72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#10555 HRaVeN1-et pedig beleállítja egy kád vízbe és mellévágja a bedugott hajszárítót:D -
#10554 *rövid gondolkodás után 6 kövecskét kapar fel a földről. A fél tucat egyik felét Beast homlokához vágja, a másik felével FFX-et tiszteli meg. Miután jól végezte dolgát már csüccsen is le, és folytatja az anime bambulást* -
#10553 Már van 19?Én még most néztem meg a 18-ast. -
#10552 Az tényleg durva volt. -
HRaVeN1 #10551 Nekem az NGE nem tetszett. Legroszabb animék közt van nálam :) -
#10550 haha Bebop és Hellsing nekem sem tetszett =D GitS-szel meg nemis foglalkoztam :D:D -
#10549 Akkor már előre várom (:
Eddig a 17. rész körömletépő jelenete, nálam mindent visz!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Mion! Will you forgive mi with this? You know.....You know it hurts!....It REALLY HURTS!
Ugh... -
Prof William #10548 Wewheheheheh...
Higurashi 19 rész. Ez kemény. Nagyon kemény. Láttok a Hostelt? Akkor nagyjából képben vagytok... -
#10547 Ehh....
Naakkor e három anime miatt, három körmödet tépjük le! -
FFX #10546 ja és a Hellsing se (most már kövezhettek) -
FFX #10545 érdekes módon nekem a GitS és a Cowboy Bebop se tetszett. Biztos bennem van a hiba :S -
#10544 Koukaku Kidoutai (Ghost In The Shell)
Sajnos nagy lemaradásom van ezekkel a bizonyos 'alap' anime-kkal, így úgy döntöttem, hogy 1-2-t bepótolok belőlük. Most a GitS-et választottam, és úgy gondolom jól döntöttem. Ha lesz időm neki állok a második részének is, bár azt annyira nem dicsérik, mint ezt. -
#10543 Hmmm... Pedig az egész sorozatot áthatja egy (ki)pusztulás miatti szomorúság, és az outró alatt szóló zene az egyik legszebb szomorú nóta, amit valaha hallottam. -
#10542 Én a 14. résznél járok,és nem nagyon veszek észre semmi depresszióba ejtőt. -
Shadow_THH #10541 namost akkor meg kaarom nézni hogyha van viszont félek hogy hasonlóan szar az alternativ befejezés is :/
wolfs rainbe az a jó hogy 4 rész a max amit egymás után meg szabad nézni, mert egéybként az ember felvágja az ereit a depressziótól -
Shadow_THH #10540 lol megfeledkeztem (megfeledkezett) -
#10539 huu most megnyugtattál :) -
#10538 Ne feledkezz meg a később OAV-ként kiadott utolsó 4 részről, amivel már kerek 30 epizódossá vált a sorozat, drámai befejezéssel. -
#10537 Áhh, az első részről sohasem szabad ítélni!!
(bár én úgy vagyok vele, ha valamit elkezdek, akkor azt végig is nézem:D) -
#10536 láttam már egy pár anime-t és mindig az első rész alapján döntöttem , lehet hogy nem helyes , pl Elfen lied biztos jobb a 2. résztől de inkább kerestem mást ami az első résztől lekötött =) -
Shadow_THH #10535 a wolfs rain jó (szintén első rész után tetszett meg) de a vége valami kegyetlen szar
nem csoda asszem 50 napjuk volt a 26 részre cakkundpakk hogy megcsinálják :/ -
#10534 én a Gundamot hagytam ott 1 rész után.. de majd Wolfs Rain után bepótlom :) -
#10533 Javaslom átolvasásra
Hayao Miyazaki WEB -
#10532 #10520: hány anime sorozatot néztél már végig? Mert a nagy többségnél az első rész alapján baromira nem lehet tudni, hogy hova lyukadnak ki a végén. lásd Gundam Seed lásd Berserk, vagy lásd GunGrave, vagy lásd Bebop vagy lásd Noir vagy sorolhatnám még... -
FFX #10531 :D lol -
Shadow_THH #10530 Miyazaki -> azt hittem ez egy kérdés :C -
#10529 Miyazaki nem csinál sorozatokat :j -
Shadow_THH #10528 aszittem sorozat de thx -
#10527 Mononoke Hime-t fogsz nézni? Én még régen láttam. Nem rossz kis fantasy.
Talán néz körül torrenteken, ott fennt szoktak lenni az ilyen dolgok. És mivel ez csak egy movie, hamar le fog jönni. -
FFX #10526 én is pont így vagyok vele, bár nem tudom hogy valaha is belekezdek-e más mangába -
Shadow_THH #10525 Asszem megvan mit nézek de nem találtam meg usteamen
Princess Monoke-t honnan lehet leszedni?
bocs a nagy képért -
#10524 Olvastad/olvasod a mangát is? Az anime meghozza hozzá az étvágyat, főleg mivel teljesen nyitott a vége. Soha nem hittem volna, hogy mangákat fogok olvasni, de a Berserk-nek sikerült rávennie erre is. -
#10523 voltunk ezzel íg, én nagyon soláig halogattam aztán 5 perc után "I love you Gatsu" táblával rohangáltam :)
-
FFX #10522 én a Berserk-et hagytam abba az első rész után mert nem jött be a sötét középkoros hangulat, csak több hónap mulva jöttem rá hogy mekkora hibát követtem el. -
#10521 tudom, én is ilyen vagyok. De Elfen Lied első része csak az anime bizonyos részeiről mutat egy mintát. Ezzel homlokegyenest más stilusú a többi része. Az egész animét a kettőség jellemzi. A véres brutalitás, és az ecchis, humoros jelenetek. Na meg persze a kettőt összekötő, borongós részek.
Legalábbis ha jól emlékszem az első részre. Azt tudom, hogy főleg a zene miatt néztem csak tovább :) Na meg érdekelt hogy mi a fene is ez az izé, fején a tökfödővel. :)
De hát nem akarlak rábeszélni, mert lehet nem a te stilusod lesz. :) -
Shadow_THH #10520 elhiszem de megszoktam hogy az első rész után döntök. a legtöbb animuban ugy van hogy az első részbe zsufolnak bele minden jót hogy megfogja a nézőket. legjobb példa erre az FMA ahol az első 2 rész után kb 20 részen át nem történik semmi olyan komolyabb akció vagy harci jelenet ami feledtetné az elsőket -
#10519 egy rész alapján nem lehet azt az animet belönni. Ajánlom mindenképpen legalább 3 rész megnézését. Elég vihart kavaró anime, érdemes azért rendesen belenézni.
Én egyszerüen imádtam. Főleg a vége felé, ahol már kezdett kiderülni hogy miről is van szó -
Shadow_THH #10518
végignéztem ajánljatok következőt plz :C
elfen lied nem tetszett bár csak egy részt láttam -
#10517 bazze... -
Prof William #10516 Mert Kenshin egy szuperharcos SS4-es.
Vagy mert kiskorában verték as szülei.
Esetleg Oyashiro-sama van a dologban.
De az is lehet hogy az egész a Zblorgog cselszövése.
Vagy hiba a Mátrixban.