kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    aránylag kevéssel megúsztuk ezt a lenti vitát. hál' istennek.

Volt (szerencsém?) megnézni a Happy World címü szerelmes-ecchi-vígjáték-mágia (hivatalosan!) szösszenetet.

Miközben néztem a kemény 3 részes OVA-t (mert ez az volt), rájöttem mennyire is kevés az a 3 rész... még ha OVA is. Főleg hogy 1-1 rész a szokásos 2x perc volt.
    A történetről annyit, hogy ilyen kevés idő alatt nem tudott rendesen kibontakozni, kiaknázatlan lehetőségek tömkellege maradt hátra. Szerencsétlen fiú-segítő angyal főszereplő párosunk van, de az alatt a 3 rész alatt kicsit más fordulatot vesz az egész történet iránya.

"Aranyos, vidám, szórakoztató, elgondolkodtató és tanulságos történet." idéztem addictsról, a történetből azért nem akarok idézni, és semmi konkrétumot mondani, mert ha valami apróságot is mondok, akkor mi marad abból a kb.75 percből nektek megnézni? :D

Én úgy vagyok vele, hogy unalmas perceimben megnézhető volt, nem sajnáltam rá az időt. Egy dévédére egy másik anime mellé kifér tölteléknek, inkább írjak valamit arra az üres helyre mint nem ;D

[apro] habár a Dokuro-chan-t nem láttam, de amit hallottam róla, úgy gondolom akinek AZ tetszett, annak EZ a történet is tetszeni fog :)