kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    Nah! Meglestem a Paprika -t!

leszogeznem elore, hogy neha az ilyen filmeket meg magyarul is nehez erteni.... nemhogy angolul. Mondjuk ugy gondolom, hogy ertettem az egeszet de megsem tudom, hogy neha mi miert van. Soot! letoltottem a sajtonak keszitett csomagot.. elolvastam a par oldalas szinapszist... amiben leirtak vazlatosan az egeszet, viszon ugyanugy kb semmit nem magyaraztak meg... tehat semmi ujat nem mutatott a sajtonak keszitett szinapszis.... megse mondanam azt, hogy az egesz szamomra teljesen kerek.

erdekes...

Visszaterve a filmre:
    a grafika nagyon tetszik, nagyon szepen meg lettek rajzolva a dolgok, es orulok, hogy bele tudjak szoni az animekba az "erotikus" dolgokat anelkul, hogy perverz hentais lenne avagy beteg echis....
    ertem ezen azt, hogy mutatnak cicit, feneket, bugyit... de megse olyan perverz modom mint az echis sorozatokban.

A zene itt is kiralysagosra sikerult... ezek az azsiaiak tudnak valamit!!!

A sztori... haaaat erdekes.. de tul gyorsan tortennek a dolgok. neha nehez egy kicsit kovetni hogy most akkor mivan... olyan mintha osszegyurtak volna a matrix, remalom az elm utcaban es a sejt c. filmeket..

spoiler nelkul a lenyeg, hogy kitalalnak egy szerkezetet amivel belemaszhatnak es belelatnak masok almaiba.. es ezt a keszuleket azert talaltak ki hogy pszihesen segithessek az embereket.. csakhogy a 4 prototipusbol ellopnak egyet es kiderul, hogy masok agyaba is bele lehet maszni, anelkul hogy azok aludnanak. es kezdodik a bonyodalom

nehezen pontoznam.... imdb-n termeszetesen egyeseknek ez a legnagyobb anime az akira ota, meg hasonlok... szerintem annyira nem volt jo. bar mar reg lattam de akkor mar inkabb chichiro szellemorszagban.....

de legyen mondjuk 7/10

6*30 perces OVA kent jobban elveztem volna..