Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Tudtam, hogy elvont és brutális. De azt nem, hogy ennyire elvont és durva legyen! Ilyen elvont és sötét hangulatú animét még nem láttam! Ha valaki látta, akkor értni miért vagyok most ilyen "izgatott".
Ja meg ha valaki nem is akarja végignézni, a 4. részt nézze csak meg, és látni fogja mirõl beszélek... Ez a sorozat üt, de nagyon nagyot! Ajánlom minden hozzám hasonló elborult elméjû animefannak! ^_^
van a feliratban ket resz ahol nincs felirat a szovegen?
no en mar nagyon varoma feliratotokat!😊nehez am megallni hogy ne uljon neki az ember felirat nelkul😊
(személy szerint nekem az 1ik kedvenc történetm a Kenshin OVA1-ben található, a végét meg is könnyeztem ^_^)
(dióhéj)
A story: Van 1 kisfiú aki majd fel nõ(ki gondolta volna)
harcolni tanul, jót cselekszik,(ez igen relatív)
szerelembe esik stb... dióhélyban. Nem akarom elmesélni, mert látni kell. 😊
Nézd meg, ja történelmi alapokon nyugszik, gagyi nem lehet és nem is az! Nagyon szép történet, mind az OVA1 mind a OVA2! Egyik kedvencem!
ja, és vmi bõvebben róla?
Folyamatos öldöklés mi? Vegyük az elsõ sorozatot:
nem túl sok mindenki halt meg benne, mivel idõvel visszatértek. Igy vagy úgy. Ez a Z re is... hellyel közel.
Persze, hogy azt a jelenetet kellett mutatni az Aktívban v. a Fókuszban vagy miben amikor trunks 8-felé vágja Derrmesztõt! Anyu egybõl a gyereknek: - Nem nézhetsz ilyet soha többet!
Jól van, a Tom & Jerryt megnézheti a gyerek, pedig abba 10x több gyilok van 1 perc alatt, mint a Die Hard 2-ben! (tegnap megint megnéztem 😊)
A másik dolog, a szülõi felelõtlenség, nemtörõdömség.
A sorozatot 16:00 körül adták, ha jófiú a gyerek,ilyenkor még napköziben van, és a leckéjét írja. Ha alsós pláne. De ha mégis otthon van tuti ezt nézi? Szerintem a fõréteg itt a kb. elmi 7.oszt-tól + középsulisok volt! Nekik van annyi eszük, hogy ne hajigálják ki egymást az ablakon. Ez nem OK arra, hogy azta sorozatot tiltsák be amelyiknek nagyobb volt a nézettsége, mint a Barátok köztnek, pedig azt már felnõttek is nézték!
A szülönek meg amint hulyeséget csinál el kellene magyarázni a kölyöknek, hogy amint látja ez 1 rajzfilm és nem valóság... KELLENE FOGLALKOZNI A GYEREKKEL, HA MÁR MEGCSINÁLTA!
A másik a Yu-gi-oh. Pár részét láttam, szerintem langyi volt,de ez csak az én véleményem. De sokan nézték. Megint kötözködhetnek valamivel Tisztelt ORTT!
Leültetném mindet megnézetni velük a Ninja Scroll-t.Nem a legbrutálisabb anime, de arra elég, hogy ehhez viszonyítsanak mindent.
A Véres Leszámolás 48-at (20. osztályú Akciófilm) pedig fõmûsoridõben adják amit több gyerek is lát! Ja Szám + kör?
Nem jó semmire csak a csatorna felelõsségét csökkenti a min.-ra, attól függetlenül ugyanannyi ökörséget csinálnak mint más esetben. Ilyenkor ki a felelõs? A szülõ! Hogy hagyja megnézni.
Ha tudom hogy a gyermekem "Psycho" hajlamú a TV közelébe sem engedném, Kezcsókom!
Nem jó ez sehogy se.
Azok szenvednek mások hülyesége miatt, akiknek a TV az egyetlen ezköz ahol anime-t láthatnának!
igaz ebben is nagyon sok jelkép és utalás van, de azok tudta nélkül is kiválóan érthetõ az egész.
ja, és ha megnézed, akkor majd csak 1 kérdésem lesz..
Szerinted mirõl szólt? 😊
mit ne mondjak, igencsak kapaszkodnom kellett a történések után, csak utolso 3 részben állt össze az egész (pl. kizárt hogy valaki kitalálja az utolsó rész utolsó képkockáit)
aztan ott van mondjuk egy NGE.. ahol mar azert volt egy ket pucsitos jelenet😊 erdekes 😊 szerintem jok azok a jelenetek.. komolyabb szexualis jelenetre nem vagyok kivancis animeban... nem szeressem a hentai filmeket sem
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://index.hu/kultur/eletmod/anime0928/
csak a képeket nézzétek 😄
En szep lassan nezem az animeket, mert megszeretem a karaktereket, es tiszta rossz amikor vege. mind1 hogy vegzodik, csak az hogy nincs tovabb😊
Abenobashi Mahou Shotengai
Ai Yori Aoshi
Ai Yori Aoshi : Enishi
Akira
Angel Sanctuary
Animatrix
Battle Angel Alita
Berserk
Blood - The last vampire
Chihiro Szellemországban
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop : The Movie
Dallos
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Escaflowne
Excel Saga
Final Fantasy : The legend of the Crystals
FLCL - Furi Kuri
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell 2 : Innocence
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex 2nd GIG
Ghost in the Shell : Tachikoma Special
GoldenBoy
Hellsing
Jin-Roh : The Wolf Brigade
Kiddy Grade
Kite
Laputa : Castle in the Sky
Love Hina
Love Hina Again
Love Hina X-Mas Special
Love Hina Spring Special
Metropolis
Midori no Hibi
Mononoke Hime
My Neighbor Totoro
Naruto
Neon Genesis Evangelion
Neon Genesis Evangelion : End of Evangelion
Ninja Scroll
Oh! My Goddess
Only yesterday
Puni Puni Poemi
RahXephon
RahXephon : The Movie
Rurouni Kenshin
Rurouni Kenshin OVA 1
Rurouni Kenshin OVA 2
Spriggan
Tenchi Muyo! OVA
Tenchi Universe
Tenchi in Tokyo
Tenchi GXP
Tenchi Muyo! In Love
Tenchi Muyo! The Daughter of Darkness
Tenchi Forever
Trigun
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D - Bloodlust
VanDread Season 1
VanDread Season 2
VanDread : The Movie
Video Girl Ai
Whispers of the Hearth
Wonderful Days
You're Under Arrest OVA
Bebopot meg már írták.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Rurouni Kenshin OVA 1
Tenchi Muyo! OVA
Love Hina
Vampire Hunter D
GoldenBoy
Laputa
Blood - The Last vampire
AZtán a Kenshin OVA-k, Gundam valamelyik, Wampire princess Miyu (sorozat v. Movie, az utóbbi jobb mert kevesebb hely kell neki...
Ez elég lesz 1 darabig! Innen valami biztos bejön!
Szerintem...
Tudta,hogy a vadászat ellenük nem áll le, és gyanította,hogy akkor próbálják meg kivégezni,amikor menekülni próbál.
tudta, h csapda lesz, ezért használt cseretestet, amirõl még Batou sem tudott. bár a csapdát õ is sejtette...
arigatooo😛...igymar ertem....denem, miert hasznalt motoko cseretestet ha nemtudta, hogy fejbe fogjakloni?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"