Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mind a négyet láttam a filmek közül. Az utolsóabn vmi genetikailag módosított godzilla-szerû lényre másztak rá, ha jól emléxem. Az még egészen tetszett, meg elõtt a harmadik a hatalomra törõ ex-katonával.

Bucser
Attól függ melyiket láttad??? Az elsõ film ami a Labor összeszerelõ üzem körül bonyolódó kis krimi volt szerintem nagyon jó kis sorozat volt az OVA 2 egy idióta hülyeség viszont...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem láttam az említetteket.
A fullmetal 51 részen keresztül egy átfogó összeesküvésrõl szól, illetve egy testvérpár küzdelmérõl, hogy visszakapják régi önmagukat. A karakterek nagyon jók, a sztori rendkívül izgalmas, mindenképpen érdemes megnézni.

Patlabor kissé csalódás volt. Habár a legutolsó már tetszett.

Ottto
Most megnéztem a Final Fantasy-Legend of the Crystals 4 részét.
Egész jó történet, bár néhol elég idétlen. Mint pl mikor a kiscsaj magához veszi a kristályt és elkezd világítani. Szerintem vehették volna sokkal komolyabbra. Bevallom többet vártam tõle, de azért jó, meg lehet nézni.
A 3. rész nálatok is hibás volt? Nálam a kép alatt, az 1. rész hangja, szövege futott, szal azt inkább hang nélkül néztem meg....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

via_mala
Ha a Video Girl Ai-t már láttad és tetszett, akkor az Oh! My Goddess OVA-t és a hozzá tartozó Movie-t ajánom. Fõleg a Movie-t. Az OVA is csak 5 rész, ki lehet bírni.
A Fullmetal Alchemist mirõl szól, milyen a történet, nagyon epizódikus, vagy összefüggõ?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Bucser
Macross Plus OVa ha még nem láttad volna.. érdekes és szerintem nagyon jó.. meg ott van Record of Lodoss war ova... ez is aranyos bár ez is 6 vagy 7 rész talán?? már nem emlékszem.. vagy pedig Patlabor Movie ha még nem láttad csak tudom, hogy szereted a mechákat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Király. Köszi a válaszokat!
Amúgy most fejeztem be a Fullmetal Alchemistet, nagyon tetszett!
Most nem feltétlenül vágnék bele egy újabb sorozatba, így ajánlanátok egy-két jobb ovat? A kenshint már láttam 😉

Sadun Tryst
chelloval most már 80k-tól egészen 160k-ig lehet szedni népszerûbb sorozatot... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Bucser
Én Bitcometet használok és az a.skywater.org-ról szedem az animeket ott releaser csoportok szerint vannak rendezve. Szinte mindig ott van a legfrissebb.. Más dolgok letöltése meg különbözõ oldalakról.. Vagy a www.suprnova.org -ról vagy van magyar torrent oldal is a bithumen.tx.hu de itt nincs anime.. Általában az, hogy milyen sebességgel jön az seederktõl függ, hogy milyen sávszélen vannak és a leecherektõl, hogy mennyire szívják gyorsan az adatot és mennyire gyorsan töltenek vissza. Nekem pl. a bleach 1-5-ig jött végig 30-40 K-val.. Minnél frissebb valami annál gyorsabban jön mert annál több a seeder és a leecher... Aztán maga letöltés úgy mûködik, hogy letöltöd a torrent file-t két kattintás rajta megnyitja a bitcometet és az megkérdi, hogy hova akarod tenni..

Srácok! Milyen torrent klienst használtok? Anime letöltéshez melyik oldalról kerestek? Esetleg van vmi gyorstalpaló leírás róla vhol? Ja, és van köztetek chellos? Milyen sebességgel tölt népszerbûbb sorozatoknál?

Sadun Tryst
jah, az se lenne utolsó dolog, ha valamikor a közeljövõben kijönne 😊

Ottto
naná 😊
Mondjuk most még a bleach filmre leszek kíváncsi hogy lesz-e egyáltalán.

Sadun Tryst
de nagyon messze van az a dátum...
bazzeg. én már az elsõ cames elõzetesek óta feszülten várom a filmet. nem is tudom, h bírtam eddig is ki... <#idiota>

Ottto
szivesen
FF7 a film, 2005 eleje

Sadun Tryst
hááát nemtom...
én DVD RIPP elõtt bizotsan nem fogom letölteni.
tehát GITS2 minõségnél lejebb nem adom 😊

Engem nem érdekel honnan rippelik, csak legyen már belõle egy nézhetõ változat!

Seth
Szerintem nemsokára megjelenik,mivel a PSP már megjelent, és korábban azt olvastam hogy arra fog elõször megjelenni, csakazért hogy megmutassák a filmlejátszási képességeit a masinának

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst
én ezt várom a legjobban. már csak azért is, mert mostanában kell megjönnie az FF7-emnek! 😊
nem hiszed el mennyire várom már...

Ha hiszed, ha nem, nincs hangja, csak mplayer classic-kal. A videolan néma. Egybéként gondolhatod, h a legutolsó gordiant töltöttem le :/

Bucser
Most volt idõm megnézni azt Advent Children Trailereit... Hát basszemg csak jönne már.....

Sadun Tryst
ehh, én valami teljesen más oldalt gondoltam hivatalosnak... ez sokkal jobb amit te mutattál. thx 😊

Ottto
A hivatalos honlapján találtam egy ilyen menüt, jelenleg inaktív de sztem nem véletlenül került oda
hivatalos bleach honlap

Ottto
Sajnos a nagy forgalom miatt (napi 1tb) kenytelen vagyok lekorlatozni a szalak szamat (200kbyte/s)x2 rol (200kbyte/s)x1 re mert nem birja el a hardware.
Havonta 20000 kulonbozo ipcimrol szedtek ez megterheli a gepet es elfogyasztja 100%-san a 100mbitet is. A legnagyobb problema az, hogy a savszelesseg duplazasa lehetne csak megoldas es jobb proci/tobb mem stb.

Sajnos erre nincs keretem mivel nemvagyok milliomos, szamomra ez 1 igenigendraga hobbi. Fizetosse tenni pedig sose fogom a servert, mert ellenkezik az elveimmel, ha nemfogom tudni tovabb fenntartani akkor inkabb abbahagyom az egeszet. A masik, hogy miota a tamogatasotokat kertem osszesen 1 kuldott tamogatast a tobb ezer emberbol. En megertem, hogy karacsony nem epp a legmefelelobb idoszak, de probaljatok belegondolni a helyzetembe. Ha nemfogok surgosen fejleszteni a hwen akkor a megnovekedett terheles hatasara nemtudom meddig fogja meg birni.
Tamogatni meg mindig igy tudtok:
támogass!
Ha vmi kerdesetek lenne az emailcimemen elerhettek: [email protected]

CSOCSO
nekem nem jon be ez az oldal se😞
mi van rajta?
Sadun Tryst
film?
én még nem is hallottam róla. hol olvastál róla?

Bucser
Bleah 10. része szerintem kedden várható hogy ez a 9-el volt...

Ottto
Bleach 10-ik része nagyon nem jön 😞
Tudja valaki mi van?

Ja és a filmrõl van valami hír?

Ottto

CSOCSO
kene mar jo kis anime nekem😞
hallom usteam felig meddig fizetos.. en is elofizetnek.. ha tudnek tolteni amcsibol... vagy valami olyan acc ot kapnek amivel kulfoldrol is be lehetne menni.. nah mindegy nem almodozom
CSOCSO
ac3 problemad lesz szerintem!!!
mentsd le... es telepitsd
CSOCSO
??? mit neznel??? ac3 as film? hanyas gordiant raktal fel???
eddig nekem sosem volt bajom a gordiannal.. EGYETELEN egy filmel sem!! persze gordian melle fel kell rakni az ogg filtert... es a ketto kell es nezheto minden...
Ottto
Hátezmár....Na mind1, ebbõl elég. Amúgy is Off

Final fantasy új promo!!!! Nagyon penge film lesz 😊

biztosan megtörtént
ma is élõ szemtanuk vannak, akik kártérítést követelnek
Szexrabszolgák kárpótlás nélkül

Ottto
Ez mekkora baromság. Ekkora ügyet csapni egy nem iss biztosan megtörtént eseménybõl! Na persze sztem tényleg megtörtént csak tagadnak mindent, bár itt már mindenki korrupt, nem lehet tudni mi igaz, és mi nem.
A náci mangákat persze nem tiltották be (na még szép!)

Bucser
Hát igen a japánok tagadják a kínai vietnámi Thaiföldi megszállás alatt történt népírtásokat.. (õk sem voltak jobbak mint a nácik abban az idõben.....)

Alig várom már az advent childrent! Az ignen vannak nyálcsorgatós új képek!

Az fix. Fõleg azért,mert media player classic-kal van hangom, video lannal meg nincs <#fejvakaras>

akkor nem biztos hogy kodekhiba, ezeknek elégnek kell lennie
beállításgond biztos nem lehet?

GSpot nem tudja megállapítani,hogy mi hiányzik a fullmetal alchemist lejátszásához 😞
A Gordianban van: divx311, divx511,xvid,ac3,morgan,huffyuv,ffdshow
Mi hiányzik a hanghoz vajh?

Sadun Tryst
Rukia + bedühödik és összefirkálja vagy megcsapkodja Ichigot! 😄

via_mala
Szerintem semmilyen kódekpakkot ne tegyél fel.
Nézd csak meg a GSpot-tal, hogy mi kell, és azt tedd csak fel.
Megnézted? Mit ír ki?
"This codec is not installed"

Pl az AC3 szokott hiányozni.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Bucser
Vagy amikor Ichigot meg kérdezi Ruhia, hogy érti-e erre Ichigo mindig csak annyit mond, hogy nem értek semmit mert a rajzaid még mindig kicsit értelmetlenek😄

Ottto
Jaja, Rukia rajzai igencsak el lettek találva 😄

SBAudigy2 ZS. Már néztem vele filmet, nem is egyet. Csak most reinstalláltam a wint, és felraktam Csocso kedvenc gordianját próbának. Kép van, hang nincs. Legutolsó driverek a kártyán alapból. Tehát a gordianban nincsen minden szükséges kodek, így a kérdésem az,hogy ha nem akarok visszatérni az ace-re, akkor melyik packot válasszam?

Sadun Tryst
a zene is nagyot üt, ami megy alatta! hát még a pofa amit Ichigo vág mikor csak értetlenül néz maga elé az útmutató után... 😄

Bucser
Bleachben az útmutató rajzok valami eszméletlenek... Az valami iszonyatosa, ahogy le vannak rajzolva a Ghostok a reaperek meg a Hollow-k😄 Szinte sírtam tõle a röhögéstõl😊

Sadun Tryst
azé 100 megás me van benne mindenféle lejátszó, és minden szar benne van. még olyanok is amire esetleg a jó életben nincs szükséged... 😊

via_mala
Alaplapi a hangkárya?
HA igen: Feltelepítetted az driver-ét?
Ha ez megvan, akkor nézd meg GSpot-tal, hogy milyen audio kódek kell a filmhez, és telepítsd, ami kell.

ACE és egyéb 50-100 MB-os kódekpakkokat inkább kerüld messzire.