72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#12955 lotfl? rotfl, nem? :D
Igen, lesz benne romantikus jelenet, a TSR-ben is van egy-kettő, amit nagyon szeretek :)
Azt viszont jobb ha tudod, hogy a fumoffuban és az ovában több röhögnivaló van, mint az összes többi részben együttvéve!
--------------
Chobits
Elértem a 15. részhez. Az állandó hülyülésből szépen fokozatosan átment egy szvsz igen komoly történetbe. A 14. rész végén pl köpni-nyelni nem tudtam hirtelen, és ebbe a zene is belejátszott rendesen. -
#12954 remélem azért a többiben sincs poénhiány :)
egy kis spoilert lécci, lesz AZ EGÉSZBEN olyan romantikus jelenet, amibe nem lőnek vagy robbantanak bele? xDDD -
#12953 XDDDD
köszi szépen :)
Most már nem hagyom abba mert elég lotfl leszek a sorozattól úgyhogy röhögök, aztán neki állok a többinek, de annak már sorban :)
-
#12952 Egy OVA van, és az is a végén :) Mint írtam is lejjebb :D -
#12951 Igaz, bár a SR OVA-ja pont a legvégére illik. :-)
(Több OVA-ra most hirtelen nem emlékszem.) -
#12950 A Fumoffu, szerintem, olyan részek amik az iskolás idők alatt van mikor Sagara csak simán Chidorira vigyáz. The Second Raid tekinthető folytatásnak mert az viszi tovább az első évadban elkezdett történatett -
#12949 Az OVA-t kihagytad
Mondanám, hogy a Fumoffu kihagyható, de:
1: hasizomlázat reszkíroz, aki megnézni, de megéri :)
2: az első TSR-ben egy poén visszautal a Fumoffura :) -
#12948 Sorban:
FMP
FMP-Fumoffu
FMP-Second Raid
Szerintem mindenképpen érdemes sorban nézni őket. -
#12947 Full Metal Panic!: A sorozat kezdete, megismerjük a szereplőket, a főgonoszt, néhány egyéb többé-kevésbé gonoszt, stb, majd ugye megoldódnak a problémák
Full Metal Panic? Fumoffu: nyár van, stb, éppen nincs aktuális elintézendő arc, meg a tengeralattjárót is tatarozzák, Sousukének és Gauronnak hála ^^ Gyakorlatilag a nyári-őszi mindennapok
Full Metal Panic! The Second Raid: Megint beindul a gőzhenger, feltűnik egy újabb genya, meg jönnek egyéb bonyodalmak
Full Metal Panic! The Second Raid OVA: a TSR után nem sokkal Tessa egy igencsak férlesikerült napja -
#12946 a fullmetálpánik sorozatok között milyen öszefüggés van? a Fumoffu a folytatás? mert nem láttam a simát, de most a Fumoffu-t nézem
ui.: kedvem támadt cipősszekrényt robbantani...;) -
#12945 Na megvolt a második School Rumbe is. Nagyon aranyos sorozat, bár van egy-két rém idegesítő karakter ami nekem levont egy keveset az élvezhetőségből. Például Lala-chan állandó ordibáló rikácsolása ment az agyamra, Karasuma nemtörődöm különcségével egyetemben. Kész áldás volt, hogy a sorozat nagyrészében hanyagolták, gondolom nézői nyomás hatására.
A kedvenc karaktereim:
- Harima: mert át tudom érezni, hogy milyen a reménytelen szerelem. De a fantáziarészekben mikor az ágyékkötős-folytogató super-villaint játszotta...na ott leestem a székről. XD
- Yakumo: KAWAII! Az utolsó részben a gyerekkori flashback alatt 21 éves létemre elpityeredtem annyira szívfájdító volt ahogy megharagudott Tenmára a könyv miatt (főleg mivel emlékeztem, hogy mit kívánt Tenma csillaghulláskor az egyik fecnin).
- Ichijou (azt hiszem így kell írni (Herkules-chan)): Ő is irtó aranyos. ^.^ Jókat mosolyogtam mikor ki volt borulva, hogy Imadori jött az öcsikéjéhez látogatóba játszani és próbált összepakolni, meg ártatlan képpel nézi ahogy Kenji és Hanai szenvednek a szekrényekkel, ő meg nyugisan cipel egy zongorát. ^.^
Nagyon várom a következő évadot.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És őszintén szólva sokkal jobban drukkolok egy Harima-Yakumo pároshoz mint a Harima-Tenma kapcsolathoz. Még esély is van rá, mert ha Hanai átpártol Shou-chanhoz akkor Harimának szabad a pálya, plusz mind a ketten állatimádók és mangások (plusz nincs jele, hogy Tenma a legkevésbé is kezdene kiábrándulni Karasumából). -
#12944 Ezt láttam már. Bejön, főleg mivel gondolkoztam, hogy berakom a paklimba poénnak. :-)
Creature - Schoolgirl ^o^ -
#12943 Osaka nem tud blokkolni vagy támadni XD
"He? Azt hittem, hogy egy serpenyő van a kezemben" - Osaka -
#12942 http://koti.phnet.fi/otaku/azucross/mtg-osaka.jpg
akkor így :P [nem bxtok ki velem] -
#12941 hoppla, lemaradt
-
#12940 Na, mit találtam? xDDDD
-
#12939 Ajánlom akkor azt, amit én nézek jelenleg:
Mutsu Enmei Ryu Gaiden: Shura no Toki -
#12938 toltodik az egesz Tenjho Tenge, remelem jo lesz -
#12937 Beszúrom ide is, mert itt is megfordult:
[URL=http://pixel-maritan.net/dorill_vol2_03.html]Sálálá, ding dong, valakinek ismerős? ^^[/URL] -
#12936 Black Lagoon 1. szériája nagyon jó, igazi akció anime.
A 2. széria is jó, bár arról teljességében még nem tudok nyilatkozni, mivel még nem értem rajta végig:D:D -
#12935 Annyi a különbség, hogy más csapat csinálta őket, tartalmilag nem más.
(én az uccsót ajánlanám(valszeg annak a legjobb a minősége-h264), hacsak nem akarod asztali dvd lejátszón nyomtani.) -
#12934 Oké, egynek jó.....még ^^? -
mikusmate #12933 Tudom, de direkt csináltam így :) Nem akartam, hogy annyira feltűnőek legyenek a feliratok, mert nekem így tetszett. Na meg a Hellsingre úgyis a vörös és fekete színek a jellemzőek és gondoltam, hogy ez jobban visszaadja a hangulatát. Sebaj majd máskor nem így csinálom :) -
#12932 Csak egy jótanács: sötét háttér előtt, sötét betű, sötét háttérfénnyel nem túl nyerő kombináció. -
mikusmate #12931 -
#12930 ha még nem láttad ,akkor Bastard.. 6 rész, akciódús és szétröhögöd magad rajta -
mikusmate #12929 Ezek közt mi a különbség? (usteam-en vannak)
[Ani-Jiyuu] Hellsing Ultimate - S1 [F64B03F7].avi
[AonE] Hellsing Ultimate OVA - 01 [DVD XVID][478C40DD].avi
[mahou] Hellsing Ultimate - 01 [DVD][h264+AAC5.1][243F220E].mkv
Mármint úgy értem, hogy ezek tartalmilag is eltérnek egymástól, vagy csak kiterjesztés és felirat más? -
#12928 Ajánljatok nekem vmi akciódús animét. Az elmúlt időszakban 80%-ban csak vígjátékokat, romantikus és echi sorozatokat néztem, kicsit sok volt belőle.
Most vmi akciódús, bunyós, lövöldözős, robbantgatós, üldözős sorozatot szeretnék, ami nem baj ha igényesen van megrajzolva ^^ ( ja és nem kell 24 részesnek lennie^^) -
#12927 ...már nem azért de azt a csatát 3 részen keresztül, minden részben max 2percig láttuk :P -
#12926 Igen, olvastam az ismertetőt ^^
Ha az anime van olyan jó, mint a hozzá készült zenék, akkor mászthev -
Shadow_THH #12925 ezek jók a második főleg -
Nuki #12924 Interstella 5555
mond ez valakinek valamit? :) -
#12923 Köszönöm ^^ -
Nuki #12922 fú ezek mind nagyon jók!!! :D -
#12921 Ákos Szegeden. -
#12920 Miféle koncert? -
#12919 Bocs, hogy csak msot, eddig koncerten voltam. Felkerültek. A "BontAkció"-n felnevettem. :-) -
#12918 Nah, ez fáááájt.
Hideki: Az álmok nem valódiak. Látod? Nem vagyok tele energiával?
Chii (miközben "oda" mutat): Energiával? Ott is tele vagy energiával.
Hideki: JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!!!!
-
#12917 Bannerz:
Tessa:
BontAkció:
Elfen Lied lányok:
Nyuu:
Fiatal Lucy:
És grat azoknak, akik hátterét ezekhez felhasználtam :) Főleg a fiatal Lucy-shez szerintem -
#12916 dehogynincs.... Pl nézd meg Yamamoto sensei és Shunsui meg Ukitake készül a harcra.. az is már majdnem 3 részig tartott mire Yamamoto sensei releaselte a Zampaktou-ját.Szóval az azért hosszú volt:D