FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenki máshogy gondolkodik, ez biztos, de tényleg az ember-gép kapcsolat a mondanivalója. Én úgy értelmeztem, hogy soha nem lett jó vége ha egy ember túlzottan kötődött a Persiconjához. A cukrász egy ideig egyértelmű, hogy boldog lett volna ha nem hibásodik meg a "felesége", de egy idő után biztos, hogy meglátta volna a kárát. A párja nem öregszik, az emberek ferde szemmel néznek rá, és egy idő után ki is közösíthetik a kicsit beteges életvitele miatt.
A másik pedig Minoru (a zseni srác). Egész nap bent kuksol a házban. A szereplőkkel is az interneten keresztül ismerkedett meg közvetve vagy közvetlenül. A tanárnő férje meg már elég véglet kategória.
Én személy szerint nem lennék képes elviselni, hogy míg minden barátom normális életet él egy normális emberi lény társaságában, addig nekem egy gép lenne a párom. Lehet, hogy elméletileg valódi érzelmei vannak Chinek, de akkoris csak egy gép.
A sorozatban szinte végig csak negatív példák voltak az ilyen kapcsolatokra, majd a legvégén egy pálfordulással pont azt sugallja, hogy nincs gond vele, feltéve, hogy láthatólag mindenki elfogadja a dolgot kettejük között. De emiatt biztos, hogy konfliktus alakulna ki később, elvégre a tanárnő és a cukrász már eleve rossz emlékeket társít az ilyen kapcsolatokhoz.
Szerintem abban a pillanatban lehet, hogy midenki boldog volt, csak az kérdéses, hogy meddig.