72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#12395 nyhuuuccchiiiii nyuszi
na jó, asszemm egyek aludni..
-
#12394 Nálam pont fordítva volt xDDD
előbb "nyuu" aztán "chii"
-
#12393 kivegeztem az Elfen Liedet.
Chobits utan azaz Chi utan kicsit erdekes volt a Nyuuozas.. nahde mindegy.
A veresseg nem zavart egyaltalan, es az egesz ugy osszessegeben jo volt de nem tokeletes...
neha erdekesen alakulnak a dolgok.. pl a legvegen mikor elviszi a csako a lanyat erre egy mp utan mar kilometerekre van a hidon...........
Szerintem egy NGE utan mar tul sok elvarasa van az embernek.. mindig azt varom hogy szomorubb, szivszoriobb legyen stb...
A lenyeg hogy jo volt az anime. De el birtam volna viselni ha mondjuk 25 resze van!
-
#12392 Egy kicsit másféle Haruhi. -
#12391 Bakker, még Mikuru-chan dala is fent van hoszabb, 3:20-as változatban (meg egy majdnem négy perces "Pipiru piru piru pipiru pi" ott van a többi között). -
#12390 Kész aranybánya ez az oldal. Szinte minden anime zene fent van rajta. -
#12389 jhééézus,poo.... -
#12388 Nem is tudtam, hogy ebből készült élőszereplős film. -
FFX #12387 -
Kurti #12386 nézzétek meg ha kellenek dvd borítók ha nincs fenn valami akkor írjatok az oldal forumjába
dvdlap -
#12385 Anime törvényekhez:
A legordasabb sötétben is nem csak a szereplők, és a környezet látszódik kitűnően, de a szereplők is nagyon jól látnak. (a legritkább esetben visznek magukkal ugyanis fáklyát, elemlámpát, akármit) -
#12384 Ezen borultam. XD
Forrás: Battousai-musume -
#12383 Hát igen, vagyunk egy páran szegediek. :-)
Bárcsak itt is lenne anime vetítés. Pl a GITS-et se láttam műsoron sehol. No majd DVD-n. -
#12382 Midori no Hibi
Aki ingerenciát érez egy romantikus vígjátékhoz annak csak ajánlani tudom. Elég abszurd a történet, de ebből jön a vigjáték oldala a sorozatnak. Semmi különösebb mondanivaló, semmi sokkoló történeti csavar (az alapszituációt leszámítva ), de nem is kell bele. Egy aranyos szerelmi történet.
(Irtó aranyos mikor Midori a sírás határán hatalmas boci szemekkel bámul a Seiji-re. ^_^) -
#12381 "this is the beginning of a beautifull friendship" ^^ -
#12380 Szegedi vagy?? bakker:) Én is:D -
#12379 Én meg adtam magmnak egy nap szünetet és egyben végignéztem a
Gundam 08th MS. Team-et, 8/10-es OVA nálam ugyanis végre egy Gundam (és gondolom az egyetlen) ahol a sorozat nem világmegváltó tervekkel fogallkozik nem a teljes konfliktust vesz górcső alá hanem egy csapatot (a mellékszereplők) és két katonát (főszereplők) akik a háború 2 oldalán harcolnak és egymásba szeretnek mikor egy akció alkalmával hirtelen félre kell tenniük beléjük nevelt ellenségeskedésüket és egymásra vannak utalva. Nem a hacron van benne a hangsúly a Gundamok nem über fegyverek mint minden más Gundamban hanem a EAF rendszeresített mobile suite-jai. Szóval nem a gépeken hanem az embereken van a hangsúly és nem az emberisg szempontjából hanema katonák ellki vlágán keresztül mtutatja be az egészet.. Talán jobban mint a Seed. Érdemes megnézni. Nekem Thumb Up
12 részes OVA (eredetileg 11 rész de a 12. zárja le rendesen) -
#12378 Ja, egy dolog: elmagyarázná, hogy hogyan is működik az a "labirintus-választás" dolog, mikor el akarták dönteni, hogy ki menjen a vonaton WC-re? Mert így ránézésre nem nagy dolog úgy lavírozni, hogy egy bizonyos név jöjjön ki és ne váletlenszerű legyen. -
#12377 De szegény srác nevét így se tudtuk meg. :-)
"- ...ja és ha már nevekről beszélgetünk...
- KÖVETKEZŐ!"
Már-már kezdtem sajnálni. :-)
Kmarha: hat ja, kell az angol. Nekem mákom van, mert az angol szinkronja szerintem nagyon jó lett és nem maradtam le a képi poénokról az olvasás miatt. -
#12376 már csak kéne hozzá magyar felirat is.. mert sok poén van amit valahogy nem értek meg. Vagy lehet magyarul sem érteném ? :D -
Shadow_THH #12375 Az UFO-k elvitték Freddy-t! -
#12374 Végignéztem a Cromartie High-t.
Hihetetlen, hogy sikerült ennyi random marhaságot belegyömöszölniük ebbe a 26x10 percbe. Mindig mikor az égen feltünt az öregapó képe, na ott tuti beterítettem volna az asztal üdítővel ha épp akkor iszom valamit (a tipikus "fiatal-főszereplő-visszagondol-öreg-mesterére-akinek-képe-az-égen-rajzolódik-ki" szituációkhoz hasonló helyzetekben mindig feltűnik, de hogy ki az, azt sose tudjuk meg XD). Az utolsó rész meg feltette a koronát az egészre. Ki a legerősebb királykisasszony?
Bírtam Kamiyama eszmefuttatásait, mikor valami dilemmába kerültek a többiek, ez meg nekiáll filozofálni nekik. :-)
Az erős 8-ast csuklóból megadom neki. -
#12373 Bakuretsu Tenshi
Az elején azt hittem h valami könnyed kis szórakozás lesz a sorozat szép lányokkal, 1 fiúval, sok poénnal és akcióval. Aztán kiderült h a férfi főhős csak dísznek van a sorozatban, h van ilyen is. A többi szereplő pedig talán a főszereplő kivételével mind sablonosak. Semmi eredetiség. Ezen még túlléptem, könnyed szórakozára vágytam.
Ez mind meg is volt a 14. részig. Mert itt egy fordulópont következik. Mindenkinek a mellbősége a 2xesére nő (ami eddig sem volt kicsi, főleg Sei és Meg esetében), már rendesen vannak "pantie-mutogatós" jelenetek, és a mellbimbó kihangsúlyozása már egyszerűen szembetűnő.
De hál isten főhősnőnk még ennek ellenére is kis mellekkel rendelkezik, így az akciójelenetek többsége még mindig nem a lobogó mellekről szól. Viszont Sei és Meg egyértelműen annak az eszközévé váltak, h a kis szánalmas anime-otaku-kat a képernyő elé szegezze... :(
Na mind1. A sorozat valószínűleg eléggé alacsony nézetséggel rendelkezett és ezzel akartak nézőket szerezni. :)
Az akciók és a még sablonos, viszont nem hétköznapi történetnek köszönhetően a sorozat azért megüti az 5ös pontot a 10ből. 1x nézhető. -
#12372 Nekem már felkerült a nézendők listájára, ezzel a borítóval azonnal belopta magát a szívembe.
Ez is rajta van, az ismertető alapján kellőképpen agyalágyult egy sorozat lehet. -
#12371 [URL=http://aoianime.hu/?anime=387]Uhh, ez is elvetemült mű lehet [/URL] -
#12370 en atz imadom mikor egy par eppen romantikus pillanatban egymasba karolnak vagy akar meg is csokoljak egymast.. de mikor mennenek tovabb es mondjuk a csajnak kivillan valami bugyija vagy valami akkor jon a veres...... -
#12369 Legalább megtanultak szebben énekelni. -
Shadow_THH #12368 hümm hümmm hühühü hüühü hümm hü hüümm hümm -
#12367 Kösz! Erre msot kíváncsi vagyok. Amint befejeztem a tizedik részt, leszedem.
Mikor elkezdtek telefonálni Mechazawa tesójával...jujjj. -
FFX #12366 Ningen Nante (direkt végignéztem az endinget hátha a legvégén bemondják :O) ) -
#12365 Pedig berakták az énekes képét is. :-) -
#12364 Mechazawa vagy hogyishíjják az tudta, csak az a hülye srác nem merte megkérdezni, így soha nem fogjuk megtudni XD -
#12363 Elkezdtem nézni a Comartie High-t...ekkora állatságot (jó értelemben). XDDD
Rájött már valaki, hogy melyik számnak a dallamát hümmögték? Érdekelne, hogy min akadtak ki ennyire. :-) -
#12362 Az X megnézése után egy újabb aranyszabály realizálódott bennem:
"A végső konfrontáció alatt a jófiú/jókislány mindig vicsorogva/ordítva támad elsőnek, míg a rosszfiú/rosszkislány vigyorogva (bár többnyire csukott szemmel somolyogva) védi ki játszi könyedtséggel ezeket a támadásokat."
Amúgy egész jó anime volt az X. Nagyon tetszett, hogy mikor a közalkalmazottal harcoltak, akkor mindig a végtelenségig udvariasak voltak egymással. :-) -
#12361 az anifest-en a "tolmácsolásos" dolog hogy megy? áll a vászon előtt egy csávó és hangosan olvassa a szöveget? -
#12360 amcsiban vagyok... es szvsz ha ugyan arra a meg nem nevezett oldalra gondolunk akkor sajna nemtok mit csinalni mert innen nem erheto el..:((((
legnagyobb banatomra!!!!
ha valaki tud valami proxy megoldasos dolgot az szoljon!!:D -
#12359 :) -
#12358 SZerintetek mien a hang minősége?? Fighting dreamers TELJES -
Prof William #12357 A második a Plastic Little c. anime. Jó kis akció vígjáték.
Egy közelebről meg nem nevezett FTP-n fenn van. :) De ha nem tudod melyik az közelebről megnevezem neked PM-ben. :) -
#12356 mit lolozol???