FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Csak úgy kíváncsiságból megnéztem az anidb legjobbra értékelt animéjét (Toki wo Kakeru Shoujo). Hihetetlen jó film lett. Nem a legjobb, de mindenképpen maradandó tagja lesz a gyüjteményemnek.
Hihetetlenül életszagú az egész megvalósítás, az animáció, a szituációk, a környezet, minden, plusz a főszereplő is "kawai" a lehetőségekhez mérten. A történet az időutazás ellenére se válik túl zavarossá.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen, azért elárul egyet s mást, hogy sikerült közel 1500 szavazatból 9-es átlagot összehoznia a műnek. Fél kettőre ért le, gondoltam megnézem az első tíz percet...aztán nem bírtam abbahagyni. :-)Hihetetlen nagyot sóhajtottam mikor a végén a vonat végre minden probléma nélkül átment a kereszteződésen. :-)