kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #12884
    csak neked megint

"... elvakult fanboi-ok kimeljenek"

csak azert mert szerinted a DB az alfa-anime attol meg nem lesz igazabb mint csupan azert sem lesz szarabb mint amilyen mert en azt mondom ... nekem nem tetszett nem is fog csak azert mert te azt mondod ... es az teny hogy a DB egy kategoriaba tartozik a Pokemon es a hasonszoru ratyisagokkal amit foleg a kisebb korosztalyba tartozo gyerekek szamara keszitettek ... emlekszem anno meg RTL-en ment es ott addig neztem amig a kis goku eljutott valami hudenagybajnoksagra ahol a haromszemu kopasz csoka majdnem lenyomta xD ... utana jottek a hihetetlenul izgalmas "OMG10ezerharciegysegevan" reszek meg a 2 reszen at tarto farkaszemezes 2 reszen at tarto haldoklas ... masik 2 resz mire rajon hogy o megiscsak hudeeros ... erre biztos hogy majd jossz azzal hogy szerinted a Naruto vagy a Bleach DB alapokra epul ... de en nem emlekszem 2 resznel hosszabb csatakra , a filler reszek meg alap uzleti fogas , valamivel nyujtani kell az animet hogy jo sokaig mehessen , de ettol meg nem vennem egy lapon a DB "hosszu vergodeseit" es a Bleach filler reszeit

... a Slayers pedig , szinten "kisebb" korosztalynak valo anime , nekem az egyik elso volt , de meg mindig "komolyabb" szerintem mint egy DB , a mai napig szivesen visszanezek egy-egy epizodott unalmasabb napokon

mas : nekem az olyan animek tetszenek ahol vegyesen vannak latvanyos jelenetek , harcok ... de szepen bemutatjak a szereploket is , akikkel jo es rossz is megesik , akar erzelmesebb szalakon at ... sosem kedveltem a "csak" humoros vagy a "csak" komoly , akar a "csak" erzelmes animeket ... ezert szerettem meg anno a Slayerst , kesobb a Gundam sorozatokat , meg kesobb a Basilisket ... talan a FMP:Fomofu volt az elso kifejezetten humoros anime amit megneztem es tetszett :D