72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1728 neon genesis evangelion manga?
Manga az nem a kepregeny? -
Cat #1727 rég rossz ha tudod mi történik :( -
#1726 jaja most olvastam el őket, közben megtaláltam. Megnézem az end of evangeliont, mert gondolom abban bekövetkezik a 3rd impact, unit05, lilith adam egyesitese stb -
Cat #1725 ja, egyszerübb ha utánaolvasol, bazinagy faq k vannak a témában -
Gábor #1724 www.aoianime.animehq.hu
Itt mindenre sokkal kimerítőb választ kapsz, mint amit itt begépelhetnénk -
#1723 Köszi! -
#1722 na egy levélből részlet, nézzetek hülyének, de válaszoljatok:)
"Azt mondtad kérdezhetek, hát most néztem végig az NGE-t, és lenne pár kérdésem. Az utolso két részt azt értettem, inkább történetbeli kérdések lennének... (nem sorrendben, ahogy esembe jutnak). Ja mellesleg nem vagyok vallásos, ezért nem tiszta sok dolog...
-Second Impact. Miért a 2.? Mi volt az 1.? Van tippem de nem akarok hülyeséget mondani.
-Beszéltek a Déli Sarkon a Paradicsomról. Miért jöttek egyáltalán az angyalok a Földre, büntetésből, mert az embernek túl nagy volt a tudása, amiért kisérleteztek? Az még nem tiszta hogy Ikari 1 nappal a second impact előtt visszaért ugye, mert tudta előre, de honnan, és akkor miért jött az első angyal?
-EVA temető. Honnan az a sok EVA? Nem említik hogy ennyi tesztpéldány lett volna előtte.
-Asuka apjával mi lett? Anyjáról kiderül a végén, de az apjáról csak annyi, hogy meghalt.
-Rei. Na róla sok kérdésem lenne. Ugye, amikor kicsi volt, akkor Ritsuko anyja megfolytotta. Vagy nem? Meghalt Rei, és utána kezdték el klonozni? Amugy akkor gondolom azért mondta, hogy ő a 3., mert 3 at klonoztak belőle. Azért volt 3, mert ha tulságosan megváltoztatták a külső érzelmek a belsőjét, akkor elvesztette önmagát?(ez most hülyén hangzik, de nem tom jobban leirni, és ezért nem ismerte az emberi érzelmeket gondolom). Ja és miért gyűlölte Rei-t az EVA? Ja meg az is szöget ütött a fejembe, hogy Shinji anyjára feltűnően hasonlít, és sokszor előjön az anya téma...
-ADAM. Az elég érdekes volt, hogy úgy volt fenn mint Krisztus, és a lándzsa is ott volt. Ezt a lándzsás dolgot ha van kedved elmagyarázhatnád... Akkor az összes angyal ADAM leszármazottja, és ezáltal...
-A UNIT 01-ben ugye Shinji anyja Yui lelke van, mert ugye az EVA-kban egy lélek van, mint Rei.
-Lillith ki?
-Mondták azt, hogy az emberiség rálelt Istenre, és fogjulejtették, de kiszabadult. Na ezt ha tudod magyarázd már el...
-Ami még nem tiszta teljesen az a tökéletesítési terv. Mert ugye azt mondták, hogy az emberi lelkek összeolvadnak, hogy kitöltsék az űrt az emberi szívben, de csak Shinjinél mutatták meg, hogy megtalálta az élete értelmét, de nem erre volt ez az egész, hanem mire?
Előre is köszi:) Sok mindenre sejtem a választ, de még emésztem kicsit, és gondolkodom rajta, majd megnézem őket (legalábbis az utolsó 2 részt tuti) még1x, de addig is amire tudod a választ légyszi írd le. Köszi
magus/Dávid" -
Gábor #1721 USTEAM MEGY!! -
#1720 igyexik az ember ^^ -
#1719 az Abenobashi Mahou Shotengai még lemaradt :)
ja! és a második Samurai X film az nem Betreyal, hanem Reflections :) -
#1718 szép kis lista... :) -
#1717 anime listám -
#1716 Feltennéd valahova ahonnan letölthetnénk? Szerintem sokakat érdekel (köztük engem is persze). -
Gábor #1715 Elküldenéd nekem,ha megkérlek? -
#1714 nah elkészült a lista. :)
bár lehet vannak amiket kihagytam mert most nem jutottak eszembe... :D
de ha valaki kiváncsi rá, akkor itt van...
Akira
Whisper of the Hearth
Only Yesterday
My neighbor Totoro
Ninja Scroll
Chihio Szellemországban (Spirited Away)
Ai Yori Aoshi
Ai Yoori Aoshi - Enishi
Tenchi Muyo! OVA
Tenchi Universe
Tenchi in Tokyo
Tenchi Muyo! GXP
Tenchi in Love
Tenchi Muyo! - Daughter of Darkness
Tenchi Forever
Rurouni Kenshin
Samurai X - Betreyal
Samurai X - Betreyal
Mononke Hime
Laputa - Castle in the Sky
Neon Genesis Evangelion
End of Evangelion
Dallos
FLCL - Furi Kuri
Midori no Hibi
Kiddy Grade
Naruto
Berserk
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop - The Movie
Love Hina
Love Hina X-mas Special
Love Hina Spring Special
Love Hina Again
Hellsing
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D - Bloodlust
Video Girl Ai
Oh! My Goddess
GoldenBoy
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball Trunks Special
Bragon Ball Cooler Special
Dragon Ball Slug Special
Pokémon - 1. Mozifilm
Metropolis
Battle Angel Alita
Avalon
Kite
Ghost in the Shell
Escaflowne
Blood - The last vampire
Amon Saga
Final Fantasy - Legends of the Crytals
Wonderful Days
Animatrix
Jin-Roh - The wolf brigade -
#1713 én nem hallottam semmi ilyesmiről... :( -
#1712 Hellsing új részekről nincs info? -
#1711 így van. a látottak listája ennek több mint a kétszerese :) -
#1710 Igen, de ő csak a KIÍRT animéket sorolta fel, ennél biztosan többet látott. Én külön excel táblában vezetem, mert különben később belegárgyulnék. Jelenleg 85 teljesen befejezett anime sorozat, OVA vagy movie van a táblázatban saját értékelésemmel a 10-es skálán, és további 6 sorozat van folyamatban. Kiírva idáig csak ezek vannak CD-re:
Porco Rosso (aka Crimson Pig)
Princess Mononoke
Whisper of the Heart
A továbiakban én is áttérek a DVD-re ;)
Az excel táblát bárkinek szívesen elküldöm (43 KB). -
#1709 HA az szép lista akkor inkább nem írom ide eddig miket láttam:) Mondjuk sokra nem is emlékszem, és ha elkezdem sorolgatni úgyis kimarad valami:) 120-szor meg nem akarom elismételni magam:) Láttam jókat és nagyon rosszakat is:)
Pl: A The Fist of The North Star szerintem borzalmas volt:) -
#1708 bazze. most szeptemberben lesz 1 kis extra pénzem. bazze komolyan mondom, az USTEAM-es srácnak küldök 10.000 forintot! csak működjön a szerver mindig!!!!!! -
#1707 ehh, azt nem is próbáltam
na mind1, cím alapján rájuk kersetem, és a Hikaru no Go és a Spiral nem tűnik olyan rossznak... bár a Hikaru no Go 75 részes ha jól emléxem... :)
na mind1, most Naruto-zok, nem állok neki másnak... :) -
#1706 >> Anime//TECH - milyen animék vanna itt???!!! a beveztő képen kívül semmit sem mutatnak
Bökj rá a képekre! ;) Info-t meg pl. innen vagy innen. -
#1705 Love Hina:
Előszőr a specialokat (X-mas, majd Spring), aztán az Again, mert az zárja le az egész sagát.
Tenchi Muyo!:
a Tenchi in Tokyo-n kívűl nekem mind1ik nagyon bejött. az öva pedig az 5. rész után lesz csak érdekes. addig csak bevezetés az egész, és nem is olyan jó. az 5. rész után viszont halál jó lesz! :))))
Berserk manga sajna nincs meg... :(
Anime//TECH - milyen animék vanna itt???!!! a beveztő képen kívül semmit sem mutatnak. ezek kötül meg 1et sem ismerek... :/ -
#1704 Éppen most nézem a Love Hina sorozatot, a 16. résznél tartok. Eleinte nem tetszett, sablonosan viselkedtek a karakterek, de a 8-9. rész táján már kezdett érdekessé válni, mostanra meg már jó nagy a kavarás. Keitaro-t még most is folyton felrúgják, béna, mulya és töketlen, de már mexoktam a többiek meg végre nem annyira kiszámíthatóak.
Szerintetek érdemes utána a Love Hina Again és a Love Hina Specials-t is megnézni?
Annyira ránőttünk az usteam-re, hogy már elvonási tünetek jelentkeznek, ha nem megy :) Tud valaki más forrásokat is? Lehetne publikálni. Pl.: Anime//TECH.cc. Itt epizódok vannak ezekből az animékből: Hikaru No Go, Galaxy Angels, Spiral, .HACK//Dusk.
A torrenteket és DC-ket hagyjuk, maradjuk az egyszerű http és ftp site-oknál, ha lehet.
Sadrun Tryst: szép kis lista. Csak így tovább! A Berserk-hez a mangát is kiírtad? A Tenchi Muyo! Universe TV-n viszont csodálkozom, mert én annyira vacaknak találtam, hogy csak 4 részt voltam képes idáig megnézni belőle. Később jobb lesz? (Az OVA1-2 után nagyon gyenge, rókabőrnek tűnik.) -
Gábor #1703 Még mindig nem megy. -
#1702 faszom. ma már 3x áltam neki az 5. résznek... :( -
#1701 állitsd infinite-re a reconnectet és akkor addig próbálja míg nem állítod le és a próbálkozások közti időtartamot fél percre
így nem bannolnak tutira -
#1700 Én benyomtam a FlashFXP-n hogy próbáljon reconnectelni 100szor és így hagyom majd éjjelre :) -
Gábor #1699 Megint nem megy. -
#1698 megint megy :) -
#1697 megen nem megy... :( -
#1696 jah, jön az 5. rész :) -
#1695 Most megint megy. Elég gázos így töltögetni... -
#1694 még mindig nem jó... :(
viszont 1 Naruto rész lejött! :))))) -
Gábor #1693 Egyszer van, egyszer nincs, megint van, ismét nincs.....mi a fene van ezzel??!! -
#1692 Most meg megint jó... -
Gábor #1691 ÉS MEGINT nem megy!! Brühhühühühhh -
#1690 Hohha, tényleg! -
Gábor #1689 MEgy az usteam!