FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #15029 Nos...
A rajzolás nekem tetszett bár sokan szapulták, de karakterenél látszik hogy TT rajzolta. Anno én senm vettem észre semmi grafikai hibát ,talán csak annyit hogy az első rszben feltűnt szörnyek eléggé úgy néznek ki muntha a RPG-Maker grafikai sablöontárából szabadultak volna. :)
Furcsa volt hogy az OP-ban vagy 8 szereplőt mutattak be és és aki az első részben szerepelt az távolról sem hasonlított az OP főhősére. Fura volt. Bár a többi szereplő biztos később jön...
Az első részben még nem volt sok harc de ami volt az amtőr szinten ment. Itt most ne arra gondoljatok hogy bénán volt csinálva, hanem képzeljétek el hogy harcol egy iskolai tanuló aki még életében nem látott szörnyet és verekedésben sem vett részt. :) Valami jó kis ütöm vágom Bud Spencer hangulata volt a bunyónak. Amikor a skacra rámásznak a goblinok és az eggyik ekezdi husánngal verni mire ő kínjában rudosssameg folytogatja a másikat az haláli! A szörnyek furák a de karakterek igaz Tony kreálmányok. :) Persze ez még csak a bevezető rész volt és semmi nem derült ki de én meg fogom nézni a többit is. :)
U.I. És van benne Nekolány is ha valakinek ez tetszik. :)