72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Shadow_THH #10275 vagy te nem láttál túl sok animét azon kivül -
#10274 ha a fumoffu nem is olyan "hűdevicces", akkor a gond az ön gépezetében van :) -
Shadow_THH #10273 thx megnézem a Dokuro Chant
Fumofu nem is olyan hüdevicces -
#10272 Engem úgysenem tudnak pótolni, úgyhogy újraanimálnának (anime!)! Zámbie! -
#10271 akkor majd jelentkezek az új modok gyűjtésére XD -
#10270 DE az 5 pontost! Azzal ki is banolják magukat egy időre. :D Ha meg húsz összegyűlik, akkor végleg. -
#10269 majd rábeszlem a többi mosot is hhogy próbáljáák ki. -
#10268 A sok nipponi filozófia tette ezt velem! Segítsetek!444 :D -
#10267 :DD -
#10266 XD
önsanyargató vagy? -
#10265 Gondolom ők fizetnek neked, hogy meghallgasd! :D -
#10264 Amihez oda van írva hogy buy azt ki kell fizetni? -
#10263 Ez az!!!Hotmaillel sikerült.Húhhh itt aztán van egy-két zene. -
#10262 Hotmailt még nem próbáltam de a freemail a citromail,vipmail,tvn meg a többi eddig nem jött be mer valami olyat írt hogy rossz a cím. -
#10261 Hotmailre reggeltél? -
#10260 Valamiért nem jön a link, hogy aktíváljam magam..... -
#10259 gendou.com
regisztrálsz majd letöltesz :) -
#10258 Valaki segitsen.Hol tudnám letölteni az Elfen Lied és a Bleach openingjét? -
#10257 És az animestreams-ről mi a véleményetek?! -
#10256 azért mondtam, h ott van a bakaupdates. ott nem foglalkoznak a licence-szel. pl solty rei-el is nem foglalkozott az animesuki, míg a bakaupdates igen. mangaupdates detto. scarywater-en pedig az van kint ami a csapatok raknak fel. :) -
#10255 A torrent oldal lehet hogy műxik, de kissé háklisak és leszedik a már licence-elt sorozatokat. Nem véletlen gondolom. -
#10254 nem is vettem baszogatásnak, na mind1 :D
anime torrentek közül megnéztem, 2 nem működik, de az is a szar dreamweaver webszerkesztő progim miatt... -_-
amint lesz türelmem, javítom. ennél jobb anime torrent oldalak nincsenek. max az jobb, ami a fordító csapaté. az meg a scarywateren és a baka-updatesen mind megtalálható.
az online stream-inget meg azért nem raktam be, mert elég sok embernek nincs olyan jó internete, hogy bírná, ami még jó minőségű is.
de mondom, ha valami szerintetk hiányzik, és tudjátok is, h mi az, leírjátok ide, vagy nekem PM-be, és felteszem az oldalra. :) -
#10253 Sajnos nem tudunk, lehetséges, hogy a fordító abbahagyta a munkáját, vagy csak nem frissíti az oldalt mostanság. -
#10252 ööhhmm..#10237-re vki tud segíteni? Thx. -
#10251 Isten ments én sem basztatás képpen mondtam. Csak nekem ez volt az első animom :D. Sokat jelent :D legalább is számomra. -
#10250 Jól van, nem basztatásképpen mondtam (lemaradt a smiley a végéről bocsi)! :D
Dehamár az online stream-ekről nem kívántok benne értekezni a kiscsókáknak. Én tegnap/ma néztem végig a Scrapped Princess-t online. Jóak az. Sőt a Macross Zero profi DVD like minőségben jön on demand free. -
#10249 Találtam, noprob. Majd ha nagyon elakadok jövök tarhálni! :D Bár nem szokásom (még). Még fel kell képeznem magam anime-ilag, kissé le vagyok maradva pár évvel. -
#10248 Jól tetted, hogy a Fumoffu-t hagytad a végére! -
#10247 Na engem aztán hidegen hagy a sárkánylaszti. :D -
#10246 Hát akkor csak most jön a lényeg!:) -
#10245 nyah ... meglestem mind az összes FMP-t ... illetve most fogom kezdeni a Fumoffu-t =) -
#10244 -
#10243 jaj de nagyon rosszul érzem magam :D
azt a listát kb 3-4 hónapja nem piszkáltam.
de ha valami hiányzik, írjátok le, beírom.
viszont az ilyen dragon ball meg yu yu hasukokkal haggyatok. -
#10242 Ha az ember nagyon akar, akkor talál torrentet magának:D. De ha valamit nem találsz, szerintem itt sokan szívesen segítenek.
Az hogy a Dragon Ball nincs fennt, nem nagy ügy, sok másik anime sincs fennt(pl az én kedvenceim közül sincs fennt 1-2), de ez engem a legkevésbé sem zavar:) -
#10241 Assemmi, de a torrent linkek sem túl jóak amiket ajánlanak, sőt...sok sorozat már régen le van véve róluk teszemazt. -
#10240 most berágtam a Faq készítőjére.
Nincs benne a Dragon ball az anime ajánlóban :(.
Lehet hogy nem valami művészi Anime, de szerintem jó. -
#10239 Az első rész tényleg elég véres, de utánna már beindul a történet is:) -
#10238 Ma kezdtem el az Elfen Lied-et. elsö rész teccetős. brutális de szép rajzok.. -
#10237 Nem jön le.15 ig vannak feeliratok 1be RAR-ozva,de 404-es hiba. -
Ezen a linken van az első pár részhez felirat, de a többi még csak most készül.