Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Nekem abszolút nem jöttbe ugyanis pont a vámpír Slayerrõl nem derül ki semmi😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
szvsz 1 szar sztori hazavágja a fasza zenét és grafot...
pl. Vampire Hunter D (a legelsõ) a hihetetlen rondasága ellenére is nagyon bejött a fasza világ miatt.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

CSOCSO
Vamipre Hunter D
aahh.. jo reg lattam😊 coolos volt a film..
nekem meg mindig almom megcsinalni egy zsir cyber punk anime a jovobeli budapesten😊 heheheh
nah mindegy.. ne almodozzunk...
3 dologra gyurnek ra..
elso a latvany
masodik a zene
ezekbol tokeleteset szeretnek... es ezt a kettot osszehozni...
pl meg mindig a metal gear solid jatek nalam a topp ebbol akettobol. nagyon jol osszehoztak a dolgokat a zenevel es ettol lett 10 pont es verhetetlen az egesz.. es ezekutan a jo sztori es a tobbi
Adam5
Nagyon tetszik benne hogy tisztára a játékból csináltak sorozatot, oylan dolgokta is figyeltek hogy pl a játékban a whisper nevü szörnyet nem lehet fizikálisan sebezni csak a mágia hat és a rajzfilmben is így volt, meg a skillek is benne vannak meg minden!

Adam5
Most nézem a Ragnarok animatedet a 18. résznél vok. Szvsz nagyon jó, fõleg hogy már 1hónapja kb tolom a Ragnarok játékot és erre most akadtam rá , így még kircsibb 😊

Sadun Tryst
ezzel az iskolával nem a mi rétegünk célozták meg szerintem. ha már az épületet 70 millióért újítják fel. mondjuk nem mondom, h nem mennék el szívesen tanulni oda, de hát sokra azzal a végzetséggel nem nagyon mennék a világban. inkább 1 jó szakma, és mellé a japán nyelv...

azok a japán vállalatvezetõk, akiket ide helyeznek simán kifizetik
csak a legmagasabb szinteken lévõket mozgatják, ja, és vannak még a diplomaták, azok szintén
ne felejtsétek el, hogy õk a japán fizetést kapják, és ezt forintban költik el (japán a világ legdrágább országainak egyike)

CSOCSO
nem nromalisak ezek.. szerintem a legzsirabb sulikba sincs ennyi a tanitas... nemhogy csak azert mer ez japan... IBS suliba majdnem ennyi volt.. aszem 700 ezer.. nade ott azer olyanokat nevelnek akik ennyit is fognak havonta keresni...
Ottto
1 millió évente? Normálisak ezek? Sose bírtam elképzelni, mi a francért kérnek ennyi pénzt az oktatásért???
Amúgy sztem nem hiszem hogy nagyon népszerû lesz, senkinek nincs ennyi pénze, ráadásul most emelik az árakat is...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Seth
inkább kimegyek Japánba a negyedéért

PSN ID.: Beegabor

CSOCSO
pppfff... 1 millio.. ezek allatok...
Ottto
Nem túl nagy. nincs egy nagy grafikai igénye. És igen, ingyenes de részletek a topikban
Ja és siess, szorít az idõ 😉

Sadun Tryst
hm. a játék letöltése is ingyenes? mert akkor lehet beszerzem...
meg mellesleg milyen gép kell neki?

Ottto
Nemtom már, mikor az anime kalendáriumhoz kerestem képeket, akkor találtam ilyenekre amit lementettem, sry

Ottto
Nemnem, tévedsz már az anarchy online is ingyé van. Legalábbis 1 évig 😉

magus
ezeket honnan szedted?

Sadun Tryst
csak ez ingyé van 😛
de majd mikor kijön a Guild Wars, valszeg azzel fogom nyomni (ott csak a játékot kell megvenni, és nincs havidíj)

ja meg, sztem elég jó lehet a Ragnarok - The Animation is. nem tud vki valamit róla?

Ottto
Ragnarok már van? Ehh...inkább anarchy online, de azért <#eljen>

Sadun Tryst
én most Kenshinnel és Ragnarokkal elvok (játékkal).
2005 elejéig csak kibírom valahogy. ha már eddig kibírtam... 😊

Újrakezdtem a Last Exilet. Olyan FF hangulata van.....bárcsak jönne már az Advent Children! <#rinya>

CSOCSO
😊)
ma animezni fogok... ezer eve nem lattam a vampire huntert.. meg a ninja scroll-t
de azert jo lenne nezni valami fasza sorozatot felirattal...

hack sign probaltam felirat nelkul.. de soxor van 1 esetleg ket szo esetleg ragzas vagy valami amit nem ertek
Ottto

Kellemes ünnepeket 😉))

Sadun Tryst

CSOCSO
Folytatás úgy emlékszem. Majd, ha teljes lesz a sorozat, leszedem.

Bucser
Lehet elkezdem leszedni Gundam Seed Destiny-t... (bár most gilmore Girls-t töltök kedvesemnek..) Kíváncsai vagyok az milyen.. elvileg alternatív universe a Seed-hez vagy folytatás nem tudom már...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az új Advent Children trailer NAGYON DURVA! Mikor jön már??? <#rinya>

Sadun Tryst
oké 😉

Sadun Tryst
Last Exile

Lavie Head = Ravie Heedo (vagy mi)
Al = Aru

Tenchi GXP

Ryoko = Ryookyo
Wahsu = Washyu

szal vannak aranyos félreírások... de a Tenchiben az volt a durva, h volt olyan, 1 részen belül volt 1 szereplõnek 3 neve... 😛

Ha megtaláltad kérlek szóljál, engem is érdekel az a sorozat!

Bucser
Gundam Seednél ahol sok a rövidítés eg a frakció ott pl 3 fordítótól néztem végig.. Idegesítõ volt... A rövidítések máshpgy voltak fordítva, sõt volt hogy a mellékszereplõnek más volt a neve és a csoportnak is ahova tartozott ezért volt hogy néha azt sm tudtamkirõl beszltek😞

Ottto
Nekem ilyen fordításos problémák a bleachnél volt, de az sem komoly. Annyi hogy eleinte Anime Keepes fordításoknál az egyes dolgok (Death God, Soul Slayer) de amúgy pl a Mai HiMEnél nem voltak ilyen gondjaim, szal ez inkább az animetõl függ. Monsjuk ha a nevek vannak átírva az már komoly probléma...

Sadun Tryst
az csak DVD ripp.
de érdemes is azt tölteni, mert ennek a legjobb a képminõsége...

pl. engem ami nagyon felhúzott, az a Last Exile fordítók között fellépett különbség volt. a nevek teljesen szarok voltak a nem ogm-es részeknél.... 😞
meg a vicc, hogy Naruto-nál is már a 4. csoport féle animét nézem 😄

ok, elkezdtem a dvdt, az a legkövérebb

Bucser
A kepp anbu aone az a releaser csoport rövidítése. Akik fordítják van ami egyik van ami a másikban jó. PL szerintem a Lunar Bleach fordítások a legjobbak. Szóval õk a Fansubber csoportok.😊 aone azaz anime one meg ilyenek😊 kiválasztassz egyet és aztkezded elnézni és akkor az egész sorozatban egységesek lesznek a nevek és a megnevezések...

ezt a fullmetal alchemistet elkezdeném tölteni, de fogalmam sincs mit szedjek. Mik ezek a spoon, keep anbu meg hasonló kiegészítések a nevekben? (általánosan nemértem minek kell egy sorozatnak 2-3 példányban fennlennie)

Sadun Tryst
Final Fantasy Unlimited (amit én épp most vadászok, mert nincs fent USTEAM-en <#rinya>), Vision of Escaflowne, Ninja Scroll TV, Naruto (ezt is addig fogom emlegetni, amíg valaki neki nem áll <#hehe>) és, Sorcerer Hunters (ezt én sem láttam, de állítólag jó).

Sadun Tryst
és szerinted 30GB elég 1 hónapban 1,5MBit-es vonallal?! 😊

vaz, pedig most emelték duplájára 😊

Néznék vmi jó fantasy sorozatot! Láttam már a Last Exilet, Berserket, Kenshint (habár annyira az nem az) és most a Fullmetal Alchemistet. Egyéb érdemlegesrõl tudtok?

UPCnél nincs karácsony? Majdnem elértem a limitet, jó lenne még egy kis extra 😊

A Batlle Royal film alapjául szolgáló mangát ismeritek? Olvastam az elsõ hat elyezetet és hát... a film aranyos pokenomoskodós délutáni babazsúrnak tûnik melette.
Gyönyörúen részletesen van megrazolva, ami egyrészt jó mert jól néznek ki a krakterek, másrészt rossz mert egy közvetlen közellrõl sörétessel elkövetett fejbelövõs arcletépés is hasomlóan részletes. (Ráadásul a fickó túléli. Egy kicsit.)

Minimális Spoiler.

Az a gáz hogy van egy kettõ diák akirõl sejthetjük hogy a túlélõk közé kerül, de + van még egy-kettõ akiket jól megismertet velünk+rokonszevesek lesznek, szívhezszóló sztori,+ fõhõsenk tûnnek, aztán BUUUM kinyirják õket.

Hát így van ez. Ezután a jelenet után kissé depis lettem.

Amúgy viszont nagyon jó. Ajánlani tudom mindenkinek.
Ottto
Most néztem én is, már éppen ideje volt!

Bucser
20 perce jött ki Bleach 10. rész.😊

itt megtalálható.

És leszedhetõ az elsõ 10 rész egyben innen. Jó töltögetést.😊 Ja ezek torrentek...

Sadun Tryst
értettem így is ^_^
hasononlót sajna nem tudok, mert szerintem ez elég egyedi. igazából nagyon be se lehet hatoárolni, azon kívül, h Fantasy / Dráma / Vígjáték. tehát olyan specifikus jellemzõje nincs is... (pl. mecha, szamurájos, etc.) ez olyan varázslós! 😄
mondjuk talán a Naruto kicsit hasonlít rá, mert ebben is sok technika meg izé van.

egyébként épp most nézem újra a Kenshint! 😄

Tudsz a hagaren no renkihez hasonló sorozatot? (Najó: fullmetal alchemisthez ?😊)

Akkor tisztázzuk: mit láttál? Patlaborból van 4 film, hogy ova vagy movie ne kérdezd, nem emlékszem.

Ottto
jójó, manga rulez, de nem akarom elõre lelõni a meglepetéseket.....
szal inkább várok amíg az idõmbõl telik....

Sadun Tryst
az orvosság erre a manga...
szerintem megéri olvasni. minden kedden jön az új rész hozzá. és ehhez tényleg jön. mert nem a szar lunar fordítja...
komolyan mondom, nemtom mit csinálnak ezek, de már összekaphatnák magukat...

a másik dolog pedig az, h GITS 2nd GIG fordítását is 1 srác csinálja. nem csoda, h karácsonyra várható a köv. 2 rész... :/