kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Waterhorse
    Jövök, mert ide lettem invitálva az AvP topicból.
    Hát az első anime filmemet már megnéztem, talán nem a legbőlcsebb választás volt, End of Evangelion. Ez ha jól tudom a 25. résztől, és talán ezért lehet, de a sztori második fele nekem egy kicsit értelmetlen volt....vagy nem is jól fejezem ki magam, mert megértettem, de egy kicsit uncsi volt:))) ez se a legjobb meghatározás. Ezért gondolom, hogy nem a legbölcsebb mert talán jobb lett volna ha ismerem az előzményeket.

Ami mangában nagyon tetszett az a Hellsing volt, és fönn volt vinyon a Ghost in the Shell is, mint "még úgyse láttam ilyet tölcsünk hát le egyet" film, csak sajnos véletlenül letöröltem, egy tisztogatás folytán. Film ajánlatokat viszont szivesen fogadok mint 2. első film, csak viszonylag könnyen beszerezhető legyen:))