72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#10755 cute ^^ -
#10754 Bonta-kun, és öt Bonta-chan? :) -
#10753 befejeztem a Wolf's Raint.. :S (Apropó, Mr_no_NaMe, személy szerint Elfen után mindenképpen a Cowboy Bebopot szerezd be, aztán jöhet a Wolf's Rain. Utánozhatatlan hangulatuk van ezeknek is, és nem éppen a rózsaszínes, nyálas boldogság sugárzik belőlük :P)
Na szóval.. kivégeztem. Pedig még elnéztem volna egy ideig a vándorlásukat. Nem igazán tudom milyen végre is számítottam, de nem éppen ilyesmire. Valaki korábban írta, hogy volt egyfajta befejezése, amihez késöbb még két részt hozzáírták, hogy úgymond ütösebb legyen. Aki erről tud, attól szeretném megkérdezni, hogy az volt a vége, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az ucsó két részben kinyirnak mindenkit, csak a farkassá változott Nemes, Kiba meg a Holdviráglányka marad? A Nemes is megpusztul, a leányzó sporákká szóródik szét, majd végül Kiba is távozik a világból. A következő jelenet egy új világ képsora, ahol a korábbi szereplők élik saját, emberi létüket, az elvileg paradicsommá nyitott új világban. Ez lenne a befejezés?
No most törhetem a fejem, melyik mesterművel is folytassam. :P
Ohh, Mr_no_NaMe, neked meg küldök privit mindjárt, hogy hol is tudnád "megvenni" azt ami kell. -
#10752 Egy-két kivételtől eltekintve, nincsenek. Kezdőknek FTP, haladóknak torrent, a türelemeseknek pedig a dc++ és az emule is szóbajöhet.
Most nézem a Texhnolyze-t és idáig, odáig vagyok meg vissza tőle. Követhetőbb mint a Lain, de hasonló hangulatú és a karakterdizájner is ugyanaz :) És a zenéje... főleg a Juno Reactor - Guardian Angel (opening) adja meg a hangulatát. -
#10751 Főleg ha már így is alig van hely :)
Köszi utánuk nézek! A faq nekem sajna nem jön be (azzal kezdtem ahogy beléptem a topikba)
Nah most tartok a második résznél...ezt lehetetlen megunni. Amúgy kint vannak ezek valahol oldalokon? Szóval "legálisan" lehet tölteni valahonnét őket?
Mert az Elfen Liedet láttam egy magyar oldalon és ottvolt az összes rész és lehetett húzni minden gond nélkül. -
FFX #10750 főleg ha csak 40 GB :( -
#10749 Vagy pár másik alap anime Lain vagy Berserk (ebből mangát is érdemes elolvasni) vagy csak nézz körül a F.A.Q.-ban:) nem véletlenül van ott:) -
#10748 Akkor folytasd Cowboy bebopot... Más a hangulat de ugyanúgy magába vesz:) Az sem jó ha csak egy félét látsz:) Vagy ott van TRigun:) Nagyonkomolyan jó szerintem (nekem nagy kedvenc) Vagy ha valami brutálisan sokat gondolkodósra és komolyrea vágysz régiek között ott van a Neon Genesis Evangelion az újaknál pedig az Ergo Proxy (bár ez jelenleg 18 résznél járt talán kicsit zavaros de egy jó résszel mintent össze lehet benne fogni:) NAgyon ígéretesnek tűnik)
Csak vigyázz :) NAgyon gyorsan meg tud telni a winchestered:D -
#10747 Sziasztok!
Tegnap a barátom megmutatta nekem az Elfen Liedet. Vagyis mesélt róla én meg elkezdtem nézni. Kb ezt úgy kell elképzelni, hogy délután 3-4kor elkezdtem nézni és részek közti kisebb megszakításokkal 10-11 fele végeztem vele...Annyira hihetetlenül megfogott, hogy az nem igaz. Eddig azt hittem, hogy az anime az ilyenekből áll, hogy pokémon meg digimon meg ezek az idétlen hülyeségek...de ez után gyökeresen megváltozott a véleményem.
Segítsetek rajtam hatás alatt állok, depis vagyok még a zenéje se hagy nyugodni :)
Amúgy meg így visszaolvastam és 1-2 emberke valamiért ellenzi, hogy a "kezdők" Elfen Lieddel és Hellsingel "kezdenek" merthogy az trendi meg überbrutál véres fúú...barátom annyit mondott, hogy nézd és ne pislogj. És én néztem. Első része tényleg bemutatta a brutalitását, de valahogy 2-3. rész után már fel sem tűnt. Annyira nem azzal törődtem már. Hihetetlenül jó storyja van.
Szerintem kicsit bele is szerelmesedtem Nyu-ba :)
Valaki tudna még ajánlani hasonló animékat? Mert szerintem most szerettem bele az anime nézésbe. Asszem megyek és megnézem mégegyszer az Elfen Liedet...hosszú az éccaka :) -
#10746 Jah...
A fórum hátizé, de az, hogy rá lehet a banneren kattintani a linkre, és megnézheted a forrást, az jó :) -
#10745 Megtörtént az újítás az animeaddict oldalán. -
Prof William #10744 Szerintem tökéletes a régi. Kifijezi a címet. Hogy Anime... -
Nuki #10743 igen dejó lenne :D -
#10742 kene uj logo.. mit szoltok?:) kisse unalmas mar a mostani a regi nincs meg? -
#10741 akinek megvan az eureka seven az pl s jelentkezzen... torrentet hagyjuk... a magyar anime oldalra nemtok felmenni mert kulfoldon vagyok... szal jo lenen ha valahogy meg tudnank oldani hogy nekem is meglegyen a sorozat.
-
#10740 Vetessétek bele az alkotmányba, hogy mindenkinek joga van napi sok giga anime-hez ;) -
_Vegeta_ #10739 Utalom ha korlatozzak az ember szemelyisegi jogait! :D -
Nuki #10738 :D
#10737 ne akard hogy sajnájjalak :PPP -
#10737 Huhh, ki se bírnám ilyen korlátozásokkal:D Az nem nekem való:) Az 5 giaga mostanában megvan naponta:) -
#10736 Nekem is 5 giga volt még 3 éve kb fél évig, most visszagondolva nemtudom hogy sikerült betartani.
500ft/giga?? te szegény, nekem 50 giga felett 30,-/ mb szerepel a szerződésben, merek szerinted túltölteni??? O.o -
Nuki #10735 szegény.... nekem TIZEDÉT lehet tölteni csak... ja bocs, minden megkezdett giga 500pénz.. főleg hogy nem én kezelem a család pénzügyét úgy nagyon nehéz XD -
#10734 őőőő.... még nem tudom.
Csak a 30. résznél járok, eddig jó :) -
#10733 :D most emelték meg a korlátomat 50 gigára, még marad is egy 10-es, megéri???? ^o^ -
#10732 Filezilla rulz! Főleg az InuYasha 40 gigájához XD -
#10731 :D:D hehe:D
amúgy én is TC-t használok. -
Nuki #10730 ISTENEK VAGYTOK, KÖSZÖNÖM!!4 :D -
_Vegeta_ #10729 passziv mod be van piazva? :) -
Nuki #10728 akkor mi a túróért nem jön be?! :(
most lettem formázva, total commanderrel csak a nagy semmit látom amikor behozom...
te mit használsz? -
#10727 semmi, él és virul:) -
Nuki #10726 francba, usteammel mi van? -
Prof William #10725 Higurashi no naku koro ni 20-21
Tudjátok egy ideig azt hittem hogy a "Hová tűnt/halt Rika és Satoko?" Dologra azért csak utaltak mert hát azért nem tolnának bele az arcunka néhány Psychót idéző gyilkosságot.
De kiderült hogy ezekre a részekre tartogatták a "magyarázatot" hogy hova tűntek az előző végigjátszásokban.
Ne este nézzétek! :) -
#10724 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem úgy tűnt, hogy eldöntötték egymás közt, hogy majd kai emlékezni fog mindkettőjükre, meg olyan jó barátok voltak... de az is lehet, hogy mintha Moses mondta volna, hogy a nap már megégette, és ha lassan is de csak rosszabb lesz, de lehet, hogy tévedek. Van igazság egyébként abban amit mondtál, csak én valahogy már eluntam a shifek szenvedéseit és a főszál folytatását várom. -
#10723 Az lehet de ha van topicja ne álj neki részletesen elemzgetni.. véleményt írhatsz róla de nem hinném, hogy jó lenne újra belekezdeni a flamebe.. -
#10722 a naturo is anime.
na mindegy, nekem akkor is tetszik ez az AMV nagyon :) -
_Vegeta_ #10721 De szar egy video. :D -
#10720 szép nagy link:D
(van narutos topik is^^) -
#10719 Blood+ 44-45
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából ezek a részek amik nagyon viszik előre a sorozatot és meghatározzák a karakterek mert látszik, hogy hatással van minden búcsúzó karakter minden másik még maradó karakterre. Én csak azt nem értettem, hogy Moses-nek miért kellett meghalnia, hogyha Karman kívánsága az volt, hogy Moses emlékezzen rá. Ez nekem nem tiszta..:( na mindegy. Azért nem volt rossz. Gondolom James is hamarosan megőrül mint anno Karl és jól elintézi valaki:D -
#10718 Fenébe.
De azért a link jó :) -
#10717 ÁÁÁÁÁÁ! Mit találtam.
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=y31Ypad0m6w]Sasuke must Die!URL]
Romeo Must Die - Naruto
Ez szerintem jobb, mint a Narutrix! (Matrix - Naruto)
Valami isteni! -
#10716 tökéletes leszedem ezt aztán ugyis a shinsen subosat írom ki.
Köszi:)