FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Tudja fene, tény, hogy Revy eléggé az ki van emelve a karakterek közül, de legalábbis engem ez nem zavart, nem tünt komoly fanservice-erölködésnek. Nekem amúgy nagyon bejött a sorozat, és hogy megnézném-e újra, hát tudja a fene, de egyáltalán nem zárkózom el előle. :)
A sorozat fegyvermánia-vonulata, kissé morbid humora és jó grafikája miatt kellemes emlék. Felsorolnék pár jó poént, de az ilyen flashbackekkel megvárom inkább akkor amíg Bucser és te is befejezed a sorozatot. ;)
Ha már fanservice-ről esett szó, óva intem az ezekre túlérzények embereket a Tactical Roar-tól. Ez egy elvileg szívemnek kedvesnek témát ölel fel, a tengeri hadviselést. Az egész egy Pascal Magi nevezetű rakétás fregattról, és (itt kezd gyanus lenni) a tisztán női személyzetéről szól, valamint a kapitány gyerekkori ismerőséről, aki történetesen pont a hajóra kerül mint fegyverzettechnikai kutató-fejlesztő mérnök (17 évesen ilyen titulus, na igen...). Mondani sem kell, hogy legénység átlag életkora is közelebb van a 15-höz, mint a 20-hoz. No de innentől kész, vége, kalap-kabát, mert az egész sorozat mondjuk 20%-át a tengeri harcok teszik ki (sajnos erősen középszerű kidolgozásban), a maradék 80%-ot meg jobbára a fanservice, koncentrálva a kisebb-nagyobb női mellekre, és a legénység illetve Nagimiya közötti "jajj, de kínos" szituációkra. Ha ez még nem elég, akkor a cel-shaded, nem túl kidolgozott grafika adja meg a kegyelemdöfést az egésznek...
Talán mond valamit, hogy ez a sorozat után a "Those who hunt elves"-hez menekültem... :)))