kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    én is így vagyok vele. 50-60 sorozaton és filmen túl nincs túl jó véleményem az elfen lied-ről... igaz még csak a mangába olvastam bele, de ott az első fejezet után azt mondtam. ez egy szar. mert más se volt benne csak vér.
    igaz én szeretem a burtáli és elborult témákat, sőt! a kedvenc stílusom, de elfen lied nem fér bele. olyan mint a hellsing, minden "koca-animés" (ez egy új szó a koca-dohányos után ) kb hellsinggel és elfen lieddel kezd. aztán jön a bleach és a naruto, miután már úgy vélték láttak mindent. persze ez nem a narutot és a bleachet mértatom, csak egyszerűen nem ezek azok a művek, amiket nem szabad kihagyni. pl. hayao miyazaki filmek ált teljesen kiesnek ezeknek az embereknek. pedig a stílust igazán csak ezek az örökzöld művek szemléltetik igazán. *sigh*
    uccse fog változni ez se :D

Beast:
    jah, 1-2 új cím nem ártana, már most is olyan sorozatra vetemedtem, amit kb fél éve sose tölöttem volna le, mert nem felel meg az elveimnek. nagyon rámentek arra h a főhősnők nagymellű csajok legyenek és ezzel adják el az animét, bár jelen esetben így első rész alapján egész jónak tűnik a sorozat a pörgős akció miatt. de! már végre leszedtem a grave of the fireflies-t is, és még a héten megnézem, és bepótolom ezzel életem legnagyobb hiányosságát.
    (ja és megvan a miyamoto musashi japán tv sorozat első 2 epizódja , majd ha megnéztem írok róla)