Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gagyi rész nemvoplt, de néha annyira koomolytalan tud lenni. Gauri meg fõleg. "Összekevertem a jobb oldalt a bal oldallal" LOÁL 😄DDD
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én is itt találtam...
Vagy az Angel's Egg-hez, mert ahoz sincs.
Azért Szil-Filt sajnálom. Eddig õ a legaribb a sorozatban.
most dobom el az agyam!!!! egy idiótának nagyon sikerült felhúzni a GS fórumán!
azt mondta, h az NGE nem elég mély és semmi értelme nincs... azaz semmi mondanivalója... most szóljatok hozzá... <#banplz>#banplz>
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
<#idiota>#idiota>
Fullmetal Alchemist
Most tartok a 33. részénél, az 51-bõl, és alig bírom abbahagyni! Ma már 12 részt megnéztem! Egyedül erre csak a Naruto és a Bleach volt képes (Bleach manga formátumban, azt 2 nap alatt kiolvastam). Szal aki akar egy érdekes és csavaros története néha nagyon vicces és akciódús animét nézni, akkor mindenképpen szedje le! Akármilyen gyerekesnek is tûnik, közel sem az! ^_^
Szal aki nem látta eddig, gyorsan pótolja be!
Hol van a második része? Kell.
Gunnm (Battle Angel Alita) anime csak 2 részes, a többi már csak mangában létezik.
Elfen Lied: mirõl szól?
Scrapped Princess: detto
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szívesen néznék meg belõle mégtöbb rész ha van máshol letölthetõ, ha nincs, hát szomorúan nézem a többit, reménykedve találok még ehhez hasonlókat...
bár asszem amikor shabra akárkit legyõzték akkor nem halt meg hanem külön váltak. de nem értem ha már nincs benne a démon akkor miért gonosz még mindig?
ha meg nem:
ide klikk
majd lent skip intro
majd bal oldalt up ketszer.. ( amig el nem juttok oda ahol csajok lesznek es nem a szakallas oregur)
majd klikk kozepre.. magyaraz a kinai csavo es elojon egy kis ablak.. abban lesz a reklam.. sajna kicsi.. de amugy nagyon allatul nez ki, foleg mikor a csajok sikitanak😊
De amennyit láttam az tényleg nagy volt
meg amúgyis, tökre lassan telt ez a hétvége...semmi esemény...