FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na megvolt a második School Rumbe is. Nagyon aranyos sorozat, bár van egy-két rém idegesítő karakter ami nekem levont egy keveset az élvezhetőségből. Például Lala-chan állandó ordibáló rikácsolása ment az agyamra, Karasuma nemtörődöm különcségével egyetemben. Kész áldás volt, hogy a sorozat nagyrészében hanyagolták, gondolom nézői nyomás hatására.
A kedvenc karaktereim:
- Harima: mert át tudom érezni, hogy milyen a reménytelen szerelem. De a fantáziarészekben mikor az ágyékkötős-folytogató super-villaint játszotta...na ott leestem a székről. XD
- Yakumo: KAWAII! Az utolsó részben a gyerekkori flashback alatt 21 éves létemre elpityeredtem annyira szívfájdító volt ahogy megharagudott Tenmára a könyv miatt (főleg mivel emlékeztem, hogy mit kívánt Tenma csillaghulláskor az egyik fecnin).
- Ichijou (azt hiszem így kell írni (Herkules-chan)): Ő is irtó aranyos. ^.^ Jókat mosolyogtam mikor ki volt borulva, hogy Imadori jött az öcsikéjéhez látogatóba játszani és próbált összepakolni, meg ártatlan képpel nézi ahogy Kenji és Hanai szenvednek a szekrényekkel, ő meg nyugisan cipel egy zongorát. ^.^
Nagyon várom a következő évadot.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És őszintén szólva sokkal jobban drukkolok egy Harima-Yakumo pároshoz mint a Harima-Tenma kapcsolathoz. Még esély is van rá, mert ha Hanai átpártol Shou-chanhoz akkor Harimának szabad a pálya, plusz mind a ketten állatimádók és mangások (plusz nincs jele, hogy Tenma a legkevésbé is kezdene kiábrándulni Karasumából).