72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    Elfen Lied OVA létezik ilyen? :P
    ha igen akkor hol,ami nem torrent és dc?
  • Hmuda
    Inkább írjuk be spoiler nélkül és olvasgassuk az anyázást, hogy miért nem használjuk a spoilert?
  • FFX
    na látom spoiler szezon van
  • Hmuda
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mindenki máshogy gondolkodik, ez biztos, de tényleg az ember-gép kapcsolat a mondanivalója. Én úgy értelmeztem, hogy soha nem lett jó vége ha egy ember túlzottan kötődött a Persiconjához. A cukrász egy ideig egyértelmű, hogy boldog lett volna ha nem hibásodik meg a "felesége", de egy idő után biztos, hogy meglátta volna a kárát. A párja nem öregszik, az emberek ferde szemmel néznek rá, és egy idő után ki is közösíthetik a kicsit beteges életvitele miatt.

A másik pedig Minoru (a zseni srác). Egész nap bent kuksol a házban. A szereplőkkel is az interneten keresztül ismerkedett meg közvetve vagy közvetlenül. A tanárnő férje meg már elég véglet kategória.

Én személy szerint nem lennék képes elviselni, hogy míg minden barátom normális életet él egy normális emberi lény társaságában, addig nekem egy gép lenne a párom. Lehet, hogy elméletileg valódi érzelmei vannak Chinek, de akkoris csak egy gép.

A sorozatban szinte végig csak negatív példák voltak az ilyen kapcsolatokra, majd a legvégén egy pálfordulással pont azt sugallja, hogy nincs gond vele, feltéve, hogy láthatólag mindenki elfogadja a dolgot kettejük között. De emiatt biztos, hogy konfliktus alakulna ki később, elvégre a tanárnő és a cukrász már eleve rossz emlékeket társít az ilyen kapcsolatokhoz.

Szerintem abban a pillanatban lehet, hogy midenki boldog volt, csak az kérdéses, hogy meddig.
  • Seth
    Szerinted mi a monddanivalója? Szerintem az ember és gép közti kapcsolat, és hogy mitől számít embernek egy ember, tudja e ezt egy gép utánozni, vagy továbbmenve önállóan megtanulni, használni, gondolkodni,szeretni. Nekem nincs semmi bajom a befejezéssel, szomorú lettem volna ha Chi nem "ébred fel" a végén. Mellesleg az egész sorozatban nem is Hideki és Chi kapcsolata volt a legmeghatóbb, hanem amikor a pék (pék? nem emlékszem már régen láttam.szóval akinél chi dolgozott)persoconja,akit feleségül is vett leállt.

• Hmuda
    Végignéztem a Chobitst...kicsit olyan utálom/szeretem ahogy visszagondolok a részekre.
    Tetszenek az aranyos és vicces részek, rengeteg van belőlük, viszont nagyon nem tetszik az ahogyan végződött. Először volt három nő aki tetszett Hidakinak. Elsőnek a legjobb barátja megszökött a tanárnővel, majd a házvezetőnőről kiderül, hogy nem képes túltenni magát az előző férjén, végül (a legesélyesebb) Yumi leragad a cukrásznál. A parkos jelenet után még egy ideig reméltem, hogy talán a házvezetőnővel fognak alakulni a dolgok, mert a három közül csak ő nem lett boldog, vagy esetleg a legvégén feltünik egy ismeretlen emberi nő akivel végül egymásba szeretnek Hidakival. De sajnos nem. Bár Chi visszatért és Hidaki iszonyatosan boldog volt emiatt, nekem nem tetszik, hogy végül egy gépbe lett szerelmes. Szerintem pont az egész sorozat mondanivalóját csúfolták ki vele.
  • _Vegeta_
    Ohh tenyleg. Koszi ^_~
  • RelakS
    Ez pedig a Mennyei Szent leszármazottja, Son Goku.

Vagy ilyesmi
  • Kabuto0
    Nem,de thx az ötletet ^^
    Általában egymás borulással végzödik ^^ Végén ágy ... :D
  • Nuki
    Próbált már valamelyikőtök lánnyal(lányokkal) 'romantikus' animét nézni?! :D
  • _Vegeta_
    Mit jelent? ^^
  • Kabuto0
    hm...ugy néz ki mint én ... hogy eltalálták...
  • RelakS
    törölt hozzászólás
  • _Vegeta_
    Koszi. Esetleg valami hibat talaltal benne? :)
  • Black Hawk
    mikor a műszálas ruhák szétbomlanak :D:D
  • Prof William
    Aztán másnap full kómásan ülnek ott. :)

Az utolsó rászbne is ott van a pali amikor a végén elszabadula pokola isiben! :)

• Kabuto0
    jah,és ?
    tulajdonképen nem érdekel a zenéje,ebben inkább maga az anime filmet kellene nézni ...
  • Black Hawk
    A zene ami alatta megy az sztem nem a FMP.
  • Kabuto0
    Egyszer meséltem az egyik nagyon kedvenc részemröl,mikor az iskola gondnokának a halának x,és bevadul,végre megtaláltam;
    Yehaa
    Hát ez nagyon zsír ^^

Mondtam hogy betiltották pár részt,azt tudom hogy az egyik részt amerikában tiltották be,mikor a suliban az egyik gyerek bevisz egy termoszban lévö anyagot amin biohazard jel van,nah ezt a részt tiltották be pl...
  • DarkHorSe
    szerintem nagyon jo lett
  • _Vegeta_
    Vegulis megiscsak sikerult befejezni bar nem "ma" hanem "holnap". :D
    De a lenyeg hogy megvan. Velemenyeket kerek szoveg, grafika, stb ne kimeljetek lecci. :D
    8 Mb Azert ilyen sok mert nemtom hogy kell jo png-t menteni, ha valaki elmondja azt megkoszonom! ;)
  • DarkHorSe
    persze
  • _Vegeta_
    Az elso opening nagyon klassz lett! :)

Ma mar nemhiszem hogy befejezem a yaiba elso chapterét, de a felet feltoltottem valakit erdekel? A hetvegen mar biztos meglesz az elso chapter. :)
  • Mihail
    http://www.bleachportal.net/bleach/multimedia/openings_closings

bleach zenék
  • macleod2005
    Ejha , Hát nem hittem volna hogy ilyen musical is van, és pedig van, és jó
  • _Vegeta_
    Huhh hat van harom ost akkor ez kapasbol 3db a tobbi meg... khmm hat utanna kell nezni..
    We are fighting dreamers takami wo mezashite fighting dreamers narifuri kamawazu fighting dreamers shinjiru ga mama ni oli oli oli oh! just go my way! :D
  • _Vegeta_
    Hurra feltalaltad a spanyolviaszt! -_-"

En nem talaltam semmit eppen ezert kerdeztem itt meg hatha a nagy anime tudorok tudnak mondani valamit elvegre ezt egy "anime infotopik" akar lennie. ¬_¬
  • Black Hawk
    Nem aprózom el. AZ ÖSSZES :D:D
    WoW Bleach musical
  • Kabuto0
    google - Yaiba ? (nem nézem meg)
  • _Vegeta_
    Melyik? :D

Senki sem tud semmit a Yaibarol?
    Apropo elkezdtem forditani a mangat posoltjam majd itt? -.-"
  • Black Hawk
    Engem még a Naruto zenéje is érdekelne.
  • Mihail
    Bleachnek a zúzós zenéjét le lehet vhonnan rántani?
  • madfist
    najó mondjuk most épp nekiálltam végigolvasni a usteam erre vonatkozó topikját...
  • madfist
    hmmm, köszi a rövid felvilágosítást :) Így most már ok az utolsó két rész. De továbbra sem értem akkor, hogy miért kellett annyi másik rész, melyeknek mintha semmi köze nem lett volna a történethez.
    pl. a legyen ön milliomos-os rész. OK végülis le lehetett belőle szíűrni néhány információt, de egyszerűen olyannyira elütött mindentől... A mosolyvilágos részről nem is beszélve... A könyvtárost meg aztán tényleg nem tudom már hova tenni. A maga nemében mindegyik látványos volt és érdekes, de összességében ez így nagy katyvasz lett. Ahol vannak földön járó részek, meg elvont, halucinációval teli részek. Pl. azt a bombát sem értettem amit Raul Moscow-ra szabadít. És végülis Monad most melyik város Proxy-ja volt és hogy került egyáltalán Romdeau-ba...
    na mind1 még egy halom kérdésem lenne még sorozattal kapcsolatban, de majd keresek rá valami fórumot, itthon úgy tűnik nem nagyon tárgyalják a témát (vagy csak én nem találom).
  • Ottto
    Jabocs. Úgy értettem hogy NEKEM kéne folytatni :D
    Leeragadtam egy résznél aztán jóideig nem volt időm, és gondoltam már megvárom a végét...
  • Ottto
    Jó, én még nem láttam csak a huszonvalahanyadik részt...
  • Bucser
    Bocs de blood+-ban mit tudsz még folytatni? az 50. résszel vége van...
  • Ottto
    Blood+ 50 részes? Nem 52?
    mert akkor lassan folytatni kéne :/
  • _Vegeta_
    Nemtudjatok van-e tervbe veve valamien yaiba manga folytatas? ^_^
  • Bucser
    Belekeverték Istent is hogy bonyolult legyen a helyzet:) a lényeg tulajdonképpen, hogy az emberek elpusztították/lakhatatlanná tették a Földet. A proxy-k (akik tulajdonképpen angyalok ahogy az Monad valódi alakjából is kiderült) létrehozták ezeket a városokat mint Romdeau és Moscow is volt, meg amiket láthattál az utazás során. Isten terve szerint ahogy az emberiség képes saját lábára állni a proxyknak el kell pusztulniuk ahogy a Föld regenerálódott nekik menniük kell. Ezen tervre csakis ergo jött rá és azért, hogy ne veszélyeztesse a tervet megosztotta a tudatát és létrehozta Vincent Law-t. Csakhogy nem gondolta, hogy emberi énjének igazságkeresése során újra egyesülnie kell. Megakadályozni az új világ eljöttét és elpusztítani az embereket. De mindemellett pedig szerette is az embereket hisz ő formálta őket ezért vetekedett egymással a végén a 2 Ergo proxy. Tulajdonképpen Ergo a tipikus Fallen Angel karakter:) aki az emberi értékek miatt elbukik isteni mű beteljesülése előtt és a végén ugyanúgy elhatározza, hogy fricskt rak Isten orra alá:)