Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Nézd meg a másik bvefejezést(25-26 rész) annak happy end szerû a vége😛

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
az nem riu hanem rei... és mindenki mondta, hogy ez depressziós és elgondolkodtató anime... 😊 vag csak lehet az a bajod, hogy egyszerre nagyon sok részt néztéé meg és sok(k) volt... 😊
én továbbra is a legjobb anime-nak tartom... ^_^

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

CSOCSO

hat keremszepen!!!! mi a SZAR VOLT EZ?????????????

hat ezek nem gondolkoztak el meg azon hogy az emberek eletevel jatszadoznak?? mert en eskuszom mindjart felakasztom magam!!!!!!!!!!!!!!!
Meglestem az NGE-t... kurvara bejott.. tetszett mindenki a sajat kis hulyesegeivel
Ikari...suzahara,riu mindegyiket imadtam!!!
imadtam mindenkit tok megfogott.. tok jo dolgok tortentek, egyszeruen 10 pontos sorozat volt.... VOLT!!!!!!!
kb a 20 reszig... vagy nem is tudom.. kesz teljesen elkezeredtem..azt vartam hogy lesz valami fasza befejezes.. vagy happy end feleseg vagy valami megindito halalos cuccos.. erre a pofamba tolnak egy olyan zuros szarsagot amig alig tudtam vegiglesni!!!!!!! HAT BAZZEG MI A GECI VOLT EZ??? az egy dolog hogy nem is ertem a befejezest.. de ugy elszomorodtam hogy az kesz.. es akkor se tetszene ha ertenem... kesz vagyok teljesen😞((( bazzeg ezt nem mondtatok ........... eskuszom.. azt ajanlom annak aki meg nem leste meg hogy nezze meg a 20 sorozatot.. aludjon ra egyet es almodjon valami szepet az egeszrol de ne nezze vegig mert ez SIRALMAS😞((((((((((((((((((((((((((((

ennyi a velemenyem az NGE befejezeserol.. hat majdnem bejott az amit irtam..szinte tenyleg sirok hogy egy ilyen animenek ilyen befejezest csinaltak!!!!! nemtok mit mondani..ettol tenyleg nemfogok egfy hetig beszelni😞((((((((((((((((( es tuti hogy soha nem lesem meg meg1 szer.. erosen gondolkodom hogy az egeszet letorlom...... nagy csalodas volt ez a szamomra😞(((((
CSOCSO
oksika
Bucser
ha nem lesed meg az endet akkor olyan levegõben lógósabb marad a befejezs... szerintem end-et nmézd elõbb.. a 25. 26- rész különben sem az eredeti koncepció, hanem a TV-sek miatt csinálták olyanra... Az eredetiConcept az end of Eva volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
ez most tuti?? tenyleg a 24. resz utan lessem az end of evangeliont? utanna lessem meg a 25.26. at???
miert ha nem lesem meg az end et akkor szarabb vagy szomorubb a befejezes?😊))
Bucser
Jó NGE nézést.... Ha valami ikarival kapcsolatos happy endre számítassz akkor meg is lepõdsz és mire felfogod a végét már bõgni sem lessz affinitásod... egyszerûen csak sokkol majd😊) Jahh és a 24. rész után nézd meg az end of evat😊) Én a 25 26 rész meg sm nézném magában😊)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
oks
CSOCSO
NGE..18 resznel tartok.. ez a resz nagyon erdekes volt..
amikor ikari kolok teljes erejebol ordit az nagyon kemeny😊) gecc szerintem bogni fogok ha ennek nem happy and lesz a vege!!!! EZ TUTI!!😊) tovabb se merem nezni😞

node ne mondjatok semmit hogy mi lesza a vege mert gyilkolok!!! es fikarcnyit se aruljatok el!!! SENKI!😊 mentem vissza
Davidus
Már tudom miért volt a Hentai könyvtérban a Kite 😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Death and Rebirth-et nyugodtan kihagyhatod.

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
én azt meg se néztem... 😛

CSOCSO
LEJOTT az egesz NGE.. igaz nem a remastered de ez is jo teljesen.. csak a death and rebirthez sincs felirat😞((((((((((((
Sadun Tryst
hûû! télleg! ráncigálom is le az egészet kemény 6k-val (kibaszott últöltés)! ^^

Sadun Tryst
jó szórakozást! 😊

Sadun Tryst
ja, az az utolsó 9 rész engem is nagyon érdekel... dehát most nincs 40e forintom, hogy megvegyem... 😛
majd õsszel, de akkor az NGE-vel együtt! 😊

Davidus
Na közben lejött a Kite is mentem nézni😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Csak 700mb 😛

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Nem láttál kilenc részt belõle? Én felakasztanám magamat, ha így lenne. De így inkább megrendeltem.

CSOCSO
mar leirtad egyszer😊)
en mar a 13. resznel tartok.. elvileg 2-3 ora es itt a 14. is...15. mar megvan 16. itt lesz 30 perc mulva.. szal ma megint leshetek par reszt😊 meg a lain-t a 7. reszig...
CSOCSO
mar csak 2 resz hianyzik a 13 bol es itt is van az egesz.. amugy annyit mondanek ra hogy erdekes... de nem egy huu anime. .de remelem majd lesz belole valami.. megcsak a 4. nel tartok. annyi bajom viszont van hogy csak a 7. reszig talaltam feliratot.. neked nincs veletlen?
CSOCSO
sajnos nemtom megoldani az usteam FTP-t😞 nemtom hogy oldjam meg.. hungarian FTP proxy kene az meg nemigazan van... vagy olyan haver kene aki t3 as vagy t1 es.. o leszedi ami nekem kell en meg leszedem rola.. de ezert fizetni nem nagyon tudnek... 😞
Sadun Tryst
ja és nekem a Chihiro volt az elsõ anime mit láttam (na jó nem, elõtte Trans Formes mániás voltam és vagyok! 😄 ), majd a pár egyestés film (köztük az Akira is), aztán jött az 1. OVA, ami Kenshin volt, amit sajnos az OVA2 követett... 😞 szart se értettem belõle... 😄 fõleg azt nem ha egyszer vkit nyakonbasznak karddal, az miért nem esik ketté! 😄 persze miután láttam az 1. sorozat részét, rögötn tiszta lett... 😊 és aztán úgy 86. részig megnéztem a sorozatot és már az OVA2 is full tiszta! 😊 KENSHIN RULLA! 😊

Sadun Tryst
kiválló lesz akkor az angol... 😊

Sadun Tryst
2 hónap lett volna csak... 😊 én 9 rész kivételével mind láttam, mert azok hibásak a USTEAM-en, legalábbis nekem mindig úgy jöttek le... 😞

de KENSHIN RULEZ, nemde? 😊)))

Magyar felirat? Viccelsz? Ez nyugatabbra készült, és ott sem gyakori sztem. Angol felirat tuti van. Ezen kívül beszél fr,sp,ang,jap,németül is talán

Nem te basztál ki velem, mikor ajánlottad a Ruroni Kenshint? 😊)
Meg kellett rendeljem,mert 95 rész letöltésébe beleõszültem volna chelloval 😊
KENSHIN RULEZ
@Csocso: csak most fedezted fel az NGE világát? Szegény, mit hagytál eddig ki....nekem az elsõ volt.

Sadun Tryst
nekem annyit lazán megér... 😊
magyar felirat van hozzá?

Sadun Tryst
KaZaa.
beírtam, hogy Neon Genesis Evangelion, meg End of Evangelion, oszt vmi 10 számot le is hozott... 😊 amit eddig letöltöttem, mind nagyon kir!

Dvdn NAGYON sokba kerül. 40e huf, ha jól emléxem.

Sadun Tryst
aham! 😊
még nem tölöttem le, mert én is a vágotatt láttam... 😊
végülis szeretem a hentai filmeket is, de vhogy nagyon sok gusztustalan, ezért csak az igényeseket szeretem (egyszer sikerült letöltenem egy shemale-es videót 😄 )... címeket meg nem nagyon tudok... hentaiba meg leginkább játék kéne... nem tudtok 1et?

HOnnan szerezted be a zenéjét?

Davidus
Jaaaaa😛 Nincs külön mappája csak oda van dobva😊 THX

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
Kite_uncut.avi

hentai fõkönyvtárban csak kint van. ^^

Davidus
Én nem találom a hentai részlegben. Olyan hogy KITE tuti nincs. Az animevilagos verziót már láttam de megnéznám a vágatlant is.

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
^_^

Sadun Tryst
thx! 😊 megnézem azonnal! 😊

cenobite
Lain! Az egyik kedvencem. "Kicsit" elborult, de nagyon nagyon jó anime! Ajánlom...

gamertag: kenobita

cenobite
Hahhh! Nagyon köszönöm! Hentai részleget nem nagyon nézem. ^_^

gamertag: kenobita

Bucser
Eddig nem találkoztam olyan avival amivel nem birkozott volna meg mivel a windows codecjeit használja ezért kicsi és szerintem egész jó ki avi.. le tudja szedni és hozzá tud tenni wav-ot... Szerintem tökéletes erre a feladatra

Bucser
Asszem Veedub vagyis Virtual DUb megcsinalja.. Én pl azzal lopok képeket animekbõl...

Sadun Tryst
Kérdés:

Szeretnék pár AMV-t csinálni, de nincs hozzá programom. Anyagom már van (Berserk, NGE, End of Eva), és ötleteim meg jó zenéim is... 😊 Szal ha vki tud valamilyen jó videóvágó és összeillesztõ progit, ami még könnyen kezelhetõ, lécci össza meg velem, mert nagyon akarok 1 ilyen videót csinálni! 😊
THX minden segítséget! 😉

Bucser
Lain unalmasan és vontatottan indul.. Ahogy ébred felfele a kislány úgy lesz egyre pörgõsebb. Berserk-et mindenféleképpen nézd meg😊) Jahh ha USteam-et meg tudod oldani, akkor érdees zsozso-tól kérned egy high speed accot.. akkor nem kell a 60 K/seccel bénáznod hanem 500-al jöhet szálonként...

Sadun Tryst
dragon ball-okat én is csak tv-ben láttam... 😊 a simát még magyarul, a Z-t pedig németül néztem végig! 😄DDD
jó móka volt, de még 1x nem szenvedném végig a sok pofázást és unalmas harcokat... 😊

CSOCSO
nah...az NGE bol mar egy csomo lejott... mar csak 6-7 hianyzik.. csak sajna nem sorba jott le.. igy nincs meg a 13.14.16.17.19.22.25
a tobbi megvan...
lain bol meglestem az elsot.. meg nem mondanek semmit.. eddig smemi olyan hogy tetszedjen..lejott par resz..belelesek de ha szarok inkabb a berserket eroltetem majd..
CSOCSO
ehhez komoly csak 7 reszhez van felirat??????😞((((((
CSOCSO
ha tudnek usteamozni menne mint a karikacsapas.. de igy marad a lassu DC😞((((((((
vegulis en se lestem meg keves filmet.. de az ilyen dragon ball okat tuti nem fogom meglesni... tv ben lattam es attol a belem kifordult😊 de ez a sajat okossagom..szal ettol meg masnak lehet hogy uberzsir.. de szinte nem is neveznem animenak..
Sadun Tryst
én radler, csoki, chips, vmi süti, oszt mehet az 5 rész... ez 2 és fél órás elfoglaltság... és nekem talán okosabb is 5 részekként nézni az anime-kat, mert ha lent lenne az összes, akkor képes lennék, és 1 nap alatt kivégezném az egészet... 😊

Bucser
Én szeretek rá bekészülni😊) Ropi kola pattogatott kukorica ágyban ülve fekve mikor milyen állapotban vagyok😊) JA és mielõtt az egész lejönne bele sem kezdek😊