FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én meg adtam magmnak egy nap szünetet és egyben végignéztem a
Gundam 08th MS. Team-et, 8/10-es OVA nálam ugyanis végre egy Gundam (és gondolom az egyetlen) ahol a sorozat nem világmegváltó tervekkel fogallkozik nem a teljes konfliktust vesz górcső alá hanem egy csapatot (a mellékszereplők) és két katonát (főszereplők) akik a háború 2 oldalán harcolnak és egymásba szeretnek mikor egy akció alkalmával hirtelen félre kell tenniük beléjük nevelt ellenségeskedésüket és egymásra vannak utalva. Nem a hacron van benne a hangsúly a Gundamok nem über fegyverek mint minden más Gundamban hanem a EAF rendszeresített mobile suite-jai. Szóval nem a gépeken hanem az embereken van a hangsúly és nem az emberisg szempontjából hanema katonák ellki vlágán keresztül mtutatja be az egészet.. Talán jobban mint a Seed. Érdemes megnézni. Nekem Thumb Up
12 részes OVA (eredetileg 11 rész de a 12. zárja le rendesen)