FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Éppen most nézem a Love Hina sorozatot, a 16. résznél tartok. Eleinte nem tetszett, sablonosan viselkedtek a karakterek, de a 8-9. rész táján már kezdett érdekessé válni, mostanra meg már jó nagy a kavarás. Keitaro-t még most is folyton felrúgják, béna, mulya és töketlen, de már mexoktam a többiek meg végre nem annyira kiszámíthatóak.
Szerintetek érdemes utána a Love Hina Again és a Love Hina Specials-t is megnézni?
Annyira ránőttünk az usteam-re, hogy már elvonási tünetek jelentkeznek, ha nem megy :) Tud valaki más forrásokat is? Lehetne publikálni. Pl.: Anime//TECH.cc. Itt epizódok vannak ezekből az animékből: Hikaru No Go, Galaxy Angels, Spiral, .HACK//Dusk.
A torrenteket és DC-ket hagyjuk, maradjuk az egyszerű http és ftp site-oknál, ha lehet.
Sadrun Tryst: szép kis lista. Csak így tovább! A Berserk-hez a mangát is kiírtad? A Tenchi Muyo! Universe TV-n viszont csodálkozom, mert én annyira vacaknak találtam, hogy csak 4 részt voltam képes idáig megnézni belőle. Később jobb lesz? (Az OVA1-2 után nagyon gyenge, rókabőrnek tűnik.)