FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hát nálam alap sorrend amit ajánlani szoktam ha valaki komolyabb anime élményre vágyik:)
NGE - Akira - RahXephon - Berserk - Ghost in the Shell (nekem S.A.C és Innocence nem tetszett) - Gundam Seed - Escaflowne - Macross Zero - Cowboy Bebop - Saber Marionette J (és a többi sorozata) - VanDread. Ezeket ajánlanám én elsőre:)
Aztán ha ezek megvannak jöhetnek a Studio Ghilbi filmek hisz azok nagyon szép mesék.
Kenshin-t a végére borzalmasan untam már:) nem tipikus fight anime de egy idő után unalmas aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindig jön egy erősebb valaki akit Kenshin csak élete kockáztatásával képes legyőzni és csak akkor ha ő lesz újra a Battousai...blablablabla... ÉS az OVA sem jött be túlságosan.. egyedül a humoros részek miatt tetszett..