FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #10575 Soul Link
Egy csapat fiatal kadét érkezik a föld körül keringő Aries katonai kiképzőállomásra. Régi gyerekkori barátok találkoznak, volt szerelmek stb…
Ebből egy School Life az űrben-re számítana az ember de a következő részek erre rácáfolnak.
Egy Chuck Norris-i fordulattal gonosz terroristák foglalják el az Ariest és a fedélzeten lévő atombombákra fáj a foguk. – Eredeti nem?
Hát nem. Hőseink az állomáson rekednek és amolyan Die Hard stílusban bujkálnak + elkezdik ritkítani a gonosz terrorokat és csak egy maradhat. Persze nem hiányozhat a szerelem sem mert az igazi macsó főhős (esetünkben Ryota-kun) mindig összejön a gyerekkori csodálójával. És persze kiderül a terrorok igazi célja…
Meglepett ez az anime. Egyrészt az első rész után nem számítottam a véres lövöldözős jelenetekre meg némi egészséges szexre. (Végül is Hentai játékból készült.) + az Óriási már már amcsi fimeket idéző sablonossága. Nem volt olyan rossz mint amilyennek beállítják, de azért kellemes Die Hard/ Úszó Erőd utánérzéssel néztem végig.
Amitől viszont a falra másztam az a CGI-volt. 2006-ban ilyent kiadni! Rengeteg igényesCGI-t lehet animékben látni, de ez olyan sz*r volt hogy arra egyszereűen nincs szó. Mintha a rendező kisfia dobat volna össze 3dmax-al egy szabad délután alatt, az apuka meg belerakta, hogy örüljön a gyerek. Még szerencse, hogy kevés űrjelenet van.
Sablonos Karakterek, Sablonos történet, sablonos anime…
A Shuffle! Készítőitől azért többet vártam.
Egyszer nézhető, ha nincs jobb dolgotok.