Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
Ajálnátok nekem egy jó kis egyestét mozit? Mert mostanában már nagyon tele vagyok a sorozatokkal. 😄
Bár nem mintha panaszként mondanám, de most már valami igazi ütõs kis mozit szívesen megnézék. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
max ez van, de ez torrent. :/
db gt full

Starfighter
Hi! Tudtok vmi olyan FTP-t ahhol van DRAGON BALL Z és/vagy GT?<#felkialtas>

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

Sadun Tryst
kir, nagyon pöpec misztikus, darkos, sci-fis sorozat lesz ez! 😊

vigyori14
Üdv.
olvastam itt valahol hogy va a yu yu hakushonak 2 nagyfilmje. ezek mirõl szólnak? és nemtudtok vmi torrentoldalt ahol fentvan?

Ottto
A HipHop után ennyire átmentek GothicRockba? 😛
Egyébként szép, teccetõs a világkép. Kíváncsi leszek rá. Tudni mikor vetítik az 1. részt Japánban (azon kívül hogy 2006)?
Háttérinfo a történetrõl angolul

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
Ergo Proxy
Samurai Champloo készítõinek a legújabb mûve. Igaz még az elsõ rész sem ment le japánban, de én nagy reményeket fûzök hozzá az elõzetes alapján.
És már egy dolgot kijelenthetünk most, a megrajzolás, akárcsak a Samurai Champloo-ban, itt is fantasztikus lesz! Sõt! Az Ergo Proxy szerintem az eddig elkészült legszebb sorozat lesz!

Sadun Tryst
nem tud valaki egy olyan helyet esetleg, ahol nem évekig tart letölteni 1 miyazaki filmet ami már nincs fent az ftp-n?
pontosabban a nausicaáról beszélek...
mert már 1iken sincs fent... 😞

Ilyen is rég történt velem! Alig tudok leszkadni a Macross7-rõl!

Nem találkozott vmelyikõtök a macross7 ost-jével?
Nagyon jó kis zenéje van, jó lenne megszerezni!

Sadun Tryst
durva leszek, én már csak röhögök az ilyen köcsögökön 😄

Ottto
A hazai helyzet elszomorító, tény, de nincs mit tenni. Ez az emberekbe van "kódolva". Engem újabban már nem tud érdekelni -.-

Jagi
Egyetemes válasz: Pfh <és lenézõen otthagyja>.

"másik kávéscsésze szemébõl való ivás" - ez legalább világossá tette mihez vonzódik a kedves cikkiró. 😊(guro)
Jagi
Teljesen igazad van, NEM EGY a kettõ!

Malakai
Itt elõ jöhetne megint az a téma, hogy a Magyar még mindig = jelet tesz a rajzfilm és a mese közé...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jagi
Ezt olvastam, csak direkt nem linkeltem. Nem akartam megzavarni a harmóniát. : )
De, ha már így alakult, megint csak azt tudom mondani: Fáááákk! Nézzetek meg egy páraz, vazze, mielõtt írtok.
OK van olyan is:
"kódolva van a sok kardsuhintás, fejlevágás", de nem mûfajilag. 😛

Az Sg-írói megint megmonták a frankót az animékrõl a Csodacsibe c.-rajzfilm kapcsán....

"joggal kértek ki Szabó "Dragonball" Pistike szülei, mert valahogy a vizuális erõszak egy tök ártalmatlannak induló filmben jóval nagyobbat üt, mint az olyan japán rajzfilmekben, ahol már mûfajilag kódolva van a sok kardsuhintás, fejlevágás, a másik kávéscsésze szemébõl való ivás. "

Aha... ezt <#mf3>
Wááááááááá!!!!

Hogy Kyle-t idézzem a South PArkból némi ferdítéssel...

Mai F*** bajunk van ezeknek a japánoknak? 😊

Bár a Midori No Hibi után már semmin sem lepõdök meg... Az is milyen jó volt...

Majd belenézek...
Sadun Tryst
Ultimate Hentai Kamen
Röviden a történet.
Van 1 srác aki karatézik, de ha nõi bugyi kerül a fejére, akkor az emberi képességek 100%át ki tudja magából hozni, és õ lesz Hentai Kamen, kinek fején nõi bugyi, a lábán pedig harisnya, plusz egy sima fecske van rajta, amivel mindenféle trükköket csinál harc közben. 😊
Én iszonyú sokat nevettem rajta, nagyon jó kis kikapcsolódás volt. ^^
És a legjobb az egészben, h full poénra megy az egész egy kis ecchivel. Tehát semmi komoly pucérkodás vagy ilyesmi, egyszerûen csak perverz poénokkal van tele a sorozat 😄
Itt van 1 kis kedvcsináló.

Jagi
Oh ez megnyugtató sztem lemaradtam vmirõl : )

Sadun Tryst
ja, bár nekem a 3as könyv tetszett a legjobban. 😊
amúgy új könyvek nem lesznek, minden blizzard témából trilógia van.
meg is van az összes. xD
(starcraft, warcraft, diablo)

Jagi
Ja és ahogy elnézem föld levegõ nincs is... : (

Jagi
Picsába! tévedtem!

Jagi
Ez egy igen jó könyv : ) <#eljen> mind a 3 dio regényt olvastam, de ez a legjobb. Nemtod van már új?
A SCUD meg tényleg egy raketta típus ahogy © Gábor mondta... : )(asszem föld levegõ de nem biztos)

Most néztem végig a Super Dimensional Fortress Macross-t.
Annak ellenére, hogy a kora miatt beskatujáztam az elsõ epizód után egy fél éve, azt kell mondjam, hogy most alig bírtam elszakadni tõle!
Nagyon tetszettek a szereplõk, könnyen lehet kötõdni hozzájuk! Habár a storytelling manapság sokkal jobban megy, azért egy erõs 4-est megérdemel 5-bõl!
Egy szó, mint száz: aki szereti a mechakat és a romatnika szótól sem vág hátraarcot és egy sprintet, az mindenképpen nézze meg!

Gorvik
Tehát nem -.-

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Loller! 😊

Sadun Tryst
GUNDAM Wing:
Anime-Legion fordításával borzasztó...
Alapvetõ félrefordítások, ill. felesleges változatatások vannak a feliratban.
Pl.: "The Soul of the outter space", mikor tisztán hallható, h "kokoro"-t mond a szereplõ, mikor az szívet jelent.
Meg kiáltja a szereplõ, h "No!", mikor a egy másik szereplõ neve hangzik el. 😄
Borzasztó mit mûvelt ez a csapat...

ezt a fájdalmat ki kellett írnom magamból! <#idiota>

Sadun Tryst
bazeg, a saddamot azt hittem rám értetted 😄
mert nem te lennél az elsõ... 😊

bocs xD

De, a SCUD egy rakéta, bezony ám. És , mint mindenki tudja, Szaddám bácsinak több tucat volt! Olyan jól elrejtette az amerikaiak elõl, hogy két év alatt sem találták meg õket....<#miaz>

Dying Soul
De, vhogy úgy rémélik, Penge 2-ben a kis csávó neve<#idiota>

Sadun Tryst
gonosz geci! 😄
(amúgy a nevem innen van)

amúgy. a scud nem 1 rakéta-típus?

Ottto
Hali.
Ismeri valaki a Tsubasa Chronicles címû sorozatot? Az elsõ évad az idén fejezõdött be, ha minden igaz jövõre kezdõdik a második (Esetleg ha valaki errõl tud valamit plz ismertesse velem, vagy adjon linket. thnx)
Lényeg: Augusztusban kijött egy movie, címe (Japánul) Tsubasa Chronicle - Nendaiki Torikago no Kuni no, vagy (Angolul) Tsubasa Chronicle - Chronicle of the Bird Cage Land Princess v. Tsubasa Chronicle the Movie: The Princess of the Land of the Birdcage
Ha valaki esetleg ráakdna valahol, megoszthatná velem a linket, ugyanis én nem találtam, thnx!

Jagi

<#eplus2> Nemt'om kérdezd Saddamot õ biztos tudja mi az... : )
(jó 😊))) )

Sztem SCUD. Vagy az a név nem játszik? <#idiota>

Jagi
Sztem Sklud.<#nemtudom>

Seth
Én is most tartok a 17. résznél. Sklud vagy Skuld? Mert a magyar és az angol feliratban is van mindkettõ...
Amúgy tetszik, csak az nem,hogy mindegyik rész emészthetõ önmagában is, és így nem " folyamatos"

PSN ID.: Beegabor

Jagi
Najóvan... Megnéztem az Oh, my Goddes több mint a felét. Nekem kicsit rózsaszín a dolog, de tetszik.

Amin behaltam: Sklud (hát ez nagyon setét<#idiota>)
Plusz a karakterek nevei... pontosabban Tamiya, Hasegawa, Aoshima
(aki mekettezik(zett) sejtheti mire gondolok. Ezek mind neves
makettgyártó cégek nevei de lehet csak véletlen. : ) Pl. Fujimi-san nem lesz? 😄D)

via_mala
Köszi a beszámolót. Tehát nem a harc a lényeg, bár ezt én is leszûrtem az eddig látott 12 részbõl. Mondjuk fura is lenne ha ebbõl a kis vakarcsból 24 rész alatt komoly harcos válna.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
aham, közben én is ezen kezdtem gondolkodni. 😊
amúgy szerintem a wingnek is fantasztikus hangulata van, engem az elsõ pillanattól kezdve megfogott! nemtom, lehet a régi megrajzolás az oka, de nagyon ott van a hangulata. ^_^

Olyan alternatív univerzum a másik.
Lásd Mai Hime-MAi Otome

Vagy mintha a szereplõkkel leforgattak volna egy másik filmet. 😊
Sadun Tryst
Kérdés:
GUNDAM Seed és Wing 1 világban játszódik?
Mert itt is van Kluuze... (a maszkos)

Gorvik
Lenne egy érdekes kérdésem. Tudtok ajánlani olyan animét, amely hasonló hangulatot áraszt, mint az Elfen Lied?

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Sadun Tryst
Peace Maker Kurogane
Elõszõr azt hittem, hogy egy Kenshin-féle harcolós anime lesz. Mivel már a fõhõs haja is onnan van koppintva. 😊
De nem, így kellemes csalódás volt.
Az anime, Tetsunosuke Shinsengumi-ba való kerülését, és ottani életét mutatja be. Bemutatja a forradalom alatt, mind a két oldalat. Persze leginkább a Bakufu oldaláról, míg anno a Kenshin a Chousu oldalát mutatta.
A sorozat nagyon szórakoztató a karakterek miatt. A poénok istenik, nagyon jól szórakoztam rajtuk. 😊
Szóval. Ha kell, akkor a sorozat kellõen komoly és mély témákat érint, és tud nagyon szomorú is lenni. De emelett nagyon sok részben fenttartja az isteni humorét. 😊
Nálam a sorozat 10/8-as.

Sadun Tryst
Tokyo Godfathers
Mivel az HBO is leadta, gondoltam nem nézem meg TV-ben, inkább erdeti szinkronnal. Én nagyon tetszett! 😊
Iszonyú jó poénok vannak benne, a karakterek is fantasztikusak, és a megrajzolás is csodálatos.
A történet nagyon megható és tanulságos minden szempontból. Ez a film egy igazi estét, kellemes kikapcsolódás. Igaz nem minden korosztálynak, én olyan 14-16-ot jelölnék meg a mondani való miatt...
A film nálam 10/10

Sadun Tryst
Howl kicsit Chihiro utóhatás volt. szvsz. talán csak azért kapott kevesebb pontot...

Dying Soul
Chihiro Szellemországban - 8,5
The Moving Castle - 8,1
Hm..

Sadun Tryst
Nausicaa-t pont most töltöm, remélem jó lesz. 😊
Bár így képek alapján kapásból Laputa-féle kaland jutott eszembe, így biztos jó lesz.

amúgy így a kalandra kitérve, Miyazakin kívûl nem sokan csinálnak kaland animéket mostanában. újabban sci-fi (ennek mondjuk örülök, de sajnos ezek 70%a szarok) és ezek a nagyon love-love feelingû animék mennek, amiktõl a szõr föláll a hátamon.
igaz most van bõven jó sorozat ami megy, de ezek mellett semmi!
szóval ha úgy globálba nézzük a dolgokat, akkor az animék 1/10-t nézzük csak, és fogjuk is. a többit csak nagyon kevesen fogják megnézni...
komolyan mondom nagyon hiányoznak a last exile féle kaland sorozatok... 😞

Sadun Tryst
szokott
és elõre szólok ez nem chat...