FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
pontosabban, mikor Asuka felemelte a kezét és megsimogatta Shnji arcát, akkor Shniji abbahagyta a folytogatást és elsírta magát. majd megszólalt Asuka, h: "rosszul vagyok tőled" v. "utállak" - több fordítás van.
magyarban: utállak, angolban (im sick of you) rosszul vagyok tőled
a többiek pedig csak akkor lettek volna képesek visszajönni eredeti alakjukba, ha Shinji is akarja. de ő csak Asukát akarta mint írtad.
szegény gyereknek nagyon szar, mert csak 1 egyszerű kívánsága volt, de az sem teljesülhetett. Misato-tól tartott a gyerekes viselkedése miatt (a sorozatban itt 1 ellentét van a gyerekek és a felnőttek között, mer legtöbször Shinji viselkedik felnőtként, és Misato gyerekként), Rei-t pedig nem értette.
így, mint Asuka is mondta Shnji-nek, neki csak egy menedék Misato és Rei elől (ekkor borította fel az asztalt álmában Shinji majd lökte bele őt Asuka a forró kávéba. majd Shnji itt is megfojtogatja Asukát).
bonyolult 1 rész ez, ezt én sem értem teljesen. :/