kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    Bakuretsu Tenshi
    Az elején azt hittem h valami könnyed kis szórakozás lesz a sorozat szép lányokkal, 1 fiúval, sok poénnal és akcióval. Aztán kiderült h a férfi főhős csak dísznek van a sorozatban, h van ilyen is. A többi szereplő pedig talán a főszereplő kivételével mind sablonosak. Semmi eredetiség. Ezen még túlléptem, könnyed szórakozára vágytam.
    Ez mind meg is volt a 14. részig. Mert itt egy fordulópont következik. Mindenkinek a mellbősége a 2xesére nő (ami eddig sem volt kicsi, főleg Sei és Meg esetében), már rendesen vannak "pantie-mutogatós" jelenetek, és a mellbimbó kihangsúlyozása már egyszerűen szembetűnő.
    De hál isten főhősnőnk még ennek ellenére is kis mellekkel rendelkezik, így az akciójelenetek többsége még mindig nem a lobogó mellekről szól. Viszont Sei és Meg egyértelműen annak az eszközévé váltak, h a kis szánalmas anime-otaku-kat a képernyő elé szegezze... :(
    Na mind1. A sorozat valószínűleg eléggé alacsony nézetséggel rendelkezett és ezzel akartak nézőket szerezni. :)
    Az akciók és a még sablonos, viszont nem hétköznapi történetnek köszönhetően a sorozat azért megüti az 5ös pontot a 10ből. 1x nézhető.