumi csoportok jönnek a szobámba megnézni. 😊

Na de majd nyáron...
Sadun Tryst
1300+ AMD Duron, h ne létezne 😄
a szobám ajtaján pedig kint a Számítógépes múzeum cédula 😊
már alig várom a nyarat, akkor egy 3000-es amd-t fogok venni, 17 tft monitor, stb... 😊

Jagi:
ahhoz tényleg kéne gép, hiba lenne kihagyni ^^

1300+ nem is létezik 😊

Jagi
Ém már "kidobtam" az AMD-met, : ) de nyárra nekem is kell új vas (ES 4-Oblivion).
Hamarabb meglesz a gamma, de kell hozzá az erõmû...

Sadun Tryst
hát. engem csak az vígasztal, h a zenén kívûl mindnent simán visszaszerzek.
meg a másik dolog ami erõt ad, h nyáron veszek cakk-pakk új gépet, és akkor az zsír lesz. 😊
(végre kidobom az ablakon ezt a szar 1300+ amd-t...)

Jagi
Még ha írni is tudnék...

Jagi
Ezér én igen erõsem bazmegelnék! 😄

Sadun Tryst
a winyóm még egybene van és mûködik, csak a particók haltak meg... 😞
(20GB anime és manga szállt el, meg 5gb zene, válogatott + 1 updatelt raganrok online xD)

Jagi
Nem baj ne szomorkodj, majd lesz másik

Sadun Tryst
ööö.
bannerért én vagyok a felelõs. (gomen)
sajna ma tönkrement a winyóm. megbolondult és eltûntek a particiók. ergo elveszett minden. <#rinya> és már feltölteni sem tudok újra a cuccot... :S (SG tárhelyemrõl is letöröltem, és csak most esett le, h onnan volt linkelve)

(most is fasza winfos millenium van fent xp helyett xD)

Jagi
Tényleg!
Hová tünt? : )

Tryst --> Musashi nekem is "szimpi". A róla szóló 5 kötetes gyüjt. páratlan részeit nehéz beszerezni... : (

via_mala
Én most fejeztem csak be a 13. kötetet, ebben gyõzi le Musashi a sebhelyes, arcúlácos-sarlós Tsujikaze Kohei-t, akirõl kiderül, hogy miért is gyûlöli annyira az életet. Kezdve onnan, hogy <SPOILER>a saját anyja 11 évesen belöki a folyóba, hogy megszabaduljon tõle,</SPOILER> már nem lehet valami derûs a lelke.

Elveszett a bannerünk!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
Vagabond:
Tök szomorú vagyok, h Musashi törénete nem folytatódott eddig (18as kötet).
Bár Kojiro története sem rossz, de Musahi szimpatikusabb volt. 😊

Ja Gats már akkor lenyomott pár ilyet... Az ilyesmi csak arra jó hogy ki ne jöjjön a gyakorlatból...
Jagi
Ez igaz...<állvakar>
Apám meg busszal, õ Gutts tesója és én keményebb vagyok még nála is 😄DD

via_mala
Hogy jön ide apád! 😉
Mellesleg a napfogyatkozás idején volt bõven ilyen méretû szörny, még cifrábbak is ezeknél.
Viszont mérettõl függetlenül még akkor is Zodd a legkeményebb!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Jagi
Apám mekkora Monszta!

Sadun Tryst
gec, most néztem meg 3x-ra az ergo proxy elsõ részét 😊
egyszrûen nem tudok betelni vele, nagyon pöpec a sorozat ^^
aki még nem nézte meg azonnal pótolja be!

no meg Lir rulz!

Sadun Tryst
jam, ez így elég reálisnak tûnik.
szvsz olyan 45 köteteses lesz így a manga. 😊

SZerintem hogy fog folytatódnmi a Berserk

avagy

Lehetséges Spoilerveszély! (Ha esetleg ráhibáznék. 😊)

Szal Gats és kis csapata még írt egy kicsit majd hajóra szálnak ugyebár az eéfek felé. Persze a hajóút nem lessz eseménytelen. Jó pár viszontagság, vihar szörnyek, kalózok stb veszélyeztetik hõsünk életét.
Megérkeznek másik kontinensre. Persze az út az elfekhez nem eseménytelen. (Képzelhetitek.)
Aztán elérnek az elfekhez. Persze épp nagy bajban vannak mert Griffith uygebár nem tûrheti hogy egy iylen erõ dacoljon vele. Megmentik õket. Az elfek vagy visszaadják Casca eszét vagy nem... Esetleg nem tudják de sejtik hogy lehet. Persze elhalmoznak mindenkit ajándékkal (feltápolják õket.)+feltápoljáh Gats-ot. (igen mégjobban!) akinek így már jó eélyei lehetnek Griffith ellen.
Hazérnek... (Persze képzelhetitek mennyi viszontagság után.)És akkor végre elkezdhetik Griff bá alvezéreit felszeletelni, persze mindet jó hosszú köteteken át. 😊

És aztán jön Griff...

Lehetséges Spoiler vége.

Na?
Sadun Tryst
persze, csak akkor írd ki h lehetésges spoiler veszély 😄

Biztos.... Messze van még mire eljutnak az elfekhez. 😊

Már amúgy kitaláltam egy történetszálat amin mehet és akár még be is jöhet... eddig leaglábbis bejött... Nos? Leírjam?
Sadun Tryst
szerintem továbbra is shierke lesz a híró. talán az egyetlen változás most az lesz, h shiereke totál kitüi saját magát, és legközelebb a hajón tér magához.
meg amitõl 1 kicsit félek, h a hajón is 5-6 rész lesz azzal, h megjelenik a nagy viziszörny... 😞

via_mala
Az nem kétséges, csak, hogy kinek a vére fog folyni, meg, hogy mi történik azután Gatts-szal?
Bucser: ha úgy lenne, az alaposan meglepne, mivel Farnese még elég alacsony szinten áll a mágiában. Akkor már inkább Serpico, vagy a minden kritikus helyzetben megjelenõ Skull Knight. Vagy maga -- jajj kimondani is alig merem -- Griffith! 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mióta újraszületett, még egy fokkal visszataszítóbb az ondolált fürtjeivel.

Bucser
Szerintem most Farnese lesz a megmentõje😊

Sadun Tryst
ugyan az mint eddig. vérfürdõ 😄

via_mala
És Gatts újra rákényszerült! Csak most Shierke annyira le van gyengülve, hogy esélye sincs visszahozni. Mi lesz itt?<#wilting><#fejvakaras>

Sadun Tryst
Kint van új Berserk fejezet!
link

Sadun Tryst
Megjelent az Ergo Proxy elsõ része, Samurai Champloo alkotóinak új sorozata.
Link: Ergo Proxy

Sadun Tryst
olvassa valaki a battle angel alita - last ordert?
csak mert a 7. kötet már letölthetõ 😊

a
hihi rossz helyre sorry

a
Attica! Attica!

Bucser
Brühhühühühühühüüüü....

20. volume végére értem és nincs több😞 Mondjátok, hogy írják még a Vagabondot!!!!

Sadun Tryst
igen. japánban ma adják. szal majd 1-2 nap múlva kell csak keresni a subbold verziót 😊

Dying Soul
Az van ma <#vigyor2>

Sadun Tryst
feb 10.én lesz az elsõ rész hellsingnek 😊

Dying Soul
Hellsing
Elméletileg a napokban jön ki, mai dátumot írtak, de még sehol sem láttam..

Seth
Mikorra várható a következõ Fate stay night?
Nomeg a Hellsing ??

PSN ID.: Beegabor