Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
ja, meg Excel-hez 1 érdekesség, h Excel-ben nagon sok olyan név van, mint amik az éléetben is úgy vannak.
pl. Exel magát Kobayashi-nak hívja. így hívják Excel szinkronszínészét is. de még ott van Nabeshin is. (kedvenc karim Excel után a sorozatban) 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ottto
Megnéztem az Azumanga Daioh 1. részét....uhh, mondom jóvan ez nekem too mutch!
Amúgy nemrossz, mondjuk az 1. részbõl nem derült ki sok, csakhogy a szereplõk milyenek. Hát... 😄 Azért jókat nevettem rajta (Fõleg mikor kislány elkezd fõzni és énekel LOÁL <#nevetes1> )
Lehet még leszedek 1 részt és megnézem milyen is...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
én már láttam az egész sorzatot! 😊
sõt, DVD-n is megvan! <#hehe>

Bucser
A jin-Roh az szerintem inkább brutális... De tényleg jó kis story-ja van... grave of The fireflyies-t nézzétek még meg... Na az az ami abszolút nem gyerekes...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ottto
Hát mondjuk az igaz. Bár a végébõl már nem értettem sokat. Már nem tudtam megkülömböztetni az álmot a valóságtól, de amúy jó volt

Waterhorse
Alien 9 nem annyira gyerekes, hacsaknem azért az, mert gyerekekrõl szól. A vége felé pedig különösen komolyra fordul a történet.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

én is azt szettem le még nemtom milyen

Ottto
Aha. Ghost in shell-t láttam, az tényleg jó volt.
Aranyos animét ki ne szeretné <#circling><#idiota> Azumanga Daioh-t meg majd leszedem.
Most még megnéztem a Black Magic M-66-ot, hát jó, de nekem ez a stílus nem jön be.

via_mala
Ha szereted az aranyos animéket, akkor az Azumanga Daioh neked való. 😄
Az Angel's Egg mondjuk nekem se tetszett, Mamoru Oshii-tõl inkább a Ghost in the Shell movie-k és a Jin Roh - The Wolf Brigade a jó.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Ottto
Én tegnap az Alien 9-et, és az Angels Egg-et néztem meg. Az Angel's egg inegn csak egy bonyolult, révén alig van benne szöveg, majd elaludtam rajta. Történetét nem sikerült kisilabizálnom, szal nekem annyira neemtetszett...
Alien 9 aranyos meg minden, csak kissé gyerekes. De legalább nem komolytalan. Sztem egész jó volt.

Waterhorse
Lemaradtam 2 Slayersrõl most fogom pótolni,
viszont megnéztem az Excel Saga 1. részét<#guluszem1><#zavart1><#beka3><#gunyos1><#idiota>
Talán még Monthy Phyton, vagy Lart Pour Lart-tól láttam ekkora idiótizmust és ökörséget, nem is tudom, de ez nem negatív vélemény akar lenni, mert nagyon bejött. Olyan elemekkel operál amik egy adott helyzetben egyáltalán nem illenek oda, és sztem ez a legnagyobb humorforrása. Az élmény fokozására viszont nem árt 1-2 doboz sör és egy kis társaság. Senkinek nem ajánlom, hogy egyedül nézze mert még vmi hülyeséget csinálna utána.<#nyes>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Adam5
"-és ha vissza térsz akkor akkor...
-akkor fõzöl nekem valami finomat, ugye?"

😊

Adam5
Ja.

Ahogy észre vettem ez a rész inkább Szil-Fil és Gauri kapcsolatára öszpontosult.

Ottto
Basszus, hogy a Slayeresnek mindig a lehetõ legrosszabbkor van vége <#miaz>
Gagyi rész nemvoplt, de néha annyira koomolytalan tud lenni. Gauri meg fõleg. "Összekevertem a jobb oldalt a bal oldallal" LOÁL 😄DDD

Adam5
nem is volt még gagyi rész ami azt illeti 😊

csak kár hogy most lehet várni hétfõig 😞((

Adam5
ez is királyos rész volt

CSOCSO
nem idejar.. hanem arra a feliratos oldalra.// mivel a legismertebb itthun.. nem?😊
Bucser
Hát a fél magyarország idejár beírásodról😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
? most fejtsd ki ezt az egeszet.. mer nemigazan get it
Bucser
Ez azért erõs túlzás a magyar animecommunity szükõsségérõl..😊 USTEAM-rejár fél MO és animevilágra😊 meg MAU listán vannak rajta sokan😊 Itt vagyunk kb 7-8-an máshol animevel foglalkozó oldalakon meg regelve vannak 500-600-an...

CSOCSO
np!😊
Ottto
Sry én csak most találtam meg...

CSOCSO
fel magyarorszag ide jar..
CSOCSO
😊 gratula😊
a
fúú eddig nem is vettem észre, h az eSGén is van anime-topik <#idiota>

Ottto
Ha valakit érdekelne, jónéhány anime-hoz van magyar felirat ITT
Én is itt találtam...

Ottto
Nem tudtok a Blood - The Last Vampire-hoz angol vagy magyar feliratot? Japánul nemtok...
Vagy az Angel's Egg-hez, mert ahoz sincs.

Adam5
ja

Ottto
Az biztos. De még mindig nem tudjuk hogy került oda Rezó.
Azért Szil-Filt sajnálom. Eddig õ a legaribb a sorozatban.

Adam5
azt a rohadt. ez nem volt semmi <#wow2>

Sadun Tryst
váááá!
most dobom el az agyam!!!! egy idiótának nagyon sikerült felhúzni a GS fórumán!
azt mondta, h az NGE nem elég mély és semmi értelme nincs... azaz semmi mondanivalója... most szóljatok hozzá... <#banplz>

Sadun Tryst
3000-es ték az enyém, gratz magamnak!
<#idiota>

Sadun Tryst
(Erõsen)Ajánló:
Fullmetal Alchemist
Most tartok a 33. részénél, az 51-bõl, és alig bírom abbahagyni! Ma már 12 részt megnéztem! Egyedül erre csak a Naruto és a Bleach volt képes (Bleach manga formátumban, azt 2 nap alatt kiolvastam). Szal aki akar egy érdekes és csavaros története néha nagyon vicces és akciódús animét nézni, akkor mindenképpen szedje le! Akármilyen gyerekesnek is tûnik, közel sem az! ^_^
Szal aki nem látta eddig, gyorsan pótolja be!

Jagi
zsír!

Jagi
OK. Rájöttem.

Jagi
"Gunnm (Battle Angel Alita) anime csak 2 részes, a többi már csak mangában létezik."

Hol van a második része? Kell.

Adam5
úgy értem hogy a rész címébõl lehetett tudni.

Adam5
amúgy szerintem a magyarok a rész címeknél valahogy elrontották mert sok résznál elég nagy spoiler volt. pl a tegnapinál is lehetett tudni hogy rezo vissza tér.

Ottto
b.a.a.: nagy kár 😞

Adam5
remélem majd a try-t is megveszik

Adam5
királyos!!!

via_mala
Az elsõ 2 szériát, azaz a The Slayers és a Slayers Next szériát vették meg, de a Slayers Try-t (még) nem.

Gunnm (Battle Angel Alita) anime csak 2 részes, a többi már csak mangában létezik.

Elfen Lied: mirõl szól?
Scrapped Princess: detto

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Ottto
Aha. Akkor EZEK a képregények lesznek. OK kössz.

Bucser
Alita csak 2 részes de van belõle Manga... Azt még a mai napig írják tovább ha jól tudom..

CSOCSO
a battle angel az csak ket reszes nem?
en is lattam oooosregen
Ottto
Most néztem meg a Battle Angel Alita-t. legalábbis 2 részt belõle, ennyi van az oldalon. Nekem rettenetesen teccett, igaz a nyelvezete kissé nehezen érthetõ (angolul is) az igaz, de imádom a scifi mûfaját, és ilyen kivitelezésben nagyon megfogott. Talán a Ghost in Shell fogott meg utóljára ennnyire, de sztem ez még annál is jobb valamicskével 😊
Szívesen néznék meg belõle mégtöbb rész ha van máshol letölthetõ, ha nincs, hát szomorúan nézem a többit, reménykedve találok még ehhez hasonlókat...

Ottto
Ja aha. Mint a dragonball Z nél is. Értem. Remélem megvették.

Adam5
következõ sorzat vagy season vagy hogy mondják.

Ottto
Azmi? Biztosan. Ha meg nem, akkor majd látják ennek a nézetségét és megveszik salz...

Adam5
amúgy nemtudjátok a cooltv a slayers nextet is meg vette?