Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem mintha panaszként mondanám, de most már valami igazi ütõs kis mozit szívesen megnézék. 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
db gt full
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
olvastam itt valahol hogy va a yu yu hakushonak 2 nagyfilmje. ezek mirõl szólnak? és nemtudtok vmi torrentoldalt ahol fentvan?
Egyébként szép, teccetõs a világkép. Kíváncsi leszek rá. Tudni mikor vetítik az 1. részt Japánban (azon kívül hogy 2006)?
Háttérinfo a történetrõl angolul
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Samurai Champloo készítõinek a legújabb mûve. Igaz még az elsõ rész sem ment le japánban, de én nagy reményeket fûzök hozzá az elõzetes alapján.
És már egy dolgot kijelenthetünk most, a megrajzolás, akárcsak a Samurai Champloo-ban, itt is fantasztikus lesz! Sõt! Az Ergo Proxy szerintem az eddig elkészült legszebb sorozat lesz!
pontosabban a nausicaáról beszélek...
mert már 1iken sincs fent... 😞
Nagyon jó kis zenéje van, jó lenne megszerezni!
"másik kávéscsésze szemébõl való ivás" - ez legalább világossá tette mihez vonzódik a kedves cikkiró. 😊(guro)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De, ha már így alakult, megint csak azt tudom mondani: Fáááákk! Nézzetek meg egy páraz, vazze, mielõtt írtok.
OK van olyan is:
"kódolva van a sok kardsuhintás, fejlevágás", de nem mûfajilag. 😛
"joggal kértek ki Szabó "Dragonball" Pistike szülei, mert valahogy a vizuális erõszak egy tök ártalmatlannak induló filmben jóval nagyobbat üt, mint az olyan japán rajzfilmekben, ahol már mûfajilag kódolva van a sok kardsuhintás, fejlevágás, a másik kávéscsésze szemébõl való ivás. "
Aha... ezt <#mf3>#mf3>
Hogy Kyle-t idézzem a South PArkból némi ferdítéssel...
Mai F*** bajunk van ezeknek a japánoknak? 😊
Bár a Midori No Hibi után már semmin sem lepõdök meg... Az is milyen jó volt...
Majd belenézek...
Röviden a történet.
Van 1 srác aki karatézik, de ha nõi bugyi kerül a fejére, akkor az emberi képességek 100%át ki tudja magából hozni, és õ lesz Hentai Kamen, kinek fején nõi bugyi, a lábán pedig harisnya, plusz egy sima fecske van rajta, amivel mindenféle trükköket csinál harc közben. 😊
Én iszonyú sokat nevettem rajta, nagyon jó kis kikapcsolódás volt. ^^
És a legjobb az egészben, h full poénra megy az egész egy kis ecchivel. Tehát semmi komoly pucérkodás vagy ilyesmi, egyszerûen csak perverz poénokkal van tele a sorozat 😄
Itt van 1 kis kedvcsináló.
amúgy új könyvek nem lesznek, minden blizzard témából trilógia van.
meg is van az összes. xD
(starcraft, warcraft, diablo)
A SCUD meg tényleg egy raketta típus ahogy © Gábor mondta... : )(asszem föld levegõ de nem biztos)
Annak ellenére, hogy a kora miatt beskatujáztam az elsõ epizód után egy fél éve, azt kell mondjam, hogy most alig bírtam elszakadni tõle!
Nagyon tetszettek a szereplõk, könnyen lehet kötõdni hozzájuk! Habár a storytelling manapság sokkal jobban megy, azért egy erõs 4-est megérdemel 5-bõl!
Egy szó, mint száz: aki szereti a mechakat és a romatnika szótól sem vág hátraarcot és egy sprintet, az mindenképpen nézze meg!
Anime-Legion fordításával borzasztó...
Alapvetõ félrefordítások, ill. felesleges változatatások vannak a feliratban.
Pl.: "The Soul of the outter space", mikor tisztán hallható, h "kokoro"-t mond a szereplõ, mikor az szívet jelent.
Meg kiáltja a szereplõ, h "No!", mikor a egy másik szereplõ neve hangzik el. 😄
Borzasztó mit mûvelt ez a csapat...
ezt a fájdalmat ki kellett írnom magamból! <#idiota>#idiota>
mert nem te lennél az elsõ... 😊
bocs xD
Ismeri valaki a Tsubasa Chronicles címû sorozatot? Az elsõ évad az idén fejezõdött be, ha minden igaz jövõre kezdõdik a második (Esetleg ha valaki errõl tud valamit plz ismertesse velem, vagy adjon linket. thnx)
Lényeg: Augusztusban kijött egy movie, címe (Japánul) Tsubasa Chronicle - Nendaiki Torikago no Kuni no, vagy (Angolul) Tsubasa Chronicle - Chronicle of the Bird Cage Land Princess v. Tsubasa Chronicle the Movie: The Princess of the Land of the Birdcage
Ha valaki esetleg ráakdna valahol, megoszthatná velem a linket, ugyanis én nem találtam, thnx!
Amúgy tetszik, csak az nem,hogy mindegyik rész emészthetõ önmagában is, és így nem " folyamatos"
PSN ID.: Beegabor
Amin behaltam: Sklud (hát ez nagyon setét<#idiota>#idiota>)
Plusz a karakterek nevei... pontosabban Tamiya, Hasegawa, Aoshima
(aki mekettezik(zett) sejtheti mire gondolok. Ezek mind neves
makettgyártó cégek nevei de lehet csak véletlen. : ) Pl. Fujimi-san nem lesz? 😄D)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
amúgy szerintem a wingnek is fantasztikus hangulata van, engem az elsõ pillanattól kezdve megfogott! nemtom, lehet a régi megrajzolás az oka, de nagyon ott van a hangulata. ^_^
Lásd Mai Hime-MAi Otome
Vagy mintha a szereplõkkel leforgattak volna egy másik filmet. 😊
GUNDAM Seed és Wing 1 világban játszódik?
Mert itt is van Kluuze... (a maszkos)
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Elõszõr azt hittem, hogy egy Kenshin-féle harcolós anime lesz. Mivel már a fõhõs haja is onnan van koppintva. 😊
De nem, így kellemes csalódás volt.
Az anime, Tetsunosuke Shinsengumi-ba való kerülését, és ottani életét mutatja be. Bemutatja a forradalom alatt, mind a két oldalat. Persze leginkább a Bakufu oldaláról, míg anno a Kenshin a Chousu oldalát mutatta.
A sorozat nagyon szórakoztató a karakterek miatt. A poénok istenik, nagyon jól szórakoztam rajtuk. 😊
Szóval. Ha kell, akkor a sorozat kellõen komoly és mély témákat érint, és tud nagyon szomorú is lenni. De emelett nagyon sok részben fenttartja az isteni humorét. 😊
Nálam a sorozat 10/8-as.
Mivel az HBO is leadta, gondoltam nem nézem meg TV-ben, inkább erdeti szinkronnal. Én nagyon tetszett! 😊
Iszonyú jó poénok vannak benne, a karakterek is fantasztikusak, és a megrajzolás is csodálatos.
A történet nagyon megható és tanulságos minden szempontból. Ez a film egy igazi estét, kellemes kikapcsolódás. Igaz nem minden korosztálynak, én olyan 14-16-ot jelölnék meg a mondani való miatt...
A film nálam 10/10
Bár így képek alapján kapásból Laputa-féle kaland jutott eszembe, így biztos jó lesz.
amúgy így a kalandra kitérve, Miyazakin kívûl nem sokan csinálnak kaland animéket mostanában. újabban sci-fi (ennek mondjuk örülök, de sajnos ezek 70%a szarok) és ezek a nagyon love-love feelingû animék mennek, amiktõl a szõr föláll a hátamon.
igaz most van bõven jó sorozat ami megy, de ezek mellett semmi!
szóval ha úgy globálba nézzük a dolgokat, akkor az animék 1/10-t nézzük csak, és fogjuk is. a többit csak nagyon kevesen fogják megnézni...
komolyan mondom nagyon hiányoznak a last exile féle kaland sorozatok... 😞