FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A Black Lagoon második évadja tény, hogy elborultabb, mint az első volt, és az is tény, hogy a sorozat nem a túlzott realitásról szól (SPOILER!!! - torpedóval eltalálni egy helikoptert is vicc, vagy elég belegondolni, hogy Revy és Rock hogy mit is lélegzett az elsülyedt tengeralattjáró fedélzetén, ha annak személyzete elvileg a levegő hiánya (helyesebben: a túlzott széndioxid tartalma) miatt halt meg (ugyan a nagy részük a lövöldözésben, de az első hullákon ugye nem volt lőtt seb, nem a lövöldözésben haltak meg)). Egy ilyen látványos akciózás az egész. Nekem inkább a karakterfejlődés hiányzott a II. évadból, mert az első sokkal inkább szólt erről, mint a második.
Megjegyzés: ugyan tényleg nem túl reális dolog, hogy egy BAR-al rohangál a 12 éves (?) kisgyerek, de azért annyira nem vészes. Az én vadászpuskámmal is lőtt már gyerek lőtéren, állva, vállba szorítva. Ugyanolyan 30-06-os kaliberű lőszerrel, mint amilyent a BAR és a Garand is eszik. Nem esett hanyat, nem repült hátra, bár a vállát fájlalta kicsit 3 lövés után. ^^
A BAR pedig 2,5x nehezebb, mint az én CZ550-esem, tehát a visszarúgás is kisebb, hiszen a fegyver tehetettlensége elnyeli annak egy részét (ezért okoz annyi problémát a célon tartás a kis, könnyű fegyverekkel). Tehát a nagy fegyver kis gyerek kezében című előadással igazából csak egy gond volt, hogy olyan könnyedén rohangált vele, ami azért egy 10kg-os fegyverrel nem szokás.