Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
ahogy tölöttem le õket, nézeztem õket... 😊 hazaértem a suliból kapásból 5 rész, majd amennyi estére lejött... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

via_mala
Ez nem más mint a Haibane Renmei!
Ugyanannak a ABe Yoshitoshi -nak az agyszüleménye, mint a Serial Experimens Lain, ami egyet jelent: itt bizony el leszel gondolkodtatva!
Sürgõsen nézd meg õket!

És akkor a többit is egy-egy szóban:
Spriggan: nagyon gyengusz akciófilm, felejtõs
.hack//SIGN: nagyon vontatott, de azért jó
Silent Möbius: nekem 5 rész után még mindig nem az igazi
Berserk: alapmû! (+ manga)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Davidus
Bazz nem láttad a Berserket? De jó neked😛 Kéne valami tabletta amivel ki lehetne törölni a filmeket az agyból. Egymás után 10x néznám meg a Berserket😛

V9ykn8_TZL0

Bucser
Nekem NGE-hez csak 2 kellett😊))) (No alvás Rulez) HA szereted a sötét hangulatot akkor nézd meg a Jin-Roh-t.... Eszement dúrva... Wolf Brigade, ha amúgy nem találnád...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
ja és ez durván december óta jött össze... 😊
pl. a NGE 26 részét 4 nap alatt végeztem ki kábé... 😊
azt hiszem anime fanatic vagyok...😊

Rigley
Én most nézem a Lain-t. Érdekes..., de azért nem hiszem, hogy a kedvencem lesz.

dddstudio.tk

Sadun Tryst
Én eddig ezeket láttam:

Akira
Ghost in the Shell
Neon Genesis Evangelion
End of Evangelion
Rurouni Kenshin TV
Rurouni Kenshin OVA1
Rurouni Kenshin OVA2
My neighbor Totoro
Spirited away
Berserk TV
Escaflowne
Dallos (ez nagy szar volt)
KITE
Blood
Ninja Scroll
Wondeful days (ez elég átlagos volt, de a grafika eddigi legszebb amit láttam)
Whisper of the Hearth
Battle Angel Alita
Metropolis (ma nézem meg videoról, szinkronizálva! HBO...)
Avalon
Laputa - Castle in the Sky
Only yesterday
Jubei Chan 1. rész (az idiótasága miatt nem bírtam a 2. részbe belenézni 😄 )
VanDread TV Season 1
VanDread TV Season 2
Tenchi Muyo 1-5. rész (mihelyt lesz megint letöltésem, folytatom)
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball Films

dióhéjban eddig ennyit láttam... 😊

CSOCSO
Spriggan

akcio movie. ha tudjatok szedjetek le allitolag jo filmecske
CSOCSO
es ezeket szeretnem meglesni:
NGE 9-26.resz
.hack//sign full
Silent Möbius full
Serial Experiments Lain full
Berserk full
CSOCSO
hm.. KITE... nem is tudom de szerintem en ezt mar lattam😊))
no mindegy.. azert en is eleg sok animet lattam mar idaig...
megprobalom osszefoglalni:
Akira
GITS
Jin Roh
Metropolis
Spirited away
Memories
Battle Angel Alita
Grave of the Fireflies
Princess Mononoke
Whisper of the Heart
Ninja Scroll
Sin, the movie
Blood the last vampire
Wonderful Days

sorozatok:
GITS SAC elso sorozat 1-26 ig
GITS SAC masodik sorozat (felirat hianyaban az eddigi 6 bol 1)
NGE bol 9 ig de mar itt van a 10-11 is szal mindjart allok neki😊

azhem ennyi. lehet valamit kihagytam. .meg nagyon ismeros a szomszedom totoro, meg a nausicaa de lehet hogy nem lattam oket.. nemtom...
CSOCSO
Grey Wing Federation
ezt is erdekes lehet!😊
CSOCSO
Serial Experiments Lain
ez is erdekes lehet
CSOCSO
berserk?
CSOCSO
mivel usteamot nem tok elerni..valaki tud valami modrol hogyan tudok animekhoz jutni?? esetleg van valakinek egy t3 as haverja?
leszedhetne az usteamrol a cuccokat amik nekem kene en meg 300k/s el tudnam lehuzni rola.. tehat szerintem.. max 1 nap alatt lejonn egy fullos sorozatnyi anime.. vagy esetlegh van valami masik ftp hely? ahol legalabb a . hack fentvan meg az eva?? vagy valami mas coolos feliratos anime
CSOCSO
szerintem az eva utan a .hack//SIGN ek kezdek neki. marha van a 26 resznek felirata
CSOCSO
nah mar 9. ig jutottam de itt elakadtam a letoltesben..remelem majd a csako akirol eddig szedtem az hamar visszatalal!... amugy oke.. meglestem a GITS SAC elso sorozatat.. most ezt.. de van meg valami nagyon uberkiraly sorozat?
mert amugy eddig senki nem mondta hogy ez NGE ennyire zsir.. szal kijelentem.. hogy MINDENKINEK KOTELEZO AZ NGE!!! mert uberfasza! remelem mindenki megertette😊)))(aki eddig nem tudta😊
Sadun Tryst
ja és az NGE hatás már az aláírásomon is kijött!
bazze! nem tudok szabadulni a feelingtõl... 😊

Sadun Tryst
usteam-en fent van! hentai részlegen keresd... 😊
vagy ha a vágott kell, ami 45 perces, akkor ide leszel szíves fáradni, ahol csak 1 gyors regosztráción kell átesned, majd mehet a letöltés... 😊

cenobite
A Kite címû remekmûvet keresem, nem tud valaki lelõhelyet? Usteam-en nincs fent... 😞

gamertag: kenobita

Sadun Tryst
megnéztem az End of Evangelion - In the End AMV-t, és azt kell, hogy mondjam nagyon jó lett! 😊 igaz itt-ott van értelmetlenség, de úgy összeségében nagyon jó! ajánlom mindenkinek! 😉

Sadun Tryst
nem vagyok mazochista megnyugtathatlak, de... de nagyon szeretem az End of Eva témáját. minden ami benne van, minden kis képkocka mond valamit. meg 1 kicsit hasonultam a fõhõssel is, így kicsit magaménak érzem az egész NGE-t... és úgy hiszem DVD-n is megveszem majd a filmet, vagy mindent amit eddig kiadtak hozzá! ha kell japánból hozatom majd angol felirattal, de kell nekem ez a sorozat és film! 😊

Bucser
Akkor te mazochista vagy😊) Én is szeretem, de nincs gyomrom többször megnézni😊 Pláne nem egyedül... Grave of the fireflies is az egyik legmeghatóbb és legszebb anime még sincs kedvem újra és újra megnézni... Nem akarok depressziós lenni....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
én minden nap újra és újra megnézem az End of Evangelion-t... 😛
egyzserûen nem tudok betelleni az élménnyel és a gondolatokkal, amit ez az anime nyújt! most is az End of Evangelion zenét hallgatom (amikor Asuka az ellen a csomo S2-es ellen harcol) ! 😊

Davidus
Én nem merem ujra megnézni mert megint szarul lennék😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ha végig akarod nézni akkor a sorozat vége felé vegyél be valami gyógyszert depresszió ellen😛

V9ykn8_TZL0

Rigley
A többi is tetszeni fog ! 😊

dddstudio.tk

CSOCSO
NGE elso 7 reszet meg is lestem😊 ideig nagyon bejott!!!
CSOCSO
LOL😊 tovabbneztem a filmet es azonnal megmutattak hogy mi tortent😊 lol..szal a lenyeg hogy rohadtul tetszik a sorozat😊 mar lejott 7 resz😊
CSOCSO
nahjolvan valamit nem ertek.. neki kezdtem a NGE nek.. elsot meglestem oke.. masodikban meg csak annyi volt hogy az angyal dongoli a 001 es gepet.. aztan ki is nyirja. majd vagas es a gyerek az agyban ebred bekotozve..erre meg ebben a reszben tobb utalast is tesznek hogy az angyalt megoltek.... hat en nem vagom mikor hol mert en nem lattam semmit..tuti hogy a masodikat lesem mert a felirat is illik ra.. a masodik resz felirata..szal tuti jo reszt nezem de akkor se vagom..amugymeg eddig rohadtul tetszett szal le fogom szedni az egeszet!
Bucser
Spoiler-

A Második nagyon nagy rész😊)
A másodikban az a lényeg, hogy elszabadul egy biológiai fegyver... Az elején fõhösünk bevesz egy fájdalomcsillapítót😊 errõl meg kiderül, hogy egy vegyületet tartalmazó kapszula melynek során az ember olyan gázokat fejleszt amibe mások belehalnak😊) És a végén a bizottság elõtt kibújik a szkafanderbõl az ürge és mindenki meghal😄DDDDAnnyira gáz az ilyen és az ipse végig nem érti, hogy miért hullanak körülötte azemberek😊

CSOCSO
azhem azt.. de beleneztem a masodikba is.. amikor kipusztul mindenki mert budi van😊 vagy valami hasonlo..csak nincs felirat es igy csak felig ertem..
Bucser
A Magnetic rose-t??? Szerintem elég jó azis😊) Bár kicsit elborult.. Mondjuk én szeretem az összeset..

CSOCSO
a movie-t de annak is ket resze van vagy valami hasonlo..decsak az elsohoz van felirat.. mikor az urben maszkalnak es SOS jelet kapnak...
Bucser
Memories-bõl melyiket láttad????

CSOCSO
koszike...!😊
Sadun Tryst
feledékeny vagy! 1szer már kérdezted, és 1szer már válaszoltam is! 😊 de itt van még 1x! 😉

[email protected]

CSOCSO
az eyes on me-n anno majdnem bogtem😊)))
no mindegy.. meglestem a Memories c. filmet..haaat erdekes...
emberek..valaki megadna megenn az ustem eseknek az emiljuket ahova irhatok nekik ?
Rigley
Az nekem is NAGYON tetszett, pont azután néztem meg, miután befejeztem az NGE-t. Ügyesen össze lett vágva, és a zene is jó

dddstudio.tk

CSOCSO
nagyon jok: final fantasy cuccosok :
gravity of love, eyes on me, meg hasonlok
CSOCSO
befejeztem az GITS SAC elso reszet.. marmint tobb honap utan vegre meglestem az utcso reszt is.. ami ennyi ido utan kicsit zavaros volt.. de mindenesetre... tini korom egyik legszeretettebb sorozata marad!...
a masodik sorozat elso reszet mar meglestem az dog volt.. az kezo zene nagyon tetszik..de az elsoe azert jobb volt.. orultem hogy visszajottek a tachikomaek... csak kar hogy ma rnem gurulnak.... nagy kar.. no mindegy.. cool az egesz.. a masodik felirata pedig szar😞 marmint hibaz zip van felteve az animevilagra😞
Bucser
Én most szedek le másik tízet megnézem milyenek kedvenc animeimbõl vannak =Trigun MAcross Plus MAcross Zero Evangelion Ninja Scroll és Record of Lodoss War

Bucser
Vagy nézd meg az Nge- bohemian rhapsody-t annyira jól össze van vágva......

Lacc
Thnx, megnézem ezeket. Stílusban nemtetszett egyébként, már láttam egy jót, a Love Hina - Life's gonna suck-ot! 😊
Bucser
A click-Click-Boom-ot lehet újrakeverem a jóminõségû Trigunokból....

Bucser
Minõségben nem tetszett vagy stílusában???

A Gundam Wings-bõl készült Free doors Down nagyon jó lett IMO ÉS a Saliva-tól a ClickClick ez Trigunra épül😊 Jahh és van még egy Trigger happy de azon röhögtem rengeteget...

Seth
Evangelion-End Of All Hope---nekem k**vára tetszik

PSN ID.: Beegabor

Lacc
Tudtok ajánlani valami jó AMV-t? Mert amiket eddig leszedtem nem voltak valami jók 😞
Bucser
Én meg nem szeretem annyira Myazakit

Sadun Tryst
már megvan VHS-en... 😊

Davidus