kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!
    Tegnap a barátom megmutatta nekem az Elfen Liedet. Vagyis mesélt róla én meg elkezdtem nézni. Kb ezt úgy kell elképzelni, hogy délután 3-4kor elkezdtem nézni és részek közti kisebb megszakításokkal 10-11 fele végeztem vele...Annyira hihetetlenül megfogott, hogy az nem igaz. Eddig azt hittem, hogy az anime az ilyenekből áll, hogy pokémon meg digimon meg ezek az idétlen hülyeségek...de ez után gyökeresen megváltozott a véleményem.
    Segítsetek rajtam hatás alatt állok, depis vagyok még a zenéje se hagy nyugodni :)
    Amúgy meg így visszaolvastam és 1-2 emberke valamiért ellenzi, hogy a "kezdők" Elfen Lieddel és Hellsingel "kezdenek" merthogy az trendi meg überbrutál véres fúú...barátom annyit mondott, hogy nézd és ne pislogj. És én néztem. Első része tényleg bemutatta a brutalitását, de valahogy 2-3. rész után már fel sem tűnt. Annyira nem azzal törődtem már. Hihetetlenül jó storyja van.
    Szerintem kicsit bele is szerelmesedtem Nyu-ba :)
    Valaki tudna még ajánlani hasonló animékat? Mert szerintem most szerettem bele az anime nézésbe. Asszem megyek és megnézem mégegyszer az Elfen Liedet...hosszú az éccaka :)