72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1688 a komolyabb animék meg majd csak most jönnek.
lain, boogiepop phantom, gits, rahxephon, noir, trigun -
#1687 Kiddy nem biztos, h tetszene. kicsit Saior Moon beütése van :D
bár ez leginkább csak az elején és a főhősök jellemén jön ki néha (mindig) :D
az anime vége viszont tök súlyos lett. meg is lepődtem rajta, h milyen korrekt kis történetet hoztak belőle ki. pedig az első 5 rész után azt mondtam lelövöm magam :D
szal azért egész jó kis anime :)
kép -
Gábor #1686 Kiddyn kívül láttam mindet ezekből:) -
#1685 Cowboy, Berserk, Kiddy Grade sem olyan vicces a közepétől, és a Hellsing :) -
Gábor #1684 Van komoly sorozatod? Vagy csak a nevek furcsák számomra? :) -
#1683 Ja és az utsó 2 rész:) -
#1682 csak a tenchi muyo! OVA-nál és a Samurai X - Betreyal-nál.
a többi OGM-em mind, amihez van SUB. kiv. az NGE... :( az sima AVI, és van alatta angol SUB :( -
Gábor #1681 A magyar felirat bele van dolgozva a filmbe? -
#1680 senkinél sem megy az USTEAM... :(
end of eva: nem másképpen feldolgozva, hanem ez 1 teljesen más befejezés :) -
#1679 csak nálam halt be az usteam? kene nehany dolog
amugy ugye az end of evangelion az az amikor az utolso par resz maskeppen feldogozva? -
#1678 ja meg a Vampire Huntred D - Bloodlust és a Jin-Roh is HUN SUB-os :) -
#1677 azt hittem az 1értelmű... :D -
#1676 pl?
itt van a listám...
Ai Yori Yoshi TV
Ai Yori Yoshi - Enishi TV
Hellsing TV
GoldenBoy TV
Love Hina TV - HUN SUB
Love Hina - X-mas Special
Love Hina Spring Special
Love Hina Again
Neon Genesis Evangelion TV Remastered - HUN SUB
End of Evangelion - HUN SUB
Berserk TV
Samurai X - Betreyal - HUN SUB
Samurai X - Reflections
Cowboy Bebop TV - HUN SUB
Cowboy Bebop - The Movie - HUN SUB
Kiddy Grade TV
Oh! My Goddess TV
Video Girl Ai TV
Jin-Roh - The Wolf Brigade
Vampire Hunter D - Bloodlust
Tenchi Muyo! OVA TV - HUN SUB
Tenchi Muyo! Universe TV
Tenchi in Tokyo TV
Tenchi Muyo! GXP TV
Tenchi in Love
Tenchi Muyo! - The Daughter of Darkness
FLCL - Furi Kuri TV - HUN SUB
Midori no Hibi
Mononoke Hime
Kite
-
Gábor #1675 Hmm, esetleg úgy, hogy mást küldesz helyette? -
#1674 bazz:)))))))) tudtam hogy valami nem lesz jo:)
-
#1673 ezeket a kor mizériákat én is bírom... :)
pl.
Love Hina - Aoyama Motoko - 15 éves ---> 20-nak néz ki
Naruto - Naruto (vagy akármelyik más fiatal) - 12 éves ----> 14-16-nak néz ki
Rurouni Kenshin - Kenhsin - nemtom hány éves, de bármynni is, 10 évet mindig letagadhatna... :D -
#1672 Értem amit mondassz de ők nem 14 évesek:) ennyi:) Csak szarul vannak megrajzolva:) Itt egyiknek sincs kiírva a kora... -
#1671 sajnos még közeli sem... :(
Zala megye elég messze van. de ha gondolod nekem úgy is, h küldök DVD-ket válaszborítékkal :)))) -
Gábor #1670 Elbeszélünk egymás mellett! Tudom, hogy mit mondott, és azt is,hogy miért! SZTEM 14 évesnél ez nem lehet reakció! Erre mondtam, hogy túl komoly lett néhány figura a látszólagos korához képest. Remélem már érted. -
#1669 Az pedig azt jelenttte, hogy a meghívás visszautasítva és csak utána mondja a fenyegetést:) De mindegy magán jogod, hogy mi tetszik:) -
Gábor #1668 És nem is a megölésre gondoltam, amikor azt írtam, hogy keménykedik, hanem, hogy széttépte a levelet. -
Gábor #1667 Az okot tudom,h miért akarta megölni, csak a koruk fáj, mert tényleg 14nek néznek ki,ez a reakció pedig nagyon sok lenne egy 14estől. -
#1666 Nem gyerekek hanem fiatalok de eléggé változó.. van amikor egyetemisták de a Wing is csalóka mert rajzként baszolút gyereknek tűnnek de mind 18 körüli ha jól tudom... -
#1665 Azért akarta megölni mert ő volt az egyetlen aki látta addig Heero arcát... Itt nem a komoly reakcióról van szo.. Nem tudta, hogy ő kicsoda csak azt, hogy látta az arcát sisak nélkül... -
Gábor #1664 Amúgy nekem megvan dvdn, kiírhatom, ha pesti vagy. -
Gábor #1663 Hiba volt bizony. Miért nem vitted el vkihez a vincsit? Senki nem tudta volna kiírni? -
#1662 jah. csak letölöttem, a 85. részig, majd a többi hibás volt... :(
ezért azokat nem tudtam letölteni. a winyóm meg csak 40 gigás, és akkor még DVD írom sem volt, így nem tudtam kiírni sem. oszt mivel kellett a hely, letöröltem.
ez volt életem 1ik legnagyobb hibája eddig... :( -
Gábor #1661 Kell? Nincs meg neked? -
#1660 vázz! kell az nekem is! :)
na mind1... addig nézek 1 kis Love Hinát, vagy End of Eva-t... :) -
Gábor #1659 Mindjárt berakom a Kenshint, mire azon újra végigérek, addigra lesz usteam :) -
Gábor #1658 Az meg már túl komoly reakció volt egy gyerektől, akármilyen képzést is kapott! Minden gundamben gyerekek a pilóták? -
#1657 remélem nem hardware hiba, mint ezelőtt... :( de még mindig nem jó, én meg NARUTO-t akarooook! :) -
#1656 hát jahh:) De Heero válasza a szülinapi meghívásra jó volt:) "Meg foglak ölni":) -
Gábor #1655 Nem vagyok még oda érte. Egy szimpatikus karakter van: Zechs. De ő is csak azóta, hogy rendbetette a 01-et a párbajhoz, lovagiasan. Amúgy 18 részt néztem meg, most tölteném tovább:/
Ja, sztem kicsit túl sok komolyságot adtak néhány karakternek, a kora ellenére, ami elég hülyén jön ki sztem, lásd Relena a hős szerelmes....látta Heerot vagy háromszor, de fülig bele van esve. Azért egy Haruka után kicsit furának érzem. -
#1654 NA milyen a Wing??? még mindig nem tetszik??? -
#1653 Tegnap egész nap összvissz 3 EVA részt tudtam leszedni :( -
Gábor #1652 Én mondjuk most gundam wingezek. Mi a fene van az usteammel?? -
#1651 áz, pedig úgy nézném a Narutot... :( -
#1650 Jogerősen vesztett a Dargon Ball az RTL Klub-on, az ORTT-vel szemben. -
Gábor #1649 Faxom.....