72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • biomage
    lol
  • CSOCSO
    Paprika
  • CSOCSO
    nah tessek egy ideillo kerdes..
    lattam nagyon nagyon regen egy animet a VOX on.. de kb.. ilyen 8 eve lehetett:D
    olyanokra emlexem hogy van egy csavo aki futkoraszik egy urhajon.. majd leult egy aktataska ele a foldon es ki akarta kapcsolni a bombat/onmegsemmisitot es elojott az ex-felesege ( aki mar halott volt) a gepbol.. szal vegulis olyan volt mintha ott ult volna a foldon a csaj a szamitogep helyen de a csako persze pszihesen ki volt emiatt es alig birt a gep kozelebe menni.. holott az egesz illuzio volt talan...

meg egy masik vagy ugyan ez nemtom.. van valami epitmeny (urhajo,vagy nemtom) es a ket fal kozott sok sok hid vezet at... az egyik vegen bejon egy ubernagydarab csako... az ubernagydarabot ugy kell erteni hogy nagyon magas, hatalmas vallpantokkal es onnan vegulis csak egy lepel vette korul..szal izmokat vagy hasonlo dolgokat nem lehetett latni, a csajt megfogta kitartotta 1 kezzel a hidrol majd a csaj elovett egy kisebb fegyvert odatartotta a csako fejehez es akkora pukkanas tortent hogy nemigaz:D csavo feje meg mar sehol nem volt

nah vki tudja hogy mizu?
  • Iori
    kicsit off, de ezt a filmet látta már valaki?
  • Doomista
    excel mint windows program.
  • Hmuda
    Eddig azt hittem, hogy a gyüjteményes-reklámban talán egy másik szinésznő hangja volt Excel alá rakva. De nem...tényleg olyan rekedtes szörnyedmény lett az angol hangja. Eddig is jobban szerettem a japán szinkront animék alatt, de mostmár egyenesen imádom őket.

LINK
  • biomage
    már értem miröl beszélsz xD
    "excel, nem szabad meghalnod már a sorozat legelején"
    "az élet értékes, de ami ennél is fontosabb gondolnunk kell a nézökre"
    xDDDDD
  • Hmuda
    Akkora állatságokkal van tele, hogy ha túl sokat nézi az ember akkor agyilag károsít.
  • biomage
    hogy érted agyilag?
  • Hmuda
    Hogy pontosabban fejezzem ki a sorozat lényegét:

Ha nem akarsz maradandó károsodást szenvedni (főleg rekeszizom-ügyileg, de agyilag is), csak kis adagokban javallott.

(Plusz így tovább tart. :-) )
  • RelakS
    Régebben mintha beszúrtam volna Sousukéról egy ilyen képet XD
  • Jagi
    Na, ezen szavak után szoktak a srác szereplők, vérző orral földkörüli pályára állni xDDD
  • biomage
    oké akkor bellenézek és értékelem azt a 26 részt
  • Seth
    őrültebb ^^
  • biomage
    egy kérdés láttam hmuda amv jét "excel saga" van olyan jó ez a rajzfilm mint azumanga?
  • Seth
    ezt is elég soxor hallottam már :D (van hogy hentai helyett ecchi, de egyremegy^^)
  • Prof William
    Baka! Baka! Hentai!

• Hmuda
    Excel angol hangja.
  • Shadow_THH
    lurk moar ~desu
  • RelakS
    hmm?
  • Shadow_THH
    nincs -desu
  • CSOCSO
    chi.... chiiiiiiii???? nyu.. nyuuuuuuuuu.. pika.. pikaaaaaaaaa csu!! sok ilyen anime film van meg?:D
  • Prof William
    Őő igen a REC. Kellemes felüdülés volt ilyen téren.

Nézzétek meg ti is! Egy rész kb 10-perc szóval nem rabol sok időt!

• Seth
    de azt nem is húzzák 24 részen keresztül, ha jól emlékszem olyan 2 óra alatt vége is
  • via_mala
    Ellenpélda: REC

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első részben megesik az aktus -- és nem hentai!
  • Prof William
    Mondjuk a anime szereplőket én nem kötöm korhoz mert úgy elég bénán néz ki amikor Ichigo a 16 kisgimnazista Gatsot megszégyentő bunyóat vág le és sebeket szerez. Az animeszereplőken annyinak nézi az ember amenyinek akarja. Én pl nem vagyok korfüggő. :)

És ha fiú és lány gyerekkori barátok akkor lány általában majd megdöglik a srácért de ezt a világért sem vallaná be (magának sem) a skac meg nem vesz észre semmit.

Js és ha megakarod csókolni az imádottt lányt/fiút de még nincs itt sorozat vége akkor tuti hogy valami megzavar. Berohanó idióta haver, kistesó, robbanás... stb. csak a végén lehet teljes a love.
  • Shadow_THH
    a legtöbb dolog 12 és 16 éves kor között történik veled, ilyenkor már gyakorlatilag bármit meg tudsz oldani amit mások nem.

ha amerikába is sugározzák akkor már 18 éves fölött vagy csak kicsit lassan nősz (mindenütt)

és nagyon sok olyan lány van aki mindenre rácsodálkozik és csak visitani tud, illetve azt sem tudja hogyha egy férfit megfog a tökeinél az jó/rossz neki csak csodálkozva mosolyog miközben nyúl szerü hangokat ad. ha a lány varázsló akkor pucéran is nyugodtan elrohangál, az ő világukban ez természetes azért.

ha csak fiúk vagy csak lányok vannak együtt akkor viszont semmilyen szexuális vágyuk nincs, csupán eljárnak bulizni együtt és jókat szórakoznak, kivétel ezalól ha valaki leszbikus, akkor viszont lemarad a buliból

a nagyon szép lányok után mindig jön egy szemüveges is aki vagy utána megy vagy visít
  • Seth
    Hát nekem Love Hina volt az első romantikus-vígjáték-hárem sorozat amit láttam, úgyhogy eléggé meghatározó volt, máig az egyik legnagyobb kedvenc. Ha mondjuk 5. 6. sorozat lett volna a stílusból nem biztos hogy ennyire oda lennék érte.
  • RelakS
    Az, van benne elmebaj gazdagon, a La Verite-ben meg egy kis dráma/akció is sikerült. A másik meg a Love Hina és társai akar lenni (ezt mondjuk még nem láttam)
  • Seth
    Ez az a Hanakuyo Maid Tai vagy hogyishíjják. 4 részt láttam belőle asszem, jó kis ecchi sorozat
  • RelakS
    Azért az viszi a pálmát, mikor nagyapád/egyéb ingyom-bingyomod meghal, rádhagyja a vagyonát, és vagy 100-200 szobalány van benne a szebbik fajtából (rossz esetben allergiás reakciót vált ki belőled, ha egy lány hozzád ér), vagy lánykolesz, vagy mittommi, a lényeg a "mennyei" környezet ^^
  • Seth
    meg 5 másiké...
  • Prof William
    Az utolsó inkább olyan hárem anime szagú. :) + ha befogadsz egy csajt akkor a téged titokban szerető gyerekkori lánybarátod is odaköltözik hogy "Megvédje a csajt tőlled." , de persze ő is odavan érted csak még nem vallota be magának azért csinálja. :)
  • RelakS
    Utolsó olyan Elfen Liedes szagú ^^
  • Seth
    Még a legnagyobb lúzer is megkapja a legjobb csajt
    Ja és többnyire mindíg egyedül élnek már albérletben vagy egy véletlen rájuk maradt, örökölt hatalmas házban,ahol sok szoba van és mindíg befogadja a "rászorulókat",akik leginkább csajok ^^
  • Prof William
    Hát igen. A tűz és víz karakterekből lessz a legjobb pár. :) És ha ráadásul a csaj kiüt a sztratoszférába már nyert ügyed van. :)
  • RelakS
    No.2: Ha két fiatal egymásba szeret, akkor rendszerint a csaj folyton veri, megalázza a srácot, romantika a legritkább esetben fordul elő. Akkor is egy véletlen szó miatt leginkább pofonnal/fexikkel végződik.
  • Prof William
    Na mivel hibernál a fórum jön egy általános érvényű szabály azaz animetörvéynek No.1

A japán fiatalokkal 16-20 éves kor között történik a legtöbb dolog. Mechavezetés, szupererő feléledése, Death Note találás, horrorsztori, miszikus rejtélyek, becsajozás, űrhajóvezetés stb.

25 felett már csak az idegesítő/mindig üzleti úton lévő/halott szülő kategóriában indulhatnak.
  • Prof William
    Hogyan legyünk önygilkosok ha éppen Hinamizawa kies városkájánbanban élünk...

• Jagi
    de a GITS-é a legdurvább...