72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Shadow_THH
    vagy te nem láttál túl sok animét azon kivül
  • Sadun Tryst
    ha a fumoffu nem is olyan "hűdevicces", akkor a gond az ön gépezetében van :)
  • Shadow_THH
    thx megnézem a Dokuro Chant

Fumofu nem is olyan hüdevicces
  • Sir Quno Jedi
    Engem úgysenem tudnak pótolni, úgyhogy újraanimálnának (anime!)! Zámbie!
  • Black Hawk
    akkor majd jelentkezek az új modok gyűjtésére XD
  • Sir Quno Jedi
    DE az 5 pontost! Azzal ki is banolják magukat egy időre. :D Ha meg húsz összegyűlik, akkor végleg.
  • Black Hawk
    majd rábeszlem a többi mosot is hhogy próbáljáák ki.
  • Sir Quno Jedi
    A sok nipponi filozófia tette ezt velem! Segítsetek!444 :D
  • BEAST #10267
    :DD
  • Black Hawk
    XD
    önsanyargató vagy?
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom ők fizetnek neked, hogy meghallgasd! :D
  • Messi6502
    Amihez oda van írva hogy buy azt ki kell fizetni?
  • Messi6502
    Ez az!!!Hotmaillel sikerült.Húhhh itt aztán van egy-két zene.
  • Messi6502
    Hotmailt még nem próbáltam de a freemail a citromail,vipmail,tvn meg a többi eddig nem jött be mer valami olyat írt hogy rossz a cím.
  • Black Hawk
    Hotmailre reggeltél?
  • Messi6502
    Valamiért nem jön a link, hogy aktíváljam magam.....
  • Sadun Tryst
    gendou.com

regisztrálsz majd letöltesz :)
  • Messi6502
    Valaki segitsen.Hol tudnám letölteni az Elfen Lied és a Bleach openingjét?
  • Sir Quno Jedi
    És az animestreams-ről mi a véleményetek?!
  • Sadun Tryst
    azért mondtam, h ott van a bakaupdates. ott nem foglalkoznak a licence-szel. pl solty rei-el is nem foglalkozott az animesuki, míg a bakaupdates igen. mangaupdates detto. scarywater-en pedig az van kint ami a csapatok raknak fel. :)
  • Sir Quno Jedi
    A torrent oldal lehet hogy műxik, de kissé háklisak és leszedik a már licence-elt sorozatokat. Nem véletlen gondolom.
  • Sadun Tryst
    nem is vettem baszogatásnak, na mind1 :D

anime torrentek közül megnéztem, 2 nem működik, de az is a szar dreamweaver webszerkesztő progim miatt... -_-
    amint lesz türelmem, javítom. ennél jobb anime torrent oldalak nincsenek. max az jobb, ami a fordító csapaté. az meg a scarywateren és a baka-updatesen mind megtalálható.
    az online stream-inget meg azért nem raktam be, mert elég sok embernek nincs olyan jó internete, hogy bírná, ami még jó minőségű is.

de mondom, ha valami szerintetk hiányzik, és tudjátok is, h mi az, leírjátok ide, vagy nekem PM-be, és felteszem az oldalra. :)
  • Krezga
    Sajnos nem tudunk, lehetséges, hogy a fordító abbahagyta a munkáját, vagy csak nem frissíti az oldalt mostanság.
  • berlinboy6329
    ööhhmm..#10237-re vki tud segíteni? Thx.
  • Black Hawk
    Isten ments én sem basztatás képpen mondtam. Csak nekem ez volt az első animom :D. Sokat jelent :D legalább is számomra.
  • Sir Quno Jedi
    Jól van, nem basztatásképpen mondtam (lemaradt a smiley a végéről bocsi)! :D

Dehamár az online stream-ekről nem kívántok benne értekezni a kiscsókáknak. Én tegnap/ma néztem végig a Scrapped Princess-t online. Jóak az. Sőt a Macross Zero profi DVD like minőségben jön on demand free.
  • Sir Quno Jedi
    Találtam, noprob. Majd ha nagyon elakadok jövök tarhálni! :D Bár nem szokásom (még). Még fel kell képeznem magam anime-ilag, kissé le vagyok maradva pár évvel.
  • via_mala
    Jól tetted, hogy a Fumoffu-t hagytad a végére!
  • Sir Quno Jedi
    Na engem aztán hidegen hagy a sárkánylaszti. :D
  • Krezga
    Hát akkor csak most jön a lényeg!:)
  • BEAST #10245
    nyah ... meglestem mind az összes FMP-t ... illetve most fogom kezdeni a Fumoffu-t =)
  • BEAST #10244
  • Sadun Tryst
    jaj de nagyon rosszul érzem magam :D
    azt a listát kb 3-4 hónapja nem piszkáltam.
    de ha valami hiányzik, írjátok le, beírom.

viszont az ilyen dragon ball meg yu yu hasukokkal haggyatok.
  • Krezga
    Ha az ember nagyon akar, akkor talál torrentet magának:D. De ha valamit nem találsz, szerintem itt sokan szívesen segítenek.
    Az hogy a Dragon Ball nincs fennt, nem nagy ügy, sok másik anime sincs fennt(pl az én kedvenceim közül sincs fennt 1-2), de ez engem a legkevésbé sem zavar:)
  • Sir Quno Jedi
    Assemmi, de a torrent linkek sem túl jóak amiket ajánlanak, sőt...sok sorozat már régen le van véve róluk teszemazt.
  • Black Hawk
    most berágtam a Faq készítőjére.
    Nincs benne a Dragon ball az anime ajánlóban :(.

Lehet hogy nem valami művészi Anime, de szerintem jó.
  • Krezga
    Az első rész tényleg elég véres, de utánna már beindul a történet is:)
  • xotyi
    Ma kezdtem el az Elfen Lied-et. elsö rész teccetős. brutális de szép rajzok..
  • berlinboy6329
    Nem jön le.15 ig vannak feeliratok 1be RAR-ozva,de 404-es hiba.
  • Krezga

Ezen a linken van az első pár részhez felirat, de a többi még csak most készül.