kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Kmarha
    befejeztem a Wolf's Raint.. :S (Apropó, Mr_no_NaMe, személy szerint Elfen után mindenképpen a Cowboy Bebopot szerezd be, aztán jöhet a Wolf's Rain. Utánozhatatlan hangulatuk van ezeknek is, és nem éppen a rózsaszínes, nyálas boldogság sugárzik belőlük :P)

Na szóval.. kivégeztem. Pedig még elnéztem volna egy ideig a vándorlásukat. Nem igazán tudom milyen végre is számítottam, de nem éppen ilyesmire. Valaki korábban írta, hogy volt egyfajta befejezése, amihez késöbb még két részt hozzáírták, hogy úgymond ütösebb legyen. Aki erről tud, attól szeretném megkérdezni, hogy az volt a vége, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az ucsó két részben kinyirnak mindenkit, csak a farkassá változott Nemes, Kiba meg a Holdviráglányka marad? A Nemes is megpusztul, a leányzó sporákká szóródik szét, majd végül Kiba is távozik a világból. A következő jelenet egy új világ képsora, ahol a korábbi szereplők élik saját, emberi létüket, az elvileg paradicsommá nyitott új világban. Ez lenne a befejezés?

No most törhetem a fejem, melyik mesterművel is folytassam. :P

Ohh, Mr_no_NaMe, neked meg küldök privit mindjárt, hogy hol is tudnád "megvenni" azt ami kell.