kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    Engedjetek meg egy kis reklámot :3
    Írtam mindenféle iwiwre meg myvipre ilyen faliújság üzenetet, de ide is szeretném beszúrni. Aki más animével kapcsolatos fórumon stb fenn van, terjeszthetné :P
    Kiv. Naruto-kun vebszájt, oda már be-szpemmeltem

Kedves Anime/mangarajongók!

Április 12-én, Pünkösd Hétfőn jelmezes találkozót szervezünk, melynek helyszíne: 19. kerület, ezen belül fogunk mászkálni, ahogy kedvünk tartja.
    Ha van kedved, eleged van a tanulásból/munkából, és szívesen kimerészkednél az utcára cosplayben, akkor várunk nagy-nagy szeretettel :D
    Találkozó 09:30-kor a 3-as metró, Határ úti megállójának kijáratánál, az üvegajtóknál.
    Amit feltétlen hozz magaddal:
    Kaja, üdítő*, jelmez, és valami, amivel el tudja magát foglalni az ember, ha letelepedünk valahova (társasjáték, kártya, stb..) (az se baj ha van nálad aprópénz, 1-2-5 forintosok ;)

Bármi kérdésed van, írj nekem üzenetet, ne ide a faliújságra!
    Ha vannak barátaid, hozd el őket is: jelmezben ;)
    Ha téged nem érdekel, de ismersz olyat, aki esetleg eljönne, akkor átadhatod neki ezt az üzenetet.

*: nem szeretnénk sem becsípett, sem részeg emberkéket kísérgetni, úgyhogy kérlek mellőzzük az alkoholt.