Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
wonderful days ben viszont kurvajók lettek!!!!!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
KoЯn

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
KoЯn
KoЯn
KoЯn
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
KoЯn
Hát amikor szétment az egész, és alatta benyomták azt a számot (nem emléxem mi a címe) az kurvamód bejött.
Meg a grafika is nagyon tetszett, kivéve a karakterek megrajzolását.
Ez az a stílusu manga grafika, ami nagyon nem tetszik.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
V9ykn8_TZL0
Mivel ezeknek nincs europai forgalmazojuk ezert a copyright jogot sincs aki ervenyesitse, mondhatjatok nyugodtan. De ha mas is van az ftpn/siteon jo lesz emailbe is. Irhat olyan is akinek van nehany ilyen filmje.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ki vagyok én? 😊
Tényleg hihetetlen hangulata van. Egyre jobban tetszenek.
Az elején a városnak kicsit EQUILIBRIUM-os beütése volt, de ha minden igaz akkor ez a film volt hamarabb. 😊
KoЯn
KoЯn
gamertag: kenobita

EXTRALOL