Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen én is valami ilyesmire gondoltam, inkább érzelmekkel teli, de sosem szerettem ezeket az igennyálas filmeket. Mondjuk Whispers of the Heart sem komolyan volt olyan, de közelebb járt hozzá. Alita az eggyszerûen jól kitalált, talán tényleg rohanós egy cseppet, sokminden történik egyszerre.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
ha pedig "igazi" romantikáról van szó, akkor pedig Only Yesterday vagy Video Girl Ai.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
csak azért tölöttem le, mert nem volt több hely a winyón, de valamit nézni akartam. hát a bemutató alaján az animenfo-n nem tûnt olyan rossznak...
azóta minden animét csak személyes ajánlással nézek... 😊
Na mind1. Ajánlom mindenkinek! 😉
Magyar nincs sry, ha tudtam volna csinálni, egyértelmûen abban csinálom.
A névnapokkal sajna nincs idõm bajlódni, bevallom kedvem se nagyon, sry 😞
Tény hogy igencsak szinesre sikeredett, és noymtatásnál falja a szines patront, úgyhogy tényleg olyan helyen érdemes kinyomtatni, ahol neked nem költséges (pl apámnak, gyárban van lézernyomtatójuk, neki semmibe nem kerül használni)
Hibát találsz, szólj nyugodtan, megnézem mit tehetek, csakmár nemnagyon emléxem melyik-melyik betûtípus volt, de azért majd próbálkozom.
Ja ha valakit esetleg érdekel, vagy úgy érzi tud csinálni jobbat, annak elmondhatom "Ulead iPhoto Express"-el csináltam, + egy kicsit feldobtam egyes helyeken PS szerû progival ("Photoimpact". Csak azért nehogy azt higyjétek titkoloml csak ezt nem sokan ismerik)
Egy 90 perces film, olyan mint egy kibõvített epizód a TV-sorozatból, csak jobban meg vagyon rajzolva.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
(mert vehetek azonnal uj patronokat a hp be)
csak van par bajom vele
1) alig latszanak a szamok
2)nincs magyar veletlen?
3)gondolom nagyon nincs kedved rarakni a magyar nevnapokat😊)))))))))))
ha megcsinalod magyarba
es vhogy megoldod hogy lathato legyen a sok cuccos akkor kinyomtatom!
ha PS el csinalod akkor adj neki egy kis feher hatso ragyogast.. attol jobban fog latszani minden...
megneztem a tobbit is.. egy ketto nagyon jo.. csak par radabbal van egy ket hiba..
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én anno az OVA1-et és az OVA2-t egymás után néztem meg (meg a Movie-t, de az nagyon kilógott), és nem mondanám, hogy nem értettem meg a 2. OVA-t. Persze hozzá kell tenni, hogy olvastam a TV sorozatról egyet s mást, ámbár látni még csak 8 részt sikerült belõle mostanság, mert nem volt lelkierõm egy 95 részes sorozatba belekezdeni, de már látom, hogy nem kerülhetem el a végzetem. 😉
Ottto: Sakaki és Chiyo a két végpont -- már termetre -- mert belsõleg elég békés mindkettõ, úgyhogy van benne logika, hogy rajtuk nagyobb a hangsúly. Mindkettõ kawaii, fõleg Chiyo a pingvin-jelmezben! 😊))
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
De nem akarom látni a halálát, úh a 2. kimarad.
nekem az anime nézésem egyik meghatározó darabja volt. ennek a hatására kezdtem el úgy igazán animéket nézni! ^_^
+ az OVA 2-t csak akkor nézd meg, ha láttad a sorozatot is (95 rész). mert ha nem, akkor szinte semmit nem fogsz érteni belõle.
Meg amiken balhéztak, hát az haláli 😄
Bár nekem kissé úgy tûnt, Sakaki-san és Chiyo-chan köré, kicsit jobban fûzték a történet szálait, de jó volt.
kb 5-6 nap volt míg készült. Ebbõl csak a képeket 3 napig kerestem, az összeállítás már 2 napba belefért.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szal a Lina-s dumával nem is volt gond, mert abba akit látta a részeket már vagy éppen nézi a sorozatot, ahhoz hozzá is szólt.
a következõkben szerintem úgyse lesz ilyen, mert ez a Slayers téma felállított egy újabb íratlan szabályt. 😉
%P%N -fs -subcp ISO8859-2
Ráálsz a .avi, .ogm, .mkv, .wmv állományra, benyomod a gombot és megy a film, kódek egy szál sem kell.
Bõvebb help ebben a fórumban: klikk.
Az mPlayer egyébként magyar fejlesztés, free, kódekek nem kellenek hozzá, kevés az erõforrás igénye, jóformán minden formátumot ismer, lejátsza az összes fajta feliratfájlt, tehát vobsub sem kell, nem piszkál a registry-be és kb. 5 MB az egész.
Én is ezzel néztem végig az Azumanga Daioh-t, és még sok mást, és soha nem volt baj vel, sõt a hibás, félig letöltött fájlokat is meg lehet vele nézni!
Most már persze semmi gond, mert van Slayers topic, ezek után oda mennek ezzel kapcsolatban a dolgok. Csak kérlek benneteket, hogy egy ici-picivel több toleranciát mutassatok. Teszem azt 15-20 hozzászólás erejéig leragad vki egy sorozatnál (nem feltétlenül Slayersre értem) és arról megy a diskurzus, akkor ne nyissunk már feltétlenül új témát neki, mert eléggé fölösleges topicnyitogatások lesznek amik úgyis eltûnnek a süllyesztöben 10 hozzászólással.<#shakehead>#shakehead>
Köszönöm, ha elolvastok, és még inkább ha megértõ fölekre találok ezzel kapcsolatban.<#worship>#worship>
Most ha jól emléxem az Azumaga Daioh 16. v. 17. részénél volt ilyen problem a windvd-vel, de hál istennek le tudtam játszani media playerrel, szal nézem tovább de már a 18as is ilyen volt. Most a 19est töltöm, nemtom milyen lesz...
Mással nekem nem fordult ilyen elõ....ja de. A pet shop of horrors-ot sem tudtam megnézni, mer ott meg mindenhol rohant a kép, szal inkább hagytam. Most attól félek hogy mielõtt az Azumaga Daioh végére érnék, a media player is begyorsul, és akkor már nemigen van minvel néznem.
Volt már másnak hasonló problémája?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na jó abbahagyom.