kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Majd feltöltöm a hétvégén valahova sé akkor le leeht szedni. Csak PM-ez rám majd pénteken. MEg akit érdekel az is pm-ezzen.

Animében amiről érdekeset olvasok, magyarul/angolul azt szedem le. De amikor először mentem a bizonyos ftp-re akkor ráböktem valamire és leszedtem.

Hentira meg rákérdezek a fórumon mert én a szép érzelmes H sztorikat szeretem és ha bökögenték esetleg véres, széterőszakolós, démonszexes marhaságokba botlanék. Szóval aminek normális a szorija (lehet akció/horror/vígjáték stb) és normális benne a szex az jöhet (jq és heppiendes.) Ami meg a másik kategória azt inkább hanyagolom... Főleg egy Bondage Game c. cuccos megtekinése után. Aki látta tudja miért aki meg nem az kerülje messze. :)

Szóval ilyen értelemben viráglelkűnek tartom magam. Mármint H-ban. ylen értelemben a WSD at eggyik legjobb H a műfajban amit láttam...