kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • AranyKéz
    Megnéztem én is. Tényleg baró, teljesen egyetértek a véleményeddel.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért pár ellentmondást észrevettem:

- A lány memóriája nem állt vissza amikor a srác visszatekerte az időt, ellenben a srácé visszaállt amikor a csaj tekerte vissza az időt.

- Miért kellett visszamennie a srácnak ? Ő azzal érvelt, hogy azért kell visszamennie a saját idejébe mert elmondta a csajnak az időutazás titkát. Viszont a csaj meg visszatekerte az időt, és Ő mondta el a srácnak hogy ő is utazgat az időben. Tehát a srác soha nem említette az időutazást neki. Vagy csak egyszerűen véget ért a dolga, aztán húzni kellett haza ? Akkor meg egy dög. Áhhh, na mind1. Mindenféleképpen idegesít hogy nem maradt a srác.

- A csaj nagynénje (vagy ki a franc) azt mondta hogy a képet régebben, egy háborúban festették. A srác viszont azt mondta hogy abban az időben festették amiben az anime játszódik. Akkor most hogy is van ez ? Tudtak a festményről a jövőben, vagy megvolt még, vagy pedig már elégett, de mindkét esetben tudniuk kellett (illett) volna, hogy a nagynéni csak restaurálta, korábban festették (ha már a közelítőleges dátumot tudta a srác).

- Ha a csaj megvédte a festményt, a srác hogyhogy visszament, és miért mondta azt hogy elégett és mindenáron meg akarja nézni ? Bár úgy látszik mégse sikerült megvédeni XD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - A nagynéni is időutazgató volt ?

- Az hogy a vonat nyugodtan elment az hagyjám. A dagadt nőt végre nem lökték fel XD