FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
na egy levélből részlet, nézzetek hülyének, de válaszoljatok:)
"Azt mondtad kérdezhetek, hát most néztem végig az NGE-t, és lenne pár kérdésem. Az utolso két részt azt értettem, inkább történetbeli kérdések lennének... (nem sorrendben, ahogy esembe jutnak). Ja mellesleg nem vagyok vallásos, ezért nem tiszta sok dolog...
-Second Impact. Miért a 2.? Mi volt az 1.? Van tippem de nem akarok hülyeséget mondani.
-Beszéltek a Déli Sarkon a Paradicsomról. Miért jöttek egyáltalán az angyalok a Földre, büntetésből, mert az embernek túl nagy volt a tudása, amiért kisérleteztek? Az még nem tiszta hogy Ikari 1 nappal a second impact előtt visszaért ugye, mert tudta előre, de honnan, és akkor miért jött az első angyal?
-EVA temető. Honnan az a sok EVA? Nem említik hogy ennyi tesztpéldány lett volna előtte.
-Asuka apjával mi lett? Anyjáról kiderül a végén, de az apjáról csak annyi, hogy meghalt.
-Rei. Na róla sok kérdésem lenne. Ugye, amikor kicsi volt, akkor Ritsuko anyja megfolytotta. Vagy nem? Meghalt Rei, és utána kezdték el klonozni? Amugy akkor gondolom azért mondta, hogy ő a 3., mert 3 at klonoztak belőle. Azért volt 3, mert ha tulságosan megváltoztatták a külső érzelmek a belsőjét, akkor elvesztette önmagát?(ez most hülyén hangzik, de nem tom jobban leirni, és ezért nem ismerte az emberi érzelmeket gondolom). Ja és miért gyűlölte Rei-t az EVA? Ja meg az is szöget ütött a fejembe, hogy Shinji anyjára feltűnően hasonlít, és sokszor előjön az anya téma...
-ADAM. Az elég érdekes volt, hogy úgy volt fenn mint Krisztus, és a lándzsa is ott volt. Ezt a lándzsás dolgot ha van kedved elmagyarázhatnád... Akkor az összes angyal ADAM leszármazottja, és ezáltal...
-A UNIT 01-ben ugye Shinji anyja Yui lelke van, mert ugye az EVA-kban egy lélek van, mint Rei.
-Lillith ki?
-Mondták azt, hogy az emberiség rálelt Istenre, és fogjulejtették, de kiszabadult. Na ezt ha tudod magyarázd már el...
-Ami még nem tiszta teljesen az a tökéletesítési terv. Mert ugye azt mondták, hogy az emberi lelkek összeolvadnak, hogy kitöltsék az űrt az emberi szívben, de csak Shinjinél mutatták meg, hogy megtalálta az élete értelmét, de nem erre volt ez az egész, hanem mire?
Előre is köszi:) Sok mindenre sejtem a választ, de még emésztem kicsit, és gondolkodom rajta, majd megnézem őket (legalábbis az utolsó 2 részt tuti) még1x, de addig is amire tudod a választ légyszi írd le. Köszi
magus/Dávid"