kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Na most nonstop lezavartam az utolsó részeket Onizukából.

Nekem nagyon tetszett, az egyik legjobb iskolás sorozat amit eddig láttam. Nagyon tetszett, hogy a legreménytelenebb helyzetekből is kirágta magát, kivéve azt a pénzes balhét, ott nem tetszett, hogy a vakszerencse mentette meg.

És hát a vége...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon nem jött be, hogy bár Saito vallomása 100%, hogy tisztázná minden vád alól, nyugodtan visszamehetett volna tovább tanítani a srácok közé, mégis megszökött Amerikába...bár úgy is fel lehet fogni a dolgot, hogy ott már megtett mindent amit lehetett és ideje volt újabb problémás osztályt keresni...plusz Fujutsukit sajnálom, hogy nem jöttek össze. :-(
    Nagyon meghozta a kedvem a School Rumble-höz. Valaki tud infót, hogy merre haladnak a harmadik sorozattal? Nem rég úgy olvastam, hogy mintha elkezdték volna vetíteni Japánban, de még sehol nem találtam róla új infót és az AniDB se említi sehol (pedig az elég friss szokott lenni).

Na mindegy, asszem egy kis Cromartie-ba folytom a "bánatom". Jót fog tenni az agyatlan hülyeség a lelkizős hülyeség után. :-)