72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11675 akirával jobban járnál szvsz :) -
#11674 Hellsing sem rossz, nekem tetszett.
Én most a Death Note-nak álltam neki. Az első részt most nézem meg másodszorra(de most már magyar felirattal:))
eddig 3 rész jött ki, szerintem érdemes belekezdeni. -
#11673 Egyelőre a Helsinggel szemezek, utána lehet megnézem. -
#11672 akirat nezd meg -
#11671 No végeztem az Evangelionnal. A toplistámon hatalmas fölénnyel letaszította az Elfen Liedet az első helyről. Nagyon várom az újabb filmeket. -
#11670 Ha jól tudom a rebirth meg majdnem tökugyanaz, mint az end of eva eleje. De ez engem is megkavart már egy párszor. -
#11669 hm-hm. amint látom nagy változások történtek az NGE mappájában is. anno csak a sorozatban volt 2 verzió (remastered és original), és mind a 2 avi kiterjesztésű volt. most meg az összes remastered mkv...
és igen, a death az 1 nagy flashback. és csak a második felében van 1-2 új jelenet. szvsz teljesen felejtősek.
az original video pedig teljesen normálisak, mivel azok TV rippek ha minden igaz. -
#11668 Köszi a válaszoakt, de...a team FTP-jén a remasteredben csak a Death van fent, a Rebirth mintha hiányozna (beletekergettem a fájlba, de csak flashbackekkel van tele). Plusz az End of Evangelion rendezői kommentárral van keverve...az original videói normálisak? -
#11667 a directors cut annyiban ad pluszt, h olyan jelenetek is benne vannak, amiket anno a TV-ben kihagytak, mert túl durvák vagy már túlságosan elvontak voltak. így aki teljes NGE élményt akar, directors cut epizódokat tölt le :) -
#11666 A director's cut-os részekben van 1-2 jelenet amit az eredetiből kihagytak, vagy éppenséggel hozzáraktak a remastered verziónál. Alternatív end of evat akkor kapsz ha a rendes 25-26. részt nézed meg ^^
Javítsatok ki ha tévedek,mert én nem láttam a remastered részeket -
#11665 Látom, hogy van pár "director's cut" változat a sorozat utolsó epizódjaira. Jól sejtem, hogy azokat akkor kell megnézni ha az alternatív "end of evangelion" befejezést akarom? -
#11664 death note egy manga alapján készült anime, ami alig 3-4 hete indult. és a 3. rész a legutolsó. érdemes rá odafigyelni, mert a manga iszonyat jó volt ^^ -
Lyan Kyj #11663 Hell Girl a király! vagyis királynő
Mochee, neked meg üdv újra az sg-n -
#11662 még fut ,nemrég kezdődött -
mochee #11661 Kösz, megnézem őket. A Death Note-nak csak 3 részét találtam torrenten, azt még készítik vagy ennyi az összes? -
#11660 Nekem most a Hell Girl és a Death Note jön be nagyon. Mindegyik parás :D -
mochee #11659 Sziasztok!
Tud valaki a Higurashi No Naku Koro Ni-hez hasonló parás, csavaros történetű animét? -
#11658 Kössz.Akkor majd így nézem. -
#11657 bocs kiegészítem magam: először talán a filmeket érdemes meglesni, de igazából teljesen mind1, ugyanis igencsak eltérő mind a grafika, mind a történet felépítettsége és bonyolultsága, vagy nemtom hogy mondjam. Számomra a SAC sokkal nézhetőbb és érthetőbb volt mint a filmek. Ja és még annyit, hogy a solid state society is film, de a sorozat történetét folytatja. Habár elég távolról. Nekem tetszett. Látta még valaki? -
#11656 Hát vannak a filmek:
01 - Ghost in the Shell
02 - Innocence (Ghost in the Shell 2)
És vannak a sorozatok:
01 - GitS - Stand Alone Complex
02 - GitS - S.A.C - 2ndGIG (Stand Alone Complex Season 2)
03 - GitS - S.A.C - Solid State Society
A tachikoma special a S.A.C.-hoz tartozik, amolyan vicces extraként. De a SAC_G1_NEW-ban alapból benne van és az különben is jobb minőségű (legalábbis egy éve még az volt). -
Nuki #11655 Read or Die -
#11654 Eldöntöttem,hogy meglesem ezt a GITS-et.De "Azon a Helyen" van 1 halom.Milyen sorrendebn nézzem meg? -
#11653 MOndjatok valamit mit érdemes elkezdeni nézni. (naruto kivételével:D) -
#11652 Hát azért belenéztem. Ha valakit még érdekel, a Freefall fansub jó, a másikkal nem érdemes próbálkozni. Magáról az anime-ről nem mondanék semmit, de kicsit másképp néz ki mint a Genshiken extrákban, és mintha a sztori is másképp indulna. Ja és az előzetesben majdnem az hagzik el amit mondtál: "ugyanmár, én ilyen otaku -anime-t nem nézek" :DDDD
De egyébként majd a Genshiken részek engem is jobban fognak érdekelni. -
Nuki #11651 zsír köszi! :D
akkor szép lassan ezt is elkezdem letöltögetni :] -
#11650 Ja és nem a gép hibája. Még nyáron kezdtem el nézni, első évad végig is ment szépen, aztán a másodikat emiatt hagytam félbe (meg sulikezdés volt) Azóta két winreinstallt látott a gép.... -
#11649 Hali.
Gondban vagyok a Mahoromatic második évadjával. Az 5-ik résztől rosszul viszi az mplayer. A hang megy normálisan, a kép meg rohan. Kb másfélszer akkora sebességgel....Próbáltam VLC playerrel is, de itt meg beakad. Két részt már így néztem meg, de aztán a hetediknél nagyon beleuntam, mert elég gyakori az akadás. .mkv-s fájlok, ugőzös asszem (rég szedtem már le...) -
#11648 A GITS-et le lehet tölteni magyarul(A sorozatot,és elég 1 igen/nem válasz is,hogy ne legyen annyira warez.)? -
#11647 Tovább tart.
Vannak eltérések az Animéhez képest, de a vége felé, miután Mariko színre lép, egyre nagyobb az eltérés.
Ja, és ma megjelent angolul a 69. fejezet ^^ -
Nuki #11646 valaki végigolvasta az Elfen Lied mangát? Teljesen fedi az Animét vagy tovább tart? -
#11645 Na _annyira_ azért nem vagyok otaku! ;)
Viszont a Kujian DVD-n lesz az extrák között 3 új Genshiken epizód, mint ahogy a Genshiken-hez is volt 3 Kujian rész. Na arra lehet, hogy kíváncsi leszek...
forrás: 9-25-06 (7:22PM EDT)---- Genshiken Anime Sequel -
#11644 A Kujibiki Unbalance-ba belenézett valaki? Érdemes nézni? (a most indult sorozatra gondolok, nem a Genshiken-hez kiadott extrákra) -
#11643 sztori szempontjából, sztem is kihagyható, de a szétesett hangulatáért érdemes megnézni, mert ilyen szempontból jól illik az EoE-hoz. Megaztán nem árt egy kis zanzásított ismétlés. -
#11642 és a hang is jobb ofkorsz :)
+ h valami értelmeset is mondjak, a death & rebirth tényleg kihagyható. én nge és end of eva után 2 évvel láttam. és nem mondott semmi újat. -
#11641 Remastered. szebb aképe mert az eredeti egy Tv rip a remastered pedig DVD rip. -
#11640 Hamár NGE.Melyiket szedjem:Eredeti v a Remasterted? -
#11639 Kösz, kicsit lassan haladok vele, de eddig az egyik legjobb amit láttam. -
#11638 Igazából sorozat az a Neon Genesis Evangelion
Ezután kiadtak egy Death & Rebirth nevű befejezést ami tulajdonképpen a death az a sorozat összefoglalálsa a rebirth pedig új rész (az end of eva első fele) míg az End of Evangelion pedig az alternatív befejezés amit szántak eredetileg a szerzők de aztán a kiadó közbeszólt, hogy ezt azért még sem kellene:) Szóval durva:)
Érdemes megnézni. HA ponto sorrendet akarsz akkor
Sorozat + Death and Rebirth + End of Evangelion.
De a death and rebirth sok ember szerint kihagyható. nem maadsz le semmiről. -
Prof William #11637 Franc ezekbe a Live Action filmekbe.
Akkor már inkább egy Gats + Casca rangadót néznék meg. -
#11636 Egyelőre a sorozatot gyűröm. A filmeket milyen sorrendben kellene megnézni?