Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Nem túl nagy. nincs egy nagy grafikai igénye. És igen, ingyenes de részletek a topikban
Ja és siess, szorít az idõ 😉

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
hm. a játék letöltése is ingyenes? mert akkor lehet beszerzem...
meg mellesleg milyen gép kell neki?

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ottto
Nemtom már, mikor az anime kalendáriumhoz kerestem képeket, akkor találtam ilyenekre amit lementettem, sry

Ottto
Nemnem, tévedsz már az anarchy online is ingyé van. Legalábbis 1 évig 😉

magus
ezeket honnan szedted?

Sadun Tryst
csak ez ingyé van 😛
de majd mikor kijön a Guild Wars, valszeg azzel fogom nyomni (ott csak a játékot kell megvenni, és nincs havidíj)

ja meg, sztem elég jó lehet a Ragnarok - The Animation is. nem tud vki valamit róla?

Ottto
Ragnarok már van? Ehh...inkább anarchy online, de azért <#eljen>

Sadun Tryst
én most Kenshinnel és Ragnarokkal elvok (játékkal).
2005 elejéig csak kibírom valahogy. ha már eddig kibírtam... 😊

Újrakezdtem a Last Exilet. Olyan FF hangulata van.....bárcsak jönne már az Advent Children! <#rinya>

CSOCSO
😊)
ma animezni fogok... ezer eve nem lattam a vampire huntert.. meg a ninja scroll-t
de azert jo lenne nezni valami fasza sorozatot felirattal...

hack sign probaltam felirat nelkul.. de soxor van 1 esetleg ket szo esetleg ragzas vagy valami amit nem ertek
Ottto

Kellemes ünnepeket 😉))

Sadun Tryst

CSOCSO
Folytatás úgy emlékszem. Majd, ha teljes lesz a sorozat, leszedem.

Bucser
Lehet elkezdem leszedni Gundam Seed Destiny-t... (bár most gilmore Girls-t töltök kedvesemnek..) Kíváncsai vagyok az milyen.. elvileg alternatív universe a Seed-hez vagy folytatás nem tudom már...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az új Advent Children trailer NAGYON DURVA! Mikor jön már??? <#rinya>

Sadun Tryst
oké 😉

Sadun Tryst
Last Exile

Lavie Head = Ravie Heedo (vagy mi)
Al = Aru

Tenchi GXP

Ryoko = Ryookyo
Wahsu = Washyu

szal vannak aranyos félreírások... de a Tenchiben az volt a durva, h volt olyan, 1 részen belül volt 1 szereplõnek 3 neve... 😛

Ha megtaláltad kérlek szóljál, engem is érdekel az a sorozat!

Bucser
Gundam Seednél ahol sok a rövidítés eg a frakció ott pl 3 fordítótól néztem végig.. Idegesítõ volt... A rövidítések máshpgy voltak fordítva, sõt volt hogy a mellékszereplõnek más volt a neve és a csoportnak is ahova tartozott ezért volt hogy néha azt sm tudtamkirõl beszltek😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ottto
Nekem ilyen fordításos problémák a bleachnél volt, de az sem komoly. Annyi hogy eleinte Anime Keepes fordításoknál az egyes dolgok (Death God, Soul Slayer) de amúgy pl a Mai HiMEnél nem voltak ilyen gondjaim, szal ez inkább az animetõl függ. Monsjuk ha a nevek vannak átírva az már komoly probléma...

Sadun Tryst
az csak DVD ripp.
de érdemes is azt tölteni, mert ennek a legjobb a képminõsége...

pl. engem ami nagyon felhúzott, az a Last Exile fordítók között fellépett különbség volt. a nevek teljesen szarok voltak a nem ogm-es részeknél.... 😞
meg a vicc, hogy Naruto-nál is már a 4. csoport féle animét nézem 😄

ok, elkezdtem a dvdt, az a legkövérebb

Bucser
A kepp anbu aone az a releaser csoport rövidítése. Akik fordítják van ami egyik van ami a másikban jó. PL szerintem a Lunar Bleach fordítások a legjobbak. Szóval õk a Fansubber csoportok.😊 aone azaz anime one meg ilyenek😊 kiválasztassz egyet és aztkezded elnézni és akkor az egész sorozatban egységesek lesznek a nevek és a megnevezések...

ezt a fullmetal alchemistet elkezdeném tölteni, de fogalmam sincs mit szedjek. Mik ezek a spoon, keep anbu meg hasonló kiegészítések a nevekben? (általánosan nemértem minek kell egy sorozatnak 2-3 példányban fennlennie)

Sadun Tryst
Final Fantasy Unlimited (amit én épp most vadászok, mert nincs fent USTEAM-en <#rinya>), Vision of Escaflowne, Ninja Scroll TV, Naruto (ezt is addig fogom emlegetni, amíg valaki neki nem áll <#hehe>) és, Sorcerer Hunters (ezt én sem láttam, de állítólag jó).

Sadun Tryst
és szerinted 30GB elég 1 hónapban 1,5MBit-es vonallal?! 😊

vaz, pedig most emelték duplájára 😊

Néznék vmi jó fantasy sorozatot! Láttam már a Last Exilet, Berserket, Kenshint (habár annyira az nem az) és most a Fullmetal Alchemistet. Egyéb érdemlegesrõl tudtok?

UPCnél nincs karácsony? Majdnem elértem a limitet, jó lenne még egy kis extra 😊

A Batlle Royal film alapjául szolgáló mangát ismeritek? Olvastam az elsõ hat elyezetet és hát... a film aranyos pokenomoskodós délutáni babazsúrnak tûnik melette.
Gyönyörúen részletesen van megrazolva, ami egyrészt jó mert jól néznek ki a krakterek, másrészt rossz mert egy közvetlen közellrõl sörétessel elkövetett fejbelövõs arcletépés is hasomlóan részletes. (Ráadásul a fickó túléli. Egy kicsit.)

Minimális Spoiler.

Az a gáz hogy van egy kettõ diák akirõl sejthetjük hogy a túlélõk közé kerül, de + van még egy-kettõ akiket jól megismertet velünk+rokonszevesek lesznek, szívhezszóló sztori,+ fõhõsenk tûnnek, aztán BUUUM kinyirják õket.

Hát így van ez. Ezután a jelenet után kissé depis lettem.

Amúgy viszont nagyon jó. Ajánlani tudom mindenkinek.
Ottto
Most néztem én is, már éppen ideje volt!

Bucser
20 perce jött ki Bleach 10. rész.😊

itt megtalálható.

És leszedhetõ az elsõ 10 rész egyben innen. Jó töltögetést.😊 Ja ezek torrentek...

Sadun Tryst
értettem így is ^_^
hasononlót sajna nem tudok, mert szerintem ez elég egyedi. igazából nagyon be se lehet hatoárolni, azon kívül, h Fantasy / Dráma / Vígjáték. tehát olyan specifikus jellemzõje nincs is... (pl. mecha, szamurájos, etc.) ez olyan varázslós! 😄
mondjuk talán a Naruto kicsit hasonlít rá, mert ebben is sok technika meg izé van.

egyébként épp most nézem újra a Kenshint! 😄

Tudsz a hagaren no renkihez hasonló sorozatot? (Najó: fullmetal alchemisthez ?😊)

Akkor tisztázzuk: mit láttál? Patlaborból van 4 film, hogy ova vagy movie ne kérdezd, nem emlékszem.

Ottto
jójó, manga rulez, de nem akarom elõre lelõni a meglepetéseket.....
szal inkább várok amíg az idõmbõl telik....

Sadun Tryst
az orvosság erre a manga...
szerintem megéri olvasni. minden kedden jön az új rész hozzá. és ehhez tényleg jön. mert nem a szar lunar fordítja...
komolyan mondom, nemtom mit csinálnak ezek, de már összekaphatnák magukat...

a másik dolog pedig az, h GITS 2nd GIG fordítását is 1 srác csinálja. nem csoda, h karácsonyra várható a köv. 2 rész... :/

Ottto
Áhh ne is mond, holnap v. holnapután az is jön, azért nem parázok annyira amiatt, mert osztfõ kiküldi fateromnak a jegyeimet szerintem nem lesz tõle elragadtatva, kis eltiltásra sor kerülhet, és így kimarad sokminden, élhetek Slayersen D:
Bleach mér nagyon jöhetne tiltás elõtt, mert kibaszottul kíváncsi vok rá!

Sadun Tryst
már a 11. raw is fent van neten... de a 10. subbolt sincs még sehol... 😞
mellesleg és a Mai HIme köv. rész akkor hová megy? 😄

Sadun Tryst
nekem van 1 alig mûködõ 40GB-os Maxtor winyóm, amin jelenleg is van 6 giga szabad hely. 1 héten belül pedig szabaul legalább 15 GB-t... 😊
de valszeg én is veszek elõbb vagy utóbb 1 nagyobb winyót. de akkor 1 120-asnál lejebb nem adom. annál nagyobb meg szerintem nem kell, mert akkor meg a DVD írást nem fogom bírni... :/
kompromisszum, kompromisszum hátán. utálom.

Ottto
Mer ki kéne írogatni a dolgokat!
Én is csak azért nem írom ki, mert nem addig nem akarok kiírni semmit amíg meg nincs az összes része. Meg most azért mert nincs dvd--m, ráaádsul még rws dvdre kiírtam filmeket, de egy törléssel tönkretettem, salz most azok a filmek is virítanak a winyón, darab helyem nincs. Az még gond hogy Bleach 10ik részét hová teszem.....csak jönne már!

Bucser
nálam van egy 40 G-s aztán kaptam egy 20 G-set és vettem nyáron egy 180G-set... és tele van.. van összesen 20 Giga szabad helyem 6 partícióra...

Sadun Tryst
jaaaa
én meg már a fegyverre asszociáltam! 😄
ma nagyon nem vagyok önmagam... <#idiota>

mellesleg a sorozat tényleg nagyon megéri a helyez és a fáradtságot. sok-sok izgalmas percet okozott nekem. már csak azért is mert nem lineáris 1-2 helyen, ami teljesen feldobja a sorozatot. a nagyon sok váratlan fordulattal pedig megcsavar mindent, és amikor azt hiszed érted már, h mirõl van szó, na akkor adnak még 1 lapáttal. teli találat a sorozat 😄

Ottto
Sajna mostani 40 gigás winyóm annyira fullra van hogy hosszabb sorozatokra már nem marad helyem. De jövöre tervezem a nagyobb winchester beszerzését, olyan 120-200 gigásat, akkor már elférek 😉

Sadun Tryst
hm?
ezt a célzást nem értem... kicsit lassú vok máma... 😄

Bucser
tudtommal a Pat Laborban nem volt Godzillaszerû szörny.. ott mindig csak gépek és emberek voltak.. és a gépek általában dolgozó egységek voltak...

Ottto
Na jöjjön csak a nagy winchester!!!!!

Sadun Tryst
Fullmetal Alchemist teljesen 1befüggõ történettel rendelkezõ hosszú anime. 51 részes. Szerintem kegyetlen jó. Ami már abból is látszik, hogy 3 nap alatt végeztem vele. 😊
Nagy hiba lenne kihagyni, kötelezõ darab, véleményem szerint.