FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #14668 Nekem is van egy játékom! Játszuk azt hogy értelmes dolgokat írunk be ide!
A mai ajánlatom.
Magical Girl Lyrical Nanoha + Magical Girl Lyrical Nanoha A's
A cím ne tévesszen meg senkit. Én is borzaddtam amikor ajánlották, mert valami Sailor Moon szintű cu ccot vártam ahol mindenkiről eltűnik a ruha és legalább 2 percen át változik miközben az ellenség türelmesen vár.
Az első rész úgy tűnt be is váltja szörnyű félelemeimet. A karakterdesing nagyon szép de ez anmnyira nem dobott fel mert hát Magical. Az elején még úgy a 4-ik részig tűnik, hogy a tipikus "Hét szörnye" sémát követik. :) Szerencsére akkor jöt egy jó kis csavar és onnantól egy kicsit sötét, durvább (néhol még véres is) szori indul el. Még a zenék is átváltanak. :) Persze azért Elfen Lied szerű leszakadó végtagokat és véresőt senki se várjon de a történet igazán komoly lessz. Persze a humor megmarad benne de normális kerertek között.
Érdekes volt a mágikus cuccok hangjainak (mrt igen beszélnek is) angol szinkronszinészeket kértek fel de az összhatás nagyon jó lett. :) A harcok pedig egyáltalán nem Magical Girlekbe valók, nagyon szép színvonalas csatákat kapunk. Ez hatványozottan igaz a Nanaoha A's -ra is.
Összefoglalva ajánlom mindenkinek aki nem vet meg egy jó kis akció-vígjáték-Dráma animét. :)