Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és siess, szorít az idõ 😉
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
meg mellesleg milyen gép kell neki?
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
de majd mikor kijön a Guild Wars, valszeg azzel fogom nyomni (ott csak a játékot kell megvenni, és nincs havidíj)
ja meg, sztem elég jó lehet a Ragnarok - The Animation is. nem tud vki valamit róla?
2005 elejéig csak kibírom valahogy. ha már eddig kibírtam... 😊
ma animezni fogok... ezer eve nem lattam a vampire huntert.. meg a ninja scroll-t
de azert jo lenne nezni valami fasza sorozatot felirattal...
hack sign probaltam felirat nelkul.. de soxor van 1 esetleg ket szo esetleg ragzas vagy valami amit nem ertek
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lavie Head = Ravie Heedo (vagy mi)
Al = Aru
Tenchi GXP
Ryoko = Ryookyo
Wahsu = Washyu
szal vannak aranyos félreírások... de a Tenchiben az volt a durva, h volt olyan, 1 részen belül volt 1 szereplõnek 3 neve... 😛
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de érdemes is azt tölteni, mert ennek a legjobb a képminõsége...
pl. engem ami nagyon felhúzott, az a Last Exile fordítók között fellépett különbség volt. a nevek teljesen szarok voltak a nem ogm-es részeknél.... 😞
meg a vicc, hogy Naruto-nál is már a 4. csoport féle animét nézem 😄
Gyönyörúen részletesen van megrazolva, ami egyrészt jó mert jól néznek ki a krakterek, másrészt rossz mert egy közvetlen közellrõl sörétessel elkövetett fejbelövõs arcletépés is hasomlóan részletes. (Ráadásul a fickó túléli. Egy kicsit.)
Minimális Spoiler.
Az a gáz hogy van egy kettõ diák akirõl sejthetjük hogy a túlélõk közé kerül, de + van még egy-kettõ akiket jól megismertet velünk+rokonszevesek lesznek, szívhezszóló sztori,+ fõhõsenk tûnnek, aztán BUUUM kinyirják õket.
Hát így van ez. Ezután a jelenet után kissé depis lettem.
Amúgy viszont nagyon jó. Ajánlani tudom mindenkinek.
itt megtalálható.
És leszedhetõ az elsõ 10 rész egyben innen. Jó töltögetést.😊 Ja ezek torrentek...
hasononlót sajna nem tudok, mert szerintem ez elég egyedi. igazából nagyon be se lehet hatoárolni, azon kívül, h Fantasy / Dráma / Vígjáték. tehát olyan specifikus jellemzõje nincs is... (pl. mecha, szamurájos, etc.) ez olyan varázslós! 😄
mondjuk talán a Naruto kicsit hasonlít rá, mert ebben is sok technika meg izé van.
egyébként épp most nézem újra a Kenshint! 😄
szal inkább várok amíg az idõmbõl telik....
szerintem megéri olvasni. minden kedden jön az új rész hozzá. és ehhez tényleg jön. mert nem a szar lunar fordítja...
komolyan mondom, nemtom mit csinálnak ezek, de már összekaphatnák magukat...
a másik dolog pedig az, h GITS 2nd GIG fordítását is 1 srác csinálja. nem csoda, h karácsonyra várható a köv. 2 rész... :/
Bleach mér nagyon jöhetne tiltás elõtt, mert kibaszottul kíváncsi vok rá!
mellesleg és a Mai HIme köv. rész akkor hová megy? 😄
de valszeg én is veszek elõbb vagy utóbb 1 nagyobb winyót. de akkor 1 120-asnál lejebb nem adom. annál nagyobb meg szerintem nem kell, mert akkor meg a DVD írást nem fogom bírni... :/
kompromisszum, kompromisszum hátán. utálom.
Én is csak azért nem írom ki, mert nem addig nem akarok kiírni semmit amíg meg nincs az összes része. Meg most azért mert nincs dvd--m, ráaádsul még rws dvdre kiírtam filmeket, de egy törléssel tönkretettem, salz most azok a filmek is virítanak a winyón, darab helyem nincs. Az még gond hogy Bleach 10ik részét hová teszem.....csak jönne már!
én meg már a fegyverre asszociáltam! 😄
ma nagyon nem vagyok önmagam... <#idiota>#idiota>
mellesleg a sorozat tényleg nagyon megéri a helyez és a fáradtságot. sok-sok izgalmas percet okozott nekem. már csak azért is mert nem lineáris 1-2 helyen, ami teljesen feldobja a sorozatot. a nagyon sok váratlan fordulattal pedig megcsavar mindent, és amikor azt hiszed érted már, h mirõl van szó, na akkor adnak még 1 lapáttal. teli találat a sorozat 😄
ezt a célzást nem értem... kicsit lassú vok máma... 😄