kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • AranyKéz
    Pár megjegyzés: mindenféle pszichológiai elmélkedést baromi spekulatívnak tartok, Freud-féle magyarázkodások nálam egyenlőek egy rémálommal; "mágikus gondolkodásra" nem vagyok hajlamos, szeretek mindent logikusan, biztos alapokról megközelíteni (matek, prog rulez); szkeptikus vagyok; amiről tudom hogy baromság, abba az istennek se tudom beleélni magam, végighallgatni is kín (ugye, ugye, Suzumiya-féle adatlények...)

Félmagyarázatok, hamis problémák, hatásvadász vackok, erőltetett érzelmek amik a pszicho-animékben vannak csak felidegesítenek.

Mindazonáltal ha jól van megszerkesztve, és nem tűnik fel hogy jújdeszar, akkor bele tudom élni magam (a Fullmetal Alchemist-ben a Nina féle rész ha eszembejut, még mindig elbőgöm magam ).